Bolt ponúka možnosť výberu ženy taxikárky
Ahojte, len sa chcem podeliť o info, že Bolt prišiel s novou možnosťou výberu - kde si cestujúce z dôvodu bezpečnosti, aby ich nejaký taxikár neobťažoval, môžu vybrať v aplikácii, že chcú aby pre ne prišla žena-vodička. A taxikárky si môžu určiť, že chcú voziť iba ženy - aby ich zase naopak cestujúci muži neotravovali.
Pre Bolt môže jazdiť každý, aj so záznamom, aj takí čo nevedia slovensky, aj takí čo v Bratislave netrafia bez navigácie ani len do Auparku, na letisko ani nehovorím. V normálnych taxislužbách či na hopine musia mať vodiči licenciu. Takže stačí si zavolať normálny taxík, nie Bolt a nemusí sa človek báť bezpečnosti.
@nyusika ty si to asi poriadne nečítala, skús čítať s porozumením, kým zo seba vypľuješ nejaké hlúposti, si nejak totálne mimo tému. Zjavne si vôbec nepochopila, o čom autorka píše
@indiankaindi dobre 😀
@nyusika aká separácia???? V 21. storočí hovoríš o separácii? Čo by si robila v 17. storočí??? Ty kde žiješ? Vo svojom svete vytretých kelímkov? Ešte napíš, že čakáš na vesmírne jaštery a budeš jasná
@indiankaindi a o čom píše autorka? O blbosti. Pretože Bolt nebude ani so ženami o nič bezpečnejší, ak pre neho môže jazdiť ktokoľvek a nepotrebuje licenciu ako normálni taxikári. Normálne ženy jazdia pre normálne taxislužiby alebo pre Hopin. Ak pôjde robiť žena pre Bolt, tak jedine preto, že chce obísť taxikársku licenciu. Takže o akej bezpečnosti sa bavíme? O žiadnej. Je to trápny krok Boltu, ktorý vychádza z toho, že majú veľa sťažností. Stačí, aby vyžadovali od vodičov licenciu a nebrali každého.
Podľa mňa je to blbosť. Už len keď si vezmeme koľko je reálne taxikárok oproti taxikarom. Boltom chodim často a žena ma vezie fakt výnimočne. A myslím si, že klienti su tiež prevažne ženy.
Ďalšie akože “opatrenie”, ktoré nič nerieši a len sa to tvári na prvý pohľad chrumkavo.
Podla mna fajn. Ak by som jazdila Boltom a mohla by som si vybrat, vybrala by som si zenu a nie preto, ze sa potrebujem separovat od chlapov, ale z hladiska pocitu bezpecnosti.
@melanta to je poriadny nezmysel, ze zena, ktora uprednostnuje zenske fitko, ma traumu a potrebuje psychologa. Tiez chodim radsej do zenskej posilky, lebo v zmiesanej sa mi casto stavalo, ze mi isiel nejaky cviciaci radit alebo stal pri mne a chcel sa vykecavat. Som tam v uzkych leginach, dobre sa mi v nich cvici a nie je mi prijemne v nich robit drepy a ohybat sa pred chlapmi. A to, ze sa nepozeraju je blbost. Cvicila som aj s trenerom a ten tam casto s kamaratmi komentoval cviciacich ludi. Nie kazdy kto uvazuje inak ako ty, potrebuje psychologa
@mandzula Presne. Partia ožratých chlapov si uprosterd noci zavolá Bolt... ja netvrdím, že hneď musia tú ženu vodičku hromadne znásilniť. Ale stať sa môže čkoľvek iné, s čím si chlap poradí proste ľahšie, už len z hľadiska sily. (Napríklad niekto z nich v aute zaspí a nie je možné ho dostať von atď, dosaďme si akúkoľvek situáciu, nemusí ísť hneď o sexuálne obťažovanie.)
@biba_18 teraz su velmi popularne rozne zneske kruhy...navrat k zenskosti.
ved OK, zenskost je super...ale toto je nieco ine, prsne veia, kde a ako nahirovat adeptky.\a poytom pride - zpalatte si takytonkurz, zaplate si hentoto...potom zistis, ze uz ani nevies, ako sa volas.\ale nosil saty, lajblik, kvaskujes a nemas vlastny nazor
@nyusika čo to má spoločné s vybratím si ženy ako vodičky?
@biba_18 x rokov sa bojovalo za moznost sebarealizacie a zrazu je najlepsie, co sa im v zivote moze stat, absolutna zavislost (financna, merntalna...) od muza.
vo Svedsku s tymto maju obrovsky problem, zeny - matky mladuch zien zuria, ze roky bojovali za work-life-balance...a teraz toto, putky domace
@januska12323
@h2
dobrovolna separacia
asi nema zmysel vysvetlpvat, ked idete len prvu signalnu
Ja to fakt chcem pochopiť.
@h2 hmm ... prečo chceme aby naše deti s adhd boli integrované, aby lgbt boli prijatí spoločnosťou - ale my máme možnosť, tak ideme do ženského baru, a dokonca sa za toto právo bijeme ... ja nemám s týmto vôbec problém, chceš ísť do ženského baru alebo ženskej posilky - choď. ale ja osobne si nemyslím že je to správne... namiesto vplývania na spoločnosť aby nerobila veci ktoré ženám nevyhovujú, aby to neakceptovala - tak si založíme ženský klub ...

idemey my aki ludstvo v konsku rit...
v amerike sa do popredia dostavaju rozxne skty, ide to uz aj k nam.
jedna z nich je alllatra, toto su presne sposoby manipalucie, ktore podsiva - zena ma ostat zenou, nosit sukne, starat sa o rodinu...a zrazu vobec nejde o zenstvo, ale o kompletne vymitoe mozgov
https://domov.sme.sk/c/23395576/allatra-sekta-c...