Brigáda cez internet pre mamy samoživiteľky
Dobrý deň,
som mamička samoživiteľka a veľmi by som ocenila pomoc. Hladám si prácu na doma aby som mala aspoň nejaké financie. Iba na čas. Potom si nájdem normálnu prácu. Som na dieťa uplne sama a nemám ho komu dávať aby som isla do normálnej práce. Teraz potrebujem súrne nejaku brigadu cez internet kde zarobim aspon 20€. Aspoň na ten základ aby sme mali čo jesť. Tak ak viete prosim o niečom čo by cez internet mohlo aspon niečo vyniesť šup s tym sem. Ďakujem💕
@anonym_autor
Čo znamená práca cez internet? Odborná?
@anonym_autor ja riešim to isté čo ty ale poviem ti teda tieto práce cez internet sú hrôza. Oni sa snažia tie mamičky mnohokrát ešte okradnúť. Dávaj si pozor aby ťa nikto nenachytal
@anonym_2948e7 áno ja viem pozor si dám len hladám niečo čo by mi pomohlo prekonať toto tažké obdobie.
Ake velke je dieta? Otec dietata plati vyzivne? Praca na doma mozno nejake prekladatelstvo, uctovnictvo, doucovanie cudzieho jazyka…
Ake velke je dieta? Otec dietata plati vyzivne? Praca na doma mozno nejake prekladatelstvo, uctovnictvo, doucovanie cudzieho jazyka…
@klarissa25 myslim skor niečo ako dotazniky alebo ja neviem niečo s čim by som si aspon jednorazovo zarobila 20€
@klarissa25 nič taketo neviem robiť.
@klarissa25 nič taketo neviem robiť.
@anonym_autor dieťa do jaslí a ty do normálnej práci. Iné riešenie nie je
Pozri si čo ponúkajú na https://www.jaspravim.sk/ a pridaj tam svoju ponuku.
@klarissa25 platí za neho štát dieťa má 3 roky. No platí almužnu. Bohužial dnešné sudy. A ani to nebol schopný. Tak mi štát dava za neho. Ale je to naozaj málo
Pozri si čo ponúkajú na https://www.jaspravim.sk/ a pridaj tam svoju ponuku.
@anonym_7b2838 to som uz skusila ale nikto nič
@klarissa25 platí za neho štát dieťa má 3 roky. No platí almužnu. Bohužial dnešné sudy. A ani to nebol schopný. Tak mi štát dava za neho. Ale je to naozaj málo
@anonym_autor Pri 3 rocnom si musis najst normalnu pracu a nie dotazniky..chodi do skolky?
Dieťa má tri roky tak môže byť v škôlke a ty v práci. Či je nejaký dôvod prečo tam nie je?
@anonym_autor Pri 3 rocnom si musis najst normalnu pracu a nie dotazniky..chodi do skolky?
@dadis žial nie. Nezobrali ho. Až v januari
a dieta nie je v skolke? treba hladat normalnu robotu alebo chodievaj upratovat, ber si na domov zehlenie, alebo si zober ine dieta/deti na opatrovanie
@klarissa25 práce, čo si spomenula, sú odborné činnosti, ktoré vyžadujú príslušnú kvalifikáciu. Keby ju mala, myslím, že by sa tu nepýtala.
Ked potrebujes jednorazovo 20 Eur, tak sa ponukni, ze napr. niekomu umyjes oka, upraces, vyzehlis, postrazis dieta, psa a pod. Tie prace na doma, pokial nic neovladas, tak su vacsinou odrb.
@anonym_autor nehnevaj sa, ale už to tu bolo milionkrát prepierané a napísané k tejto téme všetko - ak nevieš nič robiť a odmietaš sa pohnúť z domu, tak jediná cesta je onlyfans alebo podobné platformy.
Ak nemáš vzdelanie na účtovníctvo, preklady z / do cudzieho jazyka, právne poradenstvo atď., tak potom si dúfam šikovná manuálne a vieš ožehliť, umyť okná, upiecť chlieb alebo tortu...
a dieta nie je v skolke? treba hladat normalnu robotu alebo chodievaj upratovat, ber si na domov zehlenie, alebo si zober ine dieta/deti na opatrovanie
@mamina7070 prepáčte ale nikto nehlada osobu ktora by pozehlila veci. Dala som aj inzerat ze vencit psa ani to nič ani upratovat doma u niekoho
@mamina7070 prepáčte ale nikto nehlada osobu ktora by pozehlila veci. Dala som aj inzerat ze vencit psa ani to nič ani upratovat doma u niekoho
@anonym_autor odkial si aky okres?
o tri...dva...jeden ponuky na investucne fondy a podobne "brigady"
@anonym_autor no ja by som si pozehlit nechala, mne sa to tak nechce robit.
@anonym_autor bude to ešte ťažké... Ja som napríklad aj dala dieťa do jasiel a snažím sa nájsť si prácu ale bohužiaľ. Neviem nájsť takú s pracovným časom aby som si mohla vyzdvihnúť dieťa. V našom meste také ponuky nie sú. Ak náhodou dáku vidím hneď posielam životopis. Zatiaľ sa mi ozvali z dvoch a nebola som prijatá.
A aspoň po anglicky vieš? Už som to v podobných témach viackrát spomínala, že si pozri clickworkers. Pár e z domu som tam zarobila, tuším presne okolo 20e keď ma to prestalo baviť 😅
@klarissa25 práce, čo si spomenula, sú odborné činnosti, ktoré vyžadujú príslušnú kvalifikáciu. Keby ju mala, myslím, že by sa tu nepýtala.
@zmrzlinka8 no bohuzial ale potom pochybujem ze nieco take na doma aj existuje…
@anonym_autor alebo nechcel by niekto nieco odomna kúpiť? Mám aj tu veci nejake na mk. Alebo inych platformach. Určite by mi pomohlo aj toto
To ze si raz das inzerat je nic...musis hladat roznymi sposobmi
@anonym_autor alebo nechcel by niekto nieco odomna kúpiť? Mám aj tu veci nejake na mk. Alebo inych platformach. Určite by mi pomohlo aj toto
@anonym_autor sak sa daj pod svojim nickom a napis okres ja napr hladam na umytie okien a tak
Ponúkaj pomoc starším ľudom - upratať, navarit. Tam môžeš zobrať aj dieťa. Starí ľudia sa ešte potešia. Pripadne pomoc v záhrade, tam tiež môžeš zobrať dieťa so sebou.
Zarobiť 20€ denne nemôže byt taký problem, aj keď máš dieťa.
@anonym_autor prepáč, ale založíš anonymnú diskusiu a spýtaš sa, či nechce od teba niekto niečo kúpiť? 😀 a ako má kto uhádnuť, čo ponúkaš? Ja to ale tipnem na oblečenie po dieťati do 3 rokov - to by museli byť fakt nejaké exkluzívne kúsky, detského oblečenia je také kvantum, že ľudia sú radi, ak to majú komu darovať. Ale hej, je to jeden zo spôsobov, ako prísť k pár drobným. Len to ide ťažko.
Budem nepríjemná, ale ty si veľmi dobre vedela, kedy ti končí rodičák, aké máš výdavky, a že ti bude treba ísť do práce. Aj vieš, aké máš vzdelanie a schopnosti, že teda asi si nemôžeš úplne vyberať, a aj tak to riešiš až teraz, keď už je fakt zle?
Skús ešte nejakú charitu u vás v okolí, či ti nevedia pomôcť so základnými potravinami.
Ty si tu včera rozdávala Číslo účtu, kým ti tému nezmazali, však?

@anonym_autor ja riešim to isté čo ty ale poviem ti teda tieto práce cez internet sú hrôza. Oni sa snažia tie mamičky mnohokrát ešte okradnúť. Dávaj si pozor aby ťa nikto nenachytal