Bonzli by ste kolegov za porušenie pravidiel?
Ahojte
Radsej anonymne lebo clovek nikdy nevie 😀 "
Ide o to ze mame zakaz robit v praci nahravky, fotit sa, no ved klasika a nedavno sa u nas stalo ze na druhej zmene tancovali veduci zmeny a dali to na FB. No a ide o to ze u nas dievcata spravili to iste ze sa fotili a nahravali 🫣 a ja mam "dilemu" ze ci ich bonznut alebo nie. Na jednej strane viem ze sa to nesmie na druhu stranu budu ma mat za bonzaka 🫣🫣🫣
takto ti poviem, bola som na skoleni do banky niekolko tyzdnov v hoteli, kolegovia po veceroch v hoteli zurovali, chlastali a vykrikovali z hotela uprostred noci nazov banky. s kolegynou sme sa potrebovali ucit na testy, obe sme boli chore, boli horucavy a nemohli sme spat. nahlasila som ich, mali z toho riadny pruser. hadaj kto bol najhorsi, za kazica zabavy atd.?
ale v tomto pripade by som to neriesila, neboli opiti, ani nic poskodili, ked su tam kamery, tak to snad niekto kontroluje. vies ako sa hovori, do vtedy sa chodi s krcahom po vodu, kym sa nerozbije. ak by sa to opakovalo castejsie, tak by som to diskretne posepkala priamemu nadriadenemu.
Ja normálne celý deň premýšľam nad touto témou. Napadlo ma, že ak by bola téma skutočná, autorka možná pracuje v nejakej chránenej dielni, môže byť zdravotne znevýhodnená a my sme sa tu do nej hneď pustili. A toto platí aj o iných témach. A zaujímalo by ma ako to nakoniec celé dopadlo 🙂
Ak netancovali pri jadrovom reaktore a pod, na co riesis? Ty predpisovo a podla zakonov a internych pravidiel robis do bodky vsetko? Asi nie...kedze predpokladam, ze tak ako vacsina ludi asi pracovnopravnu legislativu na 100% neovladas.
Iniciativni blbec...hotove nescesci? 🤦♀️🤷♀️

To vážne sa nájde takáto osoba? Neverím. 🤦🤦🤦Áno. Bonzni ich. Veď ohrozili národnú bezpečnosť.