icon

Chcem si otvoriť detský second hand

vikykubik
19. nov 2013

Dobry den chcela by som sa opytat na nazory ohladom otvorenia predajničky s detskym second handom ,čo si o tom myslite byvam na sidlisku v Košiciach ,ma niekto skusenosti alebo dodavatela ,budem rada za každy nazor dik

Strana
z2
evuliceeek
13. jan 2016

ahoj, ja som z Prešova a na mojom sídlisku sú 2 mega dobré sekáče (sama v nich nakupujem veľmi veľmi veľmi často 🙂, je to výlučne anglický tovar a veľa vecí je úplne ako nových), kam chodia iní na tovar a to hlavne v pondelok, kedy je všetko po 30 centov (detské oblečenie, dospelácke) a to sa pri dverách stojí už od 8-mej a otvárajú o 9-tej 🙂 a potom už ide o život 🙂, v utorok je nový tovar...... a do druhého v piatok (všetko po 1 eure) alebo v sobotu (všetko po 50 centov). Pravidelne tam zažívam, že nabehne skupina troch ľudí a berú rad radom všetko a vôbec sa netaja, že to budú predávať u seba v obchode. V druhom sekáči je aj priamo odkaz na jedno telef. číslo kde je možnosť dohodnúť sa o odbere vo veľkom.

esentielka
Odpoveď bola odstránená
rena40
25. jan 2016

@esentielka
škoda,že nebola Tvoja ponuka aktuálna pred rokom ☹ ...od augusta mám zatvorené 😒

esentielka
25. jan 2016

@rena40 😢

oli18
25. jan 2016

@evuliceeek kde sú tie sekáče? Ja nebývam na sídlisku a chodím len na Levočskú. Rada by som zmenila lokál, ako doporučuješ 🙂

evuliceeek
26. jan 2016

ahoj, ja chodievam do sekáča na Sekčov oproti Poliklinike Sekčov (ceny tam klesajú od pondelka až do soboty - detské oblečenie je v pondelok po 1 eure, v piatok po 20 centov - je to oblečenie tak do roka a samozrejme nie vždy v piatok je ešte z čoho vyberať, je tam vždy veľa mamičiek..... majú však aj pevné ceny - napr. na zimné vetrovky a kabáty, momentálne sú ale tie v 50% zľave lebo majú zimný výpredaj, ...... dospelácke oblečenie cena klesá tiež od pondelka do soboty.....je to tam všetko rozpísané a aj predavačky poradia), druhý je oproti Kauflandu v Opále, tam je v pondelok všetko po 30 centov, v utorok je nový tovar a ceny sú rôzne a pevné, v sobotu je tam všetko po 50% zľava, ja som si tam nedávno kúpila dvoje adidas tepláky spolu za 4,50 eur a sú ako nové, mám odtiaľ kožené bundy, kabát..... samozrejme záleží aj od toho, aký majú nový tovar či sedí veľkosť a čo ostane z neho ak chcem ísť v pondelok na 30 centovky 🙂 vtedy to tam je adrenalín 🙂 ale rada chodím aj v sobotu na 50% zľavy lebo je to menej o život............ ľudia hovoria, že dávnejšie bol tovar lepší, ja doň chodievam cca 2 roky, ale nemôžem sa sťažovať, napr. Gucci kabelku som dávnejšie trafila za 1 euro a je fakt prvotriedna........ naozaj záleží od tovaru, ale to určite vieš aj sama, ak chodievaš 😉

evuliceeek
26. jan 2016

@oli18 ahoj 🙂 nejako divne mi hodilo odpoveď, prečítaj si to prosím Ťa vyššie ....... správa začína ahoj, ja chodievam do sekáča...... 😉

oli18
26. jan 2016

@evuliceeek Ahoj, diky. Odpoveď prešla OK. V Opale som bola pár krát. Oproti poliklinike nie, zájdem tam. Ja už asi 2 roky nechodím, lebo som si vtedy nakúpila veľa a nemám to ani kde vynosiť. Ako píšeš, vtedy boli lepšie veci, chodila som len na 30 centov a na jeden nákup som kúpila aj 6-7 vecí a to som náročná 🙂 Teraz idem na nový tovar, alebo 50%, niekedy kúpil 1-2 veci pre vnúčatá. Že vraj ak je tovar z Anglicka, je krajší ako z Nemecka. 🙂

evuliceeek
26. jan 2016

@oli18 hej aj ja som počula, že z Anglicka je tovar krajší, niektoré veci majú ešte pôvodné visačky .......... mne sa už stalo, že som za 30 centov nakúpila toľko, že som sa nevedela zaniesť - trafila som kabát mne aj mužovi, malému overal na zimu a aj pre mamu niečo.......... aj na mňa zazerali na ulici, že odkiaľ idem 😀 😀 ............ dnes sú sekáče iné, ako boli kedysi (kvalitou sú dnes vyššie) a je ich dosť a predávajúci musí mať slušný tovar, aby mu to šlapalo a bol v zisku, ja si ich pochvaľujem a oblečenie je kvalitné a nemá divokú vôňu ako v u Číňanov.... ale je to aj otázka vkusu a postoja a predsudkov, mám napr. kamošku, ktorá by do sekáča nevstúpila ani za svet 🙂 a niekedy mi neverí, že to čo mám na sebe, je nosené 🙂

oli18
26. jan 2016

@evuliceeek predsudky som mala aj ja, ale len do vtedy, kým mi známa neukázala, čo kúpila. Už dávno nemám a oblečenie už pre mňa nemá žiadnu hodnotu. Sú veci, ktoré tam nekúpim, napr. topánky, sp. prádlo, kabelky.

nikusik91
2. feb 2016

Je tu niekto kto ma otvoreny obchod alebo mal a vedel by mi v niecom pomoct?budem rada ak sa niekto najde🙂

monikaferkova
29. feb 2016
lumi17
29. jún 2016

@vikykubik ponukam oblečenie cena podľa dohody a odberu som z PO 🙂 viac info sprava

romi0011
Autor odpoveď zmazal
rinora441
12. dec 2017

@tova

Dobrý deň prosím vás ak ste ešte stále v USA dalo by sa s vami nejako bližšie dohodnúť ohľadom veci budeme otvárať second Hand a veľmi rada by som ak by dte pomohla pripadne poradila s tovarom🙂
Ivana

emilia788
22. mar 2018

Babeny dobre si premylsite pred zacatim podnikania co to obnasa.. naklady, nervy, sklad, uctovnictvo, zamestnanci, odvody a pod. Nie je to uplna zabava, my sme sa trapili dva roky. Nakoneic sme to skoncili, no vyskusali sme este online predaj a tam sme sa nastastie uchytili (inak malo mi chybalo od depresie :D).. online vsak okrem reklamy nemate naklady, produkty nemusite mat na sklade a podobne.. Napr ak si zalozite eshop cez www.eshop-rychlo.sk mate tam naklady mesacne 12 eur, pretoze tolko to stoji.. co si porovnajte s kamennou predajnou a mate jasny vysledok. Ak mate predajnu v kosiciach, cielite len na kosice, no eshopom na cele slovensko..

dilino
17. sep 2022

@romi0011 za mňa seco tex

vladka201078
17. jún 2023

@shandorava ako sa dostanem na vašu stranku? Poprosím link 😊

bejbynad
21. mar 2025

@shandorava muzu poprosit více informací ?

Strana
z2