Brali by ste takúto prácu?
Ahojte baby,brali by ste zamestnanie ktorého náplňou je vlastne Vaše hobby,no máte 3rocne dieťa a pracovisko je cca 50km od domu, prac doba je do 18.30,takze domov prídete okolo 20tej(cesta mhd+vlak)? Muž môže pracovať aj z domu,v práci si vlastne smeny plánujete sama, sú to osmičky..končí mi RD, po prijatí do prace som bola nadšená,ale potom nastala panika,nikdy som za prácou necestovala,nevyznám sa v meste,bojím sa,že nebudem mat čas na ostatné povinnosti čo sa týka domácnosti a malého,takisto sa budem cítiť ,,vinna’’ že celé vyzdvihovanie syna zo škôlky ostane na muža, asi len vymýšľam a potrebujem povzbudiť, cítim sa po 3r doma ako neschopná, zo všetkého mám paniku, ach jaj,niekedy by som asi potrebovala v mozgu tlačidlo off aby som si nevymýšľala zbytočne katastrofické scenáre😀
Nie nebrala, pracujem na polovičný úväzok, takže mám kopec času na svoje deti, čo je pre mňa ako matku a rýchlo rastúce deti, veľmi dôležité.
Taka pracovná doba by bola ok, keby už boli deti v puberte a boli viac vonku s kamošmi, ako doma.
Nie,nebrala by som.Roky som chodila domov o 14:30,teraz chodím o 15:30.Neviem si predstaviť chodiť domov večer o ôsmej ,a to už nemám malé deti.

@ummimaryam tak to fakt byt nemusí 😂 nepíšem že sa mi stalo nešťastie,alebo choroba ,ale že nastupujem do práce.