Chcem začať podnikať ale neviem v čom
Kočky chcem začať podnikať ale ja neviem že v čom? skuste mi dať niejaké inšpiracie
pohrebne služby .... mrtvy su stale.....:D A herne a kasina su stale ziskove....alebo niečo ako : najlacnejši alkohol.....
predavaj homeopaticky alkohol... alkohol maju ludia radi a podla toho co vidim okolo tak idu si nohy polamat za homeopatikami... takze staci predavat homeopaticky alkohol a budes zachvilku za vodou!
na toto ti nik neodpovie ak má niekto dobrý nápad alebo našiel dieru na trhu, pustí sa do toho sám a nebude to písať vo verejnej diskusii. Podnikaj v tom v čom máš skúsenosti (s predošlej práce atd), hlavne kde máš aké-také kontakty či na dodávateľov prípadne na odberatelov a to čo máš rada a vyznáš sa v tom 😉
Súhlasim, zarobiť sa dá poctivou prácou a nič nie je zadarmo. Len by ma zaujímalo čo má táto veta s MLM?
V MLM určite nič nedostaneš zadarmo a mnoho úspešných ľudí by ti povedalo že je to drina, oveľa väčšia ako stáť napríklad pri páse...
MLM má jeden z najférovejších spôsobov odmeňovania, pretože zarobia aktívny ľudia, ktorí dosiahnú nejaký výkon, pasívny distribútori nezarobia nič. Nie ako v klasických firmám kde robí možno 1/3 zamestnasncov a ostatný sa len flákajú a priživujú.
Nehovorím to z vlastnej skúsenosti, ale poznám pár šikovných ľudí, ktorým práca v MLM nahradila zamestnanie. Dneska majú vo svojej štruktúre stovky spokojných zákazníkov, ktorí nakupujú pravidelne každý mesiac produkty a čo je pre každú firmu a podnikateľa najdôležitejšie - sú spokojný!. A nie sú to žiadny podvodníci, ale slušný ľudia, ktorý majú rodiny.
Môžeš pokojne spávať, účet na flikr nemám, vlastne som sa dneska prvý krat dozvedel, čo je to flikr.
Tu maš Kuko85 účet zo Španielska h ttp://et2.everytrail.com/profile.php?user_id=267683
Tu máš ďalšieho Kuka85 http://fifa10fifa11.jex.cz/
Je tam aj nejaký Kuko85 z Polska, Maďarska a Portugalska, či čo to je zač za jazyk.
Ja mám účet ako Kuko85 len na jaspravim, modrykonik, hojko a možne ešte niekde.
@kuko85 mňa to nezaujíma. Tvoje naučené frázy, ktoré ti hodiny tlačili do hlavy, nemajú pre mňa žiadnu váhu. Nechaj si to, si pre mňa nezaujímavý človek s oblbováčskymi rečami z Kysúc. Nemám na teba čas, ja viem že sa nemáš z kým rozprávať. Ja z tým nesúhlasím a nikdy nenájdeme spoločnú reč , každého budem od toho odhovárať. Je to zlá vec a peniaze to nikomu neprinesie. To o tej poctivej práci , samozrejme nemá nič spoločné z tým podvodom. Na tej druhej stránke, ti jasne napísal pán ekonóm o čom to je a má pravdu, takže už nie je nič ďalšie potrebné k tomu dodať.
@ivkadracova nezaujíma ma to
Tak za prvé, nikto mi nič do hláv netlačil, v živote som na žiadnom MLM školení ani prezentácií nebol, pretože áno máš pravdu na väčšine takých prezentácií oblbujú ľudí a presviedčajú ich že ten produkt musia mať, aj keď ho nepotrebujú. (skúsenosti známych a priateľov). Ja som si svoj názor o MLM spravil po dôkladnom štúdiu narozdiel od teba.
Pochop už konečne, že MLM je len forma predaja produktov, či služieb a ako taký nemôže byť podvod.
Podvodné môže byť jednanie spoločnosti ktoré sa rozhodlo predávať svoje produkty MLM systémom. Podvodný môžu byť distribútori, ktorý ti chcú predať pre teba nepotrebný produkt a lákajú ťa na rýchle zbohatnutie.
Podvodný môže byť produkt, či služba spoločnosti ako napríklad vyššie spomínaná spoločnosť s kávou a čajom. NO NIE MLM ! Je to len ďalší spôsob predaja produktu... To ale ty nikdy nepochopíš.
Jediné na čo si sa celý čas zmohla počas našej konverzácie okrem skopírovania textu o podnikaní boli urážky a obviňovanie z toho že som nejaký sado maso úchyl. Žiadne argumenty... Tvojim jediným argumentom je že MLM je pyramída a tým to hasne... Potom neviem prečo sa zapájaš do diskusií a hráš sa na strašne premúdrenú.
To že máš názor o MLM taký aký máš je tvoja vec, ja ti ho neberiem, a ani ťa nemám v úmysle presviedčať. Načo by som to robil, však ako som už spomínal MLM nerobím...
@slimstar
A keď už sa tu oháňaš tým ekonómom ktorý ma sfúkol ako sviečku... Ak by si tu diskusiu pozorne čítala, vedela by si, že ten pán ekonóm netvrdí že MLM, alebo inak sieťový marketing je podvod. On len tvrdí že medzi MLM a pyramídovou hrou je tenká hranica a ťažko sa rozoznávajú. Ďalej napísal aj to, že v MLM pracoval a že je to seriózny a legálny biznis.
To si odvšadiaľ vyselektuješ len to negatívne tebe vyhovujúce a ostatné ignoruješ?
No čo typický Slovák
@slimstar
Celý môj zmysel prispievania v tomto vlákne "Chcem začať podnikať ale neviem v čom" bol o tom oboznámiť osobu ktorá založila toto vlákno aj s nie príliš známou možnosťou podnikania... s MLM. písal som ti to už 3x.
To ty si sa vtrela do diskusie a bez nejakých argumentov si začala písať o niečom čo ani nepoznáš. Navyše už v tvojom druhom príspevku si ma označila ako "dementka" + navyše si bola pekne agresívna.
V tejto vete "AK SI TO TY " nejak nevidím.
"A tie tvoje sado maso fotky na flickry, chlape zacni sportovat ved v tom Kysuckom novom meste je dost lesov."
Toto mi tiež znie ako obvinenie
"A tu prezývku používaš len ty, je to len na jednu stranu v google, takže moc ľudí zatiaľ neprišlo na také spojenie presne z tým číslom, Angličan by určite neprišiel na názov kuko. To ty poznáš z rozprávky, ktorú dávali kedysi. Je to moc veľká náhoda. "
Ďalšie tvoje príspevky v ktorých opäť neargumentuješ, ale hodnotíš moju osobu radšej nebudem rozoberať..
Tak si to prečítaj zas a znova, všetky príspevky dokola, veď máš aj tak dosť času. Na začiatku toho príspevku čo si skopíroval to je napísané /lenže ty si skopíroval len časť/, musíš tie príspevky čítať ako celok, tak ako je napísané a nie si vytiahnuť len časť.
Mojím cieľom je upozorniť mamičky na akúkoľvek aktivitu, ktorá by ich mohla obrať o peniaze nekalým spôsobom. Každý súdny človek mi dá za pravdu, že hento čo ty stále obhajuješ je nezmysel a podvod. Nie je treba žiadne argumenty.
Vieš čo ? Zmeň svoj život, našetri si a začni cestovať do zahraničia, odporúčam ti Taliansko a Grécko. Pretože tu ťa to strašne ubíja. Uvidíš ako žijú a akí sú ľudia inde. Ver mi, že ti to priniesie viac do života, než pofiderné spoločnosti, ktoré sa snažia oklamať masy ľudí so slabšími povahami.
No ja sa živým internetovým marketingom (nie MLM) ale to je jedno, o niečom takom nemôže vedieť predavačka z Tesca.
Zarábam na reklame a webových stránkach a sledovanie diskusií k tomu jednoducho patrí. Preto je čítanie 20 stranových diskusií aj moja práca. Môžem sa tam totižto dozvedieť veľa zaujímavých názorov.
Účet na modromkoníku som si vytvoril už dávno s cieľom zvýšiť návštevnosť svojich web stránok a ponúknuť ľuďom možnosť zarobiť si nejaké peniaze cez internet (bez nejakej investície).
Zatiaľ strieľaš vedľa, hodnotenie druhých ľudí ti mocť nejde. Už nejaký ten rok nebývam s rodičmi, varím si sám a z tohto dôvodu nie som obtľstli ale chudý...
Daj ešte niečo.. Máš pri tom aj vešteckú guľu?
Ešte mi napíš prosím ťa kde si protirečím.
Aha takže nie je treba žiadne argumenty, Slimstar povedala že je to podvod a pyramída a basta...
Bože môj... ty keď stretneš niekoho na ulici a povie iný názor ako máš ty, tak ho zrejme fakt nakopeš čo?
Ja som si svoj názor na MLM povedal. Tvrdím, že je to seriózny a LEGÁLNY biznis, ktorý má samozrejme aj nevýhody. Tými nevýhodami sú ľudia a niektorý podnikateľia ktorý touto formou začnú predávať svoje produkty.
Tvoj názor typu "MLM je pyramída a podvod" a viac netreba je smiešny a obmedzený. Ale čo no, je to tvoj názor.
Už mi radšej ani neodpovedaj. Si len troll ktorý trolluje diskusie a nevie argumentovať. Tvoja veta "netreba argumentovať, je to podvod" hovorí za všetko. + odpusti si to trápne hodnotenie
ľudí, ktorých nepoznáš. To len tak pre budúcnosť keď si budeš písať s niekym kto bude mať iný názor ako ty.
Salama Lejkum
(teraz ma označíš zrejme za moslinského fanatika) 😀
@kuko85
No výborne, ak má niekto iný názor a skúsenosti tak to nie je zrazu pravda. Toto je diskusia a ty nie si majster sveta. Diskusia je o tom, že každý si môže vyjadriť svoj názor. Nie o tom, že ty budeš presviedčať ľudí o blbostiach a myslieť si aký si úžasný. A tá tvoja skomolenina na záver, ideálne kysučan sa hrá na polotmavého hňupa. Hlúposti táraš.
Halóóóó
Lenže ja som svoj názor o MLM podoprel nejakými argumentami, ty si len napísala že je to podvod a pyramída a tým to haslo...Potom si už len hodnotila moju osobu a trollovala.
Aké skúsenosti máš s MLM? Nič si o tom nenapísala. Jediná tvoja veta k hodnoteniu MLM bola " je to podvod a pyramída". A keď niekto napíše niečo iné (argumenty prečo nesúhlasí s tvojim názorom) označíš ho za dementka... To ty si tu ten kto sa pokladá za majstra sveta...
@kala Sorry, ale tvoja otazka je for, alebo to myslis vazne??? Zda sa mi totiz neuveritelne, ze by taka otazka napadla dospelu zenu, pride mi to ako z hlavy 14-rocneho decka, ktore nevie, cim chce byt, len aby to dobre vynasalo 😀 Nemyslis, ze zaklad pre realizaciu cohokolvek, je nejaky potencial vedomosti a schopnosti? Oblast, v ktorej sa vyznas, v ktorej si lepsia ako ini, ktora by ta bavila, naplnala? Plus financie, prieskum trhu. A obrovska zodpovednost.
Veď som ti napísala, že tieto spoločnosti klamú ľudí takým spôsobom, že chodia na ich "školenia" - ktoré si potom mastne zaplatia, je tam zmluva, ktorá ich drží a na základe ktorej si musia kupovať nepotrebné výrobky. Je to skutočné a skutočne sa to stalo aj tu na Slovensku.
Písala som ti to na samom začiatku, neprekrúcaj. V tom linku čo som ti poslala sú ďalšie argumenty, na to isté len pod inou nálepkou. Mňa o týchto hovadinách nepresvedčíš, tak neviem o čo sa neustále snažíš. JE TO PODVOD PODVOD PODVOD. Ľudia už prišli takýmto spôsobom o veľa peňazí.
Je to môj pravdivý názor a nijako ho nezmeníš, pretože sa to stalo REÁLNE mnohým ľudom. Teraz sú z nich žobráci s vymetenou hlavou od tých hovadín, čo sa tam museli naučiť.
Ak by tu mal niekto seriozny zaujem zacat svoj vlastny biznis a podnikanie ako take, mozte mi napisat spravu, poradim, pomozem. Mam dlhodobe skusenosti v roznych oblastiach a momentalne aj hladam ludi do teamu ktori by radi boli samy sebe panom a pracovali na seba.
Marek 🙂
Ja by som odporúčala živnosť na toto: http://zaujimavapracicka.webnode.sk/ Všetko nájdete na stránke.
Na SK je to nové preto je veľká šanca uspieť. Veľa šťastia prajem 🙂
Tak toto je trapne idem stade co najdalej
Podla mna je zakladom podnikania okrem zisku - napad. Idea, podla ktorej sa do podnikania pustim, po zvazeni vsetkych moznosti a rizik. Ak niekto napise, ze chcel by podnikat, len nevie s cim, podla mna nema o podnikani ani ponatia. Pretoze vacsinou zacne clovek podnikat s niecim (v niecom) v com je lepsi ako ti ostatni, resp. ma lepsie podmienky na podnikanie v danej oblasti ako konkurencia. (Napr. som super cukrarka, skusim teda piect torty, alebo kolace na zakazku. Bavi ma sitie a mam dobru prax. Mam kamosky, ktorym som sila, tak si otvorim salon. Som vyucena kozmeticka, mam nejake zakaznicky a nebavi ma uz zarabat prachy pre majitelku salonu. Pozhanam si lacne priestory a skusim to rozbehnut). A ak budes mat skvely napad, idealne ak prides na nieco, co tu (na SK) nie je, tak si to nechaj pre seba, aby ti to nikto nevyfukol, potom mas sance uspiet. Samozrejme ze ti zo srdca prajem, aby si na nieco prisla a aby ti to vyslo a nech sa ti dari. Pekny vecer prajem.
Výzva pre všetky slečny, mamky a babičky /vhodné aj pre pánov/
Pracujte z pohodlia domova, žiadny šéf, žiadne naháňanie.
Je len na vás koľko času práci venujete...
Na Slovensku sme začali len na jeseň, preto je vhodný čas pridať sa k nám čím skôr! Nečakajte kým bude s BETTERWARE pracovať každá druhá žena.
Podchytíme celé SLOVENSKO! Odmena za svoju prácu každý mesiac!
Vybudujte si príjem, ktorý vás uživí, kamarátky vám budú závidieť alebo sa k nám pridajú tiež
Skvelý rýchloobratkový tovar, ktorý nemá konkurenciu. Zaškolím.
Nečakajte! Zarábajte!
V prípade záujmu ma kontaktujte správou alebo emailom na: slovakia.betterware@gmail.com

som sa pobavila na otázke... ak by mal niekto super nápad s predpokladaným vysokým ziskom, si myslíš že by ti to sem napísal že nech sa páči??