Chcem byť vojačka

17. nov 2021

Zdravím, je tu niekto kto ma skúsenosť ci priamu, či nepriamu. Chcela by som sa stať vojackou veľmi by ma zaujímalo aké sú podmienky, čo všetko musím zvládnuť aby som sa ňou stala. Zdravotný stav. Proste všetko ohľadom toho. Za odpovede naozaj ďakujem

kaja118
17. nov 2021

Ahoj,
tak môžeš ísť priamo alebo aj AOS v LM.
Tu sa dozvieš viac: https://regrutacia.sk/

prvosienka7
18. nov 2021

Tak držím palce 🙂 Môj známy robil pár mesiacov dozadu testy a žiaľ neuspel. Takže je to náročné sa tam vôbec dostať, čo je inak zaujímavé, keďže stále hlásajú, že im chýbajú vojaci.

kittykat22
18. nov 2021

@prvosienka7 k comu by im bol blby alebo chory vojak? Spravi chyby v terene tak zomrie zbytocne dalsich 5 vojakov. Byt vojakom je velmi tazke fyzicky a psychicky. Je vazne dolezite aby tam bol dobry vyber. Pracuju s ludmi, so zbranami, musia mat strategicke myslenie, sebareflexiu a hlavne nemozu byt psychicky naruseni. Do toho fyzicky vyborna forma ... A samozrejme nie kazdy kto ma k tomu predpoklady chce byt vojakom. Nast takych ludi nebude jednoduche.

majka0406
18. nov 2021

Najprv si musíš uvedomiť , čo všetko to obnáša . Je to veľký tlak - nie len fyzický ale hlavne psychický. Musíš sa vedieť pri páde na osobne dno okamzite postaviť 🙂 ja som si myslela , ze mam na viac… / a to nie som princeznickovsky typ zeny / ..ale obcas som sa musela odraziť zo dna aj pri vycviku ktory som absolvovala a nebol to vojensky . A ten vojensky je tisic krat vačší tlak.

jjanulienka
18. nov 2021

Aj moja kamarátka chcela byt ale jej otec vojak jej to zakázal, že určite nepojde robiť matrac vojakom😅😅😅