icon

Bolt ponúka možnosť výberu ženy taxikárky

jednoduchomirka
6. feb 2025

Ahojte, len sa chcem podeliť o info, že Bolt prišiel s novou možnosťou výberu - kde si cestujúce z dôvodu bezpečnosti, aby ich nejaký taxikár neobťažoval, môžu vybrať v aplikácii, že chcú aby pre ne prišla žena-vodička. A taxikárky si môžu určiť, že chcú voziť iba ženy - aby ich zase naopak cestujúci muži neotravovali.

Strana
z9
nyusika
6. feb 2025

idemey my aki ludstvo v konsku rit...
v amerike sa do popredia dostavaju rozxne skty, ide to uz aj k nam.

jedna z nich je alllatra, toto su presne sposoby manipalucie, ktore podsiva - zena ma ostat zenou, nosit sukne, starat sa o rodinu...a zrazu vobec nejde o zenstvo, ale o kompletne vymitoe mozgov

https://domov.sme.sk/c/23395576/allatra-sekta-c...

melanta
6. feb 2025

Pre Bolt môže jazdiť každý, aj so záznamom, aj takí čo nevedia slovensky, aj takí čo v Bratislave netrafia bez navigácie ani len do Auparku, na letisko ani nehovorím. V normálnych taxislužbách či na hopine musia mať vodiči licenciu. Takže stačí si zavolať normálny taxík, nie Bolt a nemusí sa človek báť bezpečnosti.

doriiis
6. feb 2025

@nyusika ...a čo to má spoločné s tým,že ženské taxíky,ženské fitka,kaviarne,bary existujú po celom svete a sú vyhľadávané a využívané?

nyusika
6. feb 2025

@doriiis vsetko, nemam potrebu vysvetlovat.

separacia muzov a zien...ale to je na dlhsie

indiankaindi
6. feb 2025

@nyusika ty si to asi poriadne nečítala, skús čítať s porozumením, kým zo seba vypľuješ nejaké hlúposti, si nejak totálne mimo tému. Zjavne si vôbec nepochopila, o čom autorka píše

nyusika
6. feb 2025

@indiankaindi dobre 😀

melanta
6. feb 2025

@doriiis ak potrebujem ženské fitko či ženský bar, tak v prvom rade potrebujem psychológa, aby mi pomohol riešiť nejakú traumu či problém. Pretože ak som mentálne zdravá, toto nepotrebujem.

indiankaindi
6. feb 2025

@nyusika aká separácia???? V 21. storočí hovoríš o separácii? Čo by si robila v 17. storočí??? Ty kde žiješ? Vo svojom svete vytretých kelímkov? Ešte napíš, že čakáš na vesmírne jaštery a budeš jasná

doriiis
6. feb 2025

@nyusika ....ta separacia je v niektorých prípadoch fakt potrebná a žiadaná.Nie každá žena je rada v spoločnosti mužov/ muža.Alebo má chuť jednoducho byť v tom ,,ženskom" svete.

melanta
6. feb 2025

@indiankaindi a o čom píše autorka? O blbosti. Pretože Bolt nebude ani so ženami o nič bezpečnejší, ak pre neho môže jazdiť ktokoľvek a nepotrebuje licenciu ako normálni taxikári. Normálne ženy jazdia pre normálne taxislužiby alebo pre Hopin. Ak pôjde robiť žena pre Bolt, tak jedine preto, že chce obísť taxikársku licenciu. Takže o akej bezpečnosti sa bavíme? O žiadnej. Je to trápny krok Boltu, ktorý vychádza z toho, že majú veľa sťažností. Stačí, aby vyžadovali od vodičov licenciu a nebrali každého.

doriiis
6. feb 2025

@melanta ....nemusí ísť rovno o traumu.Tak jak muži si automaticky vyberajú mužský kolektív,to isté robia aj ženy.Ty možno máš rada a lichotí ti,ak sa na teba nejaký muž pozerá,inej nemusí.

melanta
6. feb 2025

@doriiis ja neriešim, či sa na mňa vo fitku pozerá nejaký chlap. Ak to niekto rieši, tak je namieste takej žene pomôcť vyhľadať odbornú pomoc a nie riešiť to separáciou.

lavender94
6. feb 2025

Podľa mňa je to blbosť. Už len keď si vezmeme koľko je reálne taxikárok oproti taxikarom. Boltom chodim často a žena ma vezie fakt výnimočne. A myslím si, že klienti su tiež prevažne ženy.
Ďalšie akože “opatrenie”, ktoré nič nerieši a len sa to tvári na prvý pohľad chrumkavo.

doriiis
6. feb 2025

@melanta ....neriešis,lebo nemusíš.Keby si musela,tak by si riešila.

h2
6. feb 2025

@melanta Čiže podľa teba, ak chce ísť žena do fitka a radšej by išla do takého, kam chodia len ženy, tak má radšej začať chodiť na terapie, než do toho ženského fitka? Zmysel?

biba_18
6. feb 2025

@h2 @doriiis - a sme tam o čom písala @nyusika - separácia. taká "dobrovoľná", že vám ani nepríde divné že prečo je dobré neseparovať sa ...

mandzula
6. feb 2025

Podla mna fajn. Ak by som jazdila Boltom a mohla by som si vybrat, vybrala by som si zenu a nie preto, ze sa potrebujem separovat od chlapov, ale z hladiska pocitu bezpecnosti.

h2
6. feb 2025

@biba_18 Ale aká separácia? Nikde nevidím, že navrhujú, aby ženy vozili len ženy. Len dávajú takú MOŽNOSŤ!

mimirka32
6. feb 2025

@melanta to je poriadny nezmysel, ze zena, ktora uprednostnuje zenske fitko, ma traumu a potrebuje psychologa. Tiez chodim radsej do zenskej posilky, lebo v zmiesanej sa mi casto stavalo, ze mi isiel nejaky cviciaci radit alebo stal pri mne a chcel sa vykecavat. Som tam v uzkych leginach, dobre sa mi v nich cvici a nie je mi prijemne v nich robit drepy a ohybat sa pred chlapmi. A to, ze sa nepozeraju je blbost. Cvicila som aj s trenerom a ten tam casto s kamaratmi komentoval cviciacich ludi. Nie kazdy kto uvazuje inak ako ty, potrebuje psychologa

biba_18
6. feb 2025

@h2 presne o tej možnosti píše, že si tú separáciu - teda oddelenie, odlúčenie - ženy "samé dobrovoľne" volia ...

h2
6. feb 2025

@mandzula Presne. Partia ožratých chlapov si uprosterd noci zavolá Bolt... ja netvrdím, že hneď musia tú ženu vodičku hromadne znásilniť. Ale stať sa môže čkoľvek iné, s čím si chlap poradí proste ľahšie, už len z hľadiska sily. (Napríklad niekto z nich v aute zaspí a nie je možné ho dostať von atď, dosaďme si akúkoľvek situáciu, nemusí ísť hneď o sexuálne obťažovanie.)

h2
6. feb 2025

@biba_18 A čo na tom nie je v poriadku?

nyusika
6. feb 2025

@biba_18 teraz su velmi popularne rozne zneske kruhy...navrat k zenskosti.
ved OK, zenskost je super...ale toto je nieco ine, prsne veia, kde a ako nahirovat adeptky.\a poytom pride - zpalatte si takytonkurz, zaplate si hentoto...potom zistis, ze uz ani nevies, ako sa volas.\ale nosil saty, lajblik, kvaskujes a nemas vlastny nazor

doriiis
6. feb 2025

@biba_18 ..a čo? Žijeme vo svete,kde si môžeš vybrať.Ked nechceš,nevyuzivaj

h2
6. feb 2025

@nyusika Čooo??? Ty si sa ako dostala od žien, zvoliacich si možnosť nastúpiť do auta radšej k cudzej žene, než k cudziemu mužovi, k ženským kruhom, kváskovaniu a neviem, čomu všetkému ešte?

januska12323
6. feb 2025

@nyusika čo to má spoločné s vybratím si ženy ako vodičky?

nyusika
6. feb 2025

@biba_18 x rokov sa bojovalo za moznost sebarealizacie a zrazu je najlepsie, co sa im v zivote moze stat, absolutna zavislost (financna, merntalna...) od muza.
vo Svedsku s tymto maju obrovsky problem, zeny - matky mladuch zien zuria, ze roky bojovali za work-life-balance...a teraz toto, putky domace

nyusika
6. feb 2025

@januska12323
@h2
dobrovolna separacia

asi nema zmysel vysvetlpvat, ked idete len prvu signalnu

januska12323
6. feb 2025

Ja to fakt chcem pochopiť.

biba_18
6. feb 2025

@h2 hmm ... prečo chceme aby naše deti s adhd boli integrované, aby lgbt boli prijatí spoločnosťou - ale my máme možnosť, tak ideme do ženského baru, a dokonca sa za toto právo bijeme ... ja nemám s týmto vôbec problém, chceš ísť do ženského baru alebo ženskej posilky - choď. ale ja osobne si nemyslím že je to správne... namiesto vplývania na spoločnosť aby nerobila veci ktoré ženám nevyhovujú, aby to neakceptovala - tak si založíme ženský klub ...

Strana
z9