icon

Čas obeda v práci

8. jún 2023

Ahojte je podľa vás normálne obedovať o 10:30 ak ste v práci od 7-pol8? Potom manžel čaká jedlo okolo 15 a nejakú večeru ,som zúfalá z toho

Strana
z2
zuzinka888
8. jún 2023

Tak nahradza desiatu obedom. Ranajkuje? Asi nie co?

maca1984
8. jún 2023

Tak keď je hladný...

lucylaw
8. jún 2023

Čo znamená, že "čaká" jedlo okolo 15 a nejakú večeru? Že mu to ty musíš naservírovať na striebornom podnose? Veď keď je hladný, nech si to jedlo urobí..Ty si doma či chodíš do práce?

h2
8. jún 2023

😂 Toto sú presne moji kolegovia! Ráno objednajú obed, ten u nás chodí okolo 9:45 cca. Približne od takej 10:00 sa začínajú postupne trúsiť do kuchynky, veď aby im to zbytočne nevychladlo a nemuseli prihrievať.

alex49
8. jún 2023

Co znamená ze čaká jedlo? O tretej je doma a chce, aby si mu varila obed a večeru? Neviem z čoho si zúfalá, asi neranajkuje, tak obed ma namiesto raňajok.

zenulkaaa
8. jún 2023

veľa ludi tak skoro obeduje, tiež nechápem. Má ranajky? Ak nie, tak je pochopitelne že je už hladny. Takže musi mat sýtejšie ranajky a na desiatu mu skus niečo zabalit, aby vydržal do 12tej.
Ale ak čaká jedlo o 15 aj na večeru, tak nech si ho pripravi. Hádam nebudeš 3 krát denne varit ... a okrem toho ak má teply obed v práci, tak snad o tej 15 a na večeru už ho nemusi mat. Ak to očakava, tak by som mu jasne vysvetlila, že to robit nemieniš, nech si uvari. Lebo ja by som to teda nerobila.

ivuska027
8. jún 2023

Co znamena "čaka jedlo" ? To ako dalsie varené jedlo? A má manžel ruky, na konci rozstrapkane ako prsty? Tak nech si uvarí. Moje nervy, niekedy tu ženy dávate také veci, že žasnem. Mam dvoch synov 11 a 14 a teda uz roky im nerobim večeru. Robia si sami. Neviem si predstavit, že by domov prisiel moj muz a "čakal" jedlo 🙄 tvl

luccija
8. jún 2023

Ja som z toho tiež prekvapená, keď idem do reštaurácie o 11 podávajú menu a už je plno.Ale možno vstávajú a robia od 6-7.
Keď skoro vstáva a neranajkuje, alebo aj raňajkuje a nemá desiatu je už hladný.moj chlap si tiež nenosí do práce ovocie, jogurt niečo na medzi jedlo a potom je hladný, keď príde a je pokým nejde spať.Ale zase je normálne, že doma je vždy niečo navarené.Aj, keby išiel na obed o 13 a príde 17 bude niečo chcieť jesť.Ale u nás muž nechce večer jesť teplé jedlo.

diewcatqoo
8. jún 2023

Ved nech kazdy v praci obeduje vtedy, kedy mu to vyhovuje, nie? Ja ak idem do prace, tak vstavam o 4:30, v praci som o 6:30 a ano, o 10:30 som uz hladna. Ale vydrzim este polhodku a zvycajne o 11:00 chodime s kolegami na obed. (Aj s takymi, ktori prisli na deviatu. Nikto sa nad tym nepozastavuje.) A ano, ked pridem domov okolo pol piatej, tiez som uz hladna.
Aky je vlastne problem? Chce, aby si mu chystala veceru, ci co?

simca06022011
8. jún 2023

no je hladny, od ranajok pred 7mou do 10:30 je to na jedlo.. moj tak chodil a uz o 9tej liezli na deisatu do bufetu, obed okolo 12:30... CIze ak ti to nevyhovuje (aj ked myslim, ze je to jedno ak je doma navarene, tak si da jest rovnako o 15tej ako o16tej.. len ma vsetko prehadzane kovli tomu, este potom urcite jedava), tak treba s nim nieco ine dohodnut, napr. bude si brat desiatu... a zje ju bud pred obedom alebo po obede aby vydrzal do tej 17-18tej ked zvycajne sa veceria.

eliska13
8. jún 2023

@ivuska027 čo jedia tvoje deti?Ja jeden deň nenavarim a katastrofa.Deti jedia v škole o 13, staršia o 14, ale to nepovažujem za plnohodnotné jedlo.A aj ja som hladna po práci a praženica či suchá večera mi nestačí.Uz som z toho na nervy.Uz teraz rozmýšľam čo večer budeme jest

janagem
8. jún 2023

Ak robí od pol siedmej tak o 10.30 má obed po 4hoch hodinách. Takže áno je to normálne. Doma mu povedz nech si jest urobí

kik2022
8. jún 2023

To je normálne, že je hladný. Ja tiež keď som kedysi brigádovala v takej firme, vstávala som o 4 a to som sa aj naraňajkovala, ale o tej 10 by som bola už hladná. A tiež sme tam mali už obed o 10:30 a keď som prišla domov o pol 3, tak tiež som si dala varený obed. Potom už večer niečo nevarené.
Neviem čo je na tom nepochopiteľné, že je tvoj muž hladný.

0silvia0
8. jún 2023

to, že je hladný je ok. Ale evidentne ťa vyváranie ďalších chodov zaťažuje, tak to musíte nejako spolu zmenežovať. Nie že ja som hladný a varte mi, kŕmte ma, chystajte mi, noste mi na stôl, ja chcem papať a papať😎

sense
8. jún 2023

Áno podľa mňa je to normálne od 7 do 10.30 sú 3,5 hodiny. Ved keď je hladný o tretej nech si dá niečo. Ak má o 10.30 teplý obed tak o 15.00 si môže dať obložený chlieb., alebo den predtým uvar viac a nech si ohreje

luccija
8. jún 2023

Nech si dá o 15 rožok, šunku a večer večeru.Chodi domov v super čase, tak aj môže navariť🙂len problém je, že asi očakáva navarené od teba.

viky173
8. jún 2023

ved nech sa naje, ked je hladny... nerozumiem, z coho si akoze zufala?

salome123
8. jún 2023

@viky173 no že musí variť a zbytočne, lebo varený obed má v práci

bullinka
8. jún 2023

Áno, bežné vo velkych fabrikách. Najprv idú jesť robotníci, aby sa prestriedali medzi sebou a potom okolo pol 12 až 13 ľudia z kancelárií, tiež na striedačku. Manžel nech nieje lemra a niečo si spraví sám o tej 15stej.

sisaka
8. jún 2023

Ja ranajkujem v robote o 8., o11. obed a keď pridem domov o 3. som tiež hladná a dám si zvyčajne niečo malé na zahryznutie a potom mám ešte večeru. Čo je na tom divné? Jediné, čo mi príde divné, že čaká. Čo čaká? Že mu jedlo spravíš? Ak áno, tak to je divné. Nemáš ústa? Však mu povedz, že nie je v reštaurácií 🤦‍♀️

vkatush
8. jún 2023

Môj vstáva po 4, raňajkuje pred 6 v robote.
O 9 majú prestávku, idú na obed. Potom o 13 druhá prestávka, akože obedná, do majú už druhý.
Príde domov, tak zase hladný, to je tretí obed a večera samozrejme detto.
Ide ma z neho poraziť, keď 3-4x denne normálne veľké jedlo, ale čo už. Zase vie sa sám obslúžiť, urobiť si jesť.

Malý má len polroka a vyzerá že apetít po otcovi 🙈🙈

nelca84
8. jún 2023

No ak nema nic na desiatu, tak jasne, ze je uz 10.30 hladny...

lavender94
8. jún 2023

Ja ho chápem, tiež niekedy začínam deň obedom o 11:00 s tým, že vynechám raňajky. Ale pozastavila som sa nad "čaká jedlo". To chce od teba tri teplé jedlá denne? Ideálne ešte každé iné? Neviem, či sa mám smiať alebo plakať popravde

evkano1402
8. jún 2023

Manzelovi odporucam nech si objednava dve porcie, jednu nech si da o 11:30 a tu dalsiu o tretej, ci uz doma, alebo este v praci.

viestta
8. jún 2023

Bezne sa vo fabrikach davaju obedy od desiatej, a nie kazdy si moze vybrat kedy na ten obed pojde. Tak je jasne, ze o tretej je hladny, ale to mu treba olovrant (ten si vie nachystat aj sam), nie druhy obed a potom vecera, ktoru samozrejme moze uvarit tiez aj on a pre celu rodinu.

valkyrka79
8. jún 2023

V 5 vstávám, takže v snídám kolem 5:30 a obědovou pauzu máme v práci v 10:45… je to normální čas…

ivuska027
8. jún 2023

@eliska13 no naši majú obed normálny, dobrý, chutný. Najedia sa plnohodnotne(nemaju skolsku jedalen ale ako keby reštiku, kde jedia aj z iných skol, ale aj "z vonku" ludia. ) Potom maju olovrant - ovocie, jogurt, vlocky do mlieka, na co maju chut, veceru si spravia parky, prazenicu, chlieb vo vajci, krupicovu kasu, aj palacinky, kakao s vianockou, lupackou, chlieb s lekvarom, medom, sunkou, rozok so syrom, hrianky, toasty, no na co maju chut, to si spravia.Nejak im to neurcujem ja. Oni zase hladní neostanú, na to sa majú príliš radi 😀

zobaka
8. jún 2023

ak je svojpravny, zvládne sa najesť aj sám, ja začínam v praci o 7mej, obedujem o 12tej a večer necakam obiehanie okolo zadku, ale vezmem si jesť, čo chcem

iwesska
8. jún 2023

Ja tiez chodim na 7-mu a o 11-tej uz sme vsetci nastupeni v kuchynke a obedujeme.

peter0123
8. jún 2023

No teda...o koľkej by obedoval ak by vstával o 4:00 a 4:45 by musel byť v práci?

Strana
z2