icon

Brali by ste takúto prácu?

22. máj 2022

Ahojte baby,brali by ste zamestnanie ktorého náplňou je vlastne Vaše hobby,no máte 3rocne dieťa a pracovisko je cca 50km od domu, prac doba je do 18.30,takze domov prídete okolo 20tej(cesta mhd+vlak)? Muž môže pracovať aj z domu,v práci si vlastne smeny plánujete sama, sú to osmičky..končí mi RD, po prijatí do prace som bola nadšená,ale potom nastala panika,nikdy som za prácou necestovala,nevyznám sa v meste,bojím sa,že nebudem mat čas na ostatné povinnosti čo sa týka domácnosti a malého,takisto sa budem cítiť ,,vinna’’ že celé vyzdvihovanie syna zo škôlky ostane na muža, asi len vymýšľam a potrebujem povzbudiť, cítim sa po 3r doma ako neschopná, zo všetkého mám paniku, ach jaj,niekedy by som asi potrebovala v mozgu tlačidlo off aby som si nevymýšľala zbytočne katastrofické scenáre😀

Strana
z3
autor
23. máj 2022

@ummimaryam tak to fakt byt nemusí 😂 nepíšem že sa mi stalo nešťastie,alebo choroba ,ale že nastupujem do práce.

vilma7
23. máj 2022

Nie nebrala, pracujem na polovičný úväzok, takže mám kopec času na svoje deti, čo je pre mňa ako matku a rýchlo rastúce deti, veľmi dôležité.
Taka pracovná doba by bola ok, keby už boli deti v puberte a boli viac vonku s kamošmi, ako doma.

kormino
23. máj 2022

Nie,nebrala by som.Roky som chodila domov o 14:30,teraz chodím o 15:30.Neviem si predstaviť chodiť domov večer o ôsmej ,a to už nemám malé deti.

Strana
z3