Chcem začať podnikať ale neviem v čom
Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie
ahojte, napadol ma tip na podnikanie popri rodicovskej alebo aj po. a sice Tepovanie. na to vam prispeje aj stat, treba sa ist informovat na urad prace ako sa dostat k prispevku na podnikanie ake su tam podmienky.
@ramzes1980 mozes mi napisat do ip ak by som chcela eshop co vsetko k tomu potrebujem vybavit?
@kuko85 Nikto ti na tuto hlúposť neskočí, tak láskavo tu neoblbuj ženy. Aby ste vedeli, táto hovadina funguje tak, že tí úbožiaci čo prídu na "školenie" si musia kúpiť nejaké hovadiny za pár stovák. Na tomto stojí táto firma, mala by byť dávno zrušená, oblbuje ľudí o peniaze. Láskavo sa chovaj slušne dementko a nedovoluj si! Keby som ťa stretla, tak ťa nakopem do zadku a tie tvoje oblbováky by som ti otrepala o hlavu.!!
Milá trochu násilná slimstar
Ja nerobím žiadne MLM, nikomu žiadne MLM neponúkam, nikomu nepredávam žiadne produkty a už vôbec sa nikoho nesnažím oblbovať. Napísal som len svoj názor na MLM, osobe v prvom príspevku, ktorá hľadá nejakú formu podnikania.
To že je MLM forma podnikania je fakt a ty s tým nespravíš nič ani keby si nakopala do zadku všetkých ľudí ktorý s MLM podnikajú. Pokiaľ viem podnikať môže ktokoľvek aj žena na materskej, študent na vysokej, alebo kľudne aj dôchodca...
MLM ako každé iné podnikanie určite nie je vhodné pre pohodlných ľudí ako ty, ktorý sedia pred televízorom, sledujú Šeherezádu, či farmu a nariekajú že majú málo peňazí.
Žiaľ každý systém má svoje výhody aj nevýhody. Jednou z nevýhod je to že niektorí distribútori vďaka vidine rýchleho zbohatnutia sľubujú, podvádzajú, klamú druhých aby si zakúpili často nepotrebný a pre nich zbytočný produkt. Toto ale milá slimstar nie je chyba MLM ako systému, ani MLM spoločnosti, ale je to chyba ľudí, resp chamtivosť predávajúcich (tých ktorí lákajú) a debilita tých ktorý naletia...Veď predsa nebudem nakupovať produkt ktorý nevyužijem aj keby mi núkali možnosť zarábať rozprávkové peniaze... MLM je práve o tom produkte, nie o peniazoch.
Podstatou MLM je nájsť spoločnosť ktorá ponúka také produkty ktoré som doteraz často odoberal z hypermarketu, alebo drogérie atď. Napríklad prestaneš odoberat kozmetiku z drogérií a kúpiš si kozmetiku od nejakej MLM spoločnosti napríklad od Avon, Oriflime, Amway. Možno trochu drahšia, ale kvalitatívne oveľa lepšia. A až keď budeš s týmito produktmi spokojná až vtedy ich začneš ponúkať resp predávať svojim známych, kamarátom atď. To je základná podstata MLM, lepšie ti to už nevysvetlím.
Takže skús si namiesto nakopávania zadkov všetkým MLM distribútorom radšej niečo o MLM naštudovať, hlavne o čom to MLM je, pretože je vidno že si si prečítala pár negatívnych článkov, poprípade si si nechala vymyť mozog z TV... Možno nadobudneš iný pohľad a nabudúce nebudeš aspoň vypadať ako hlupák so základným vzdelaním (bez urážky) 🙂.
A odporúčam ti, prečítaj si aj článok aký je rozdiel medzi MLM a pyramídovou hrou, alebo nelegálnou finančnou ponziho hrou.
Čau!
@kuko85 MLM je pyramída ako vyšitá ty šmejd. Neviem kde si prišiel na to že sledujem židovskú tv. Samé oblbováky, MLM JE PODVOD , vysvetlím ti aj iným mamičkám, čo je podnikanie:
Podnikanie:
V prvom rade je treba nápad, ktorý má potenciál. V druhom rade je investícia - zadarmo to nejde a posledný bod je realizácia. Podnikateľ je človek čo to vedie a pracuje aj 24 hodín denne. /nemyslím pajácov, ktorý majú zákazky zo štátnych firiem/.
Sú dva druhy ľudí -1. tí čo majú nápad a zrealizujú ho a vedú svoj podnik - teda podnikatelia.
2. Iní sú začlenení do robotníckeho systému a pomáhajú ho realizovať, vyrábať .
MLM je podvod, pyramídová hra, ktorá profituje na hlúposti ľudí, sú to šmejdi, ktorí predávajú šmejdy. To isté je herbalife a iné systémy, ktoré fungujú tým istým spôsobom. Taký kukposkok ako píše tuto vyššie , keď privedie ľudí, dostane odmenu, je to bábka, ktorá manipuluje z ľudmi . Malo by to byť zakázané.
@slimstar
Najskôr napíšeš, že MLM je pyramída a potom napíšeš, že je to pyramídová hra. Tak sa rozhodni, pretože to sú totižto dve rozdielne slová (slovné spojenia) milá slimstar.
Áno MLM má pyramídovú schému, ale tú ma aj cirkev, štát, a každá iná organizácia.
Pyramídová hra je hra ktorá ma tak isto pyramídovú schému, no na rozdiel od MLM ide len o peniaze. Neexistuje žiadny produkt alebo služba, poprípade je k dispozícii nekvalitný a drahý produkt, ktorý by som kúpil v hypermarkete, alebo drogérii lacnejšie.
Herbalife spoločnosť poznám, ich produkty však nie. Nepoznám cenu produktov ani ich kvalitu, preto to na rozdiel od teba nebudem hodnotiť.
Kedže ale ty tvrdíš tak vehementne že to je pyramídová hra, ako je možne že to tu funguje, však pyramídové hry sú na Slovensku nelegálne či nie? Ako je možne že dávno nezrušili Avon, Oriflame, ktoré tak isto fungujú na MLM princípe?
"sú to šmejdi, ktorí predávajú šmejdy". Zase len opisuješ ľudí, ktorí robia MLM a ktorí svojou chamtivosťou a vidinou rýchleho zhohatnutia klamú, zavádzajú a lákajú hlúpych ľudí na rýchly a bezpracný zárobok a núkajú druhým produkty, ktoré pre nich nie sú užitočné.
Ak si toho kukposkoka, ktorý dostane odmenu za to že niekoho privedie myslela mňa tak si vedľa jak tá knedľa. Už som ti písal, že žiadne MLM nerobím, preto ani nepotrebujem nikoho lákať.
Ja som doposiaľ nenašiel MLM spoločnosť ktorej produkt by mi vyhovoval cenovo, kvalitou a ktorý by som s čistých svedomím mohol odporúčať svojim priateľom, známym.
A že som už odporučil mnohým mojim priateľom (bez nejakej odmeny) veľa produktov z hypermarketoch, obchodných domov a získal tak tým židovským oligarchom ktorý vlastnia Lidl, Tesco atď nových zákazníkov o tom radšej pomlčím.
Ja totižto nemám s tým problém ak by mi niekto kto robí MLM odporučil kvalitný produkt. Práve naopak, pokiaľ by to bol naozaj kvalitný produkt, ktorý by mal pre mňa zmysel a úžitok radšej by som bol aby dostal odmenu ten MLM distribútor ako židovské korporácie...
Aj tu ťa sfúkli ako sviečku, rozumní ľudia sa nenechajú oklamať.
https://www.hojko.com/podnikanie-organo-gold-co...
A tie tvoje sado maso fotky na flickry, chlape zacni sportovat ved v tom Kysuckom novom meste je dost lesov.
ak v tom nejdes tak predsa nebudes nabadat mamicky na taketo podvody .
@slimstar
Tak v tej diskusii mali pravdu. Ale to je zase len o ľudoch a firme nie o MLM systéme!
Ja som napríklad rok aj čosi dozadu chcel vyskúšať tie produkty (kávu a čaj). Hovoril som si že to vyskúšam, dám vzorky priateľom, jeden má cukrovku a uvidím čo sa stane. Odoberal som to niečo vyše 3 mesiacov a priateľovi s cukrovkou to nijako nepomohlo. Ani ja som nebadal žiadne účinky...
Ganoderma je nepochybne vzácna huba a má prospešné účinky, sú na to aj rôzne výskumy, no o tej káve do ktorej sa sype ten prášok sa dá pochybovať. Preto som to nechcel predávať ani viac odoberať.
Teraz mi je jasné, že je to tvrdý biznis a tie účinky kávy sú zrejme len marketingový ťah spoločnosti. Alebo lepšie povedané klamstvo. Avšak klamú aj iné spoločnosti ktoré nefungujú na MLM princípe vid. reklamy v TV.
To neznamená ale, že na základe pár firiem ktoré predávajú svoje pochybné produkty, či služby práve MLM formou, treba všetky hádzať do jedneho vreca. Práve naopak, ja poznám pár MLM spoločnosti, ktoré majú veľa spokojných zákazníkov (len tých ktorí produkty kupujú ale ďalej ich nepredávaju, čiže ani nezarábajú). Poznám aj pár MLM spoločnosti pri ktorých netreba kupovať žiadne vstupné balíčky, netreba platiť žiadne mesačné poplatky a netreba robiť ani žiadne povinné nákupy.
Účet na flickr nemám, takže tie sado maso fotky nie sú moje. Zrejme nie som jediný človek, ktorý používa prezívku Kuko85.
Ja sa z tým nemienim zaoberať, upozornila som mamičky a hlavne som veľmi alergická na tieto praktity. Pre mňa je to všetko jedno, či to má taký názov, alebo onaký.
ZAROBIŤ sa dá len poctivou prácou a nič nie je zadarmo.
Je tam presne taký istý nick a tie fotky sú nechutné.
Ak si to ty, tak od takej úchylky môže byť blízko aj k iným úchylkám, napríklad obzeranie si tuto detičiek na koníku, fuj. A tu prezývku používaš len ty, je to len na jednu stranu v google, takže moc ľudí zatiaľ neprišlo na také spojenie presne z tým číslom, Angličan by určite neprišiel na názov kuko. To ty poznáš z rozprávky, ktorú dávali kedysi. Je to moc veľká náhoda.

@marinho
Prosím Ťa, mohli by si mi napísať o tom viac? Ďakujem
marievvr@gmail.com