icon

Čo je podľa vás dnešný dobrý plat?

9. feb 2024

Caute. Co je podla vas v dnesnej dobe dobry plat? Mne pred dvomi rokmi ponukli 1500 v cistom vratane prispevku na stravu a pride mi to zalostne malo vzhladom na dnesnu inflaciu a naklady na zivot a sef o zvyseni platu nechce ani pocut. Rada si precitam vase nazory. Zijem a pracujem v Bratislave.

Strana
z3
katarina135
19. feb 2024

Ja si teraz hľadám po MD robotu. Mám VŠ, niekoľko rokov praxe v obchode a logistike. Plynulo hovorím okrem SJ, aj MJ,AJ a Tj tiež na komunikatívnej úrovni. Hľadám si v okrese NR resp.NZ a normálne nechcem ani veriť tomu, že bez hanby dávajú 1000€ hrubého!!! ÁNO žiaľ dobre čítaš. Na MD som išla 1500€ hrubého a to už bolo pred 4 rokmi tak, že dalo sa. Teraz nie určite a ponúkajú takéto sumy na pozície, kde treba aspoň 1 cudzí jazyk!

tundra
19. feb 2024

Nie je ani tak dolezite,kolko zarobis,ale kolko ti zostane, po zaplateni vsetkych uctov,vydavkov a stravy...

missviolet
20. feb 2024

@katarina135 v NR mam uz 7r presne takuto skusenost. za 2 cudzie jazyky ponuknu max 1000€ hrubeho(!), pritom statnica, certifikaty, skutovna plynulost jazykov, VS a 9r skusenosti

lianka123
20. feb 2024

Ahoj, zmenit korporat… inak 2 roky praxe je malo… alebo ak ti firma vyhovuje zmenit pracovnu poziciu

zobaka
20. feb 2024

@katarina135 áno toľko dávajú a aj menej

angelinja
7. júl 2024

@ajusa12 to neni ptavda nrzalezi od dlzky trval pobytu..ale od znamosti

leeshka
9. apr 2025

A mne sa dneska stalo ze mi na pohovore ani nechceli povedat kolko mi vedia dat len to ze kolko pytam je vela…ale plat mi vedia povedat az ked absolvujem druhe kolo pohovoru a nasledne budem finalny kandidat 😂😂😂 pozicia datoveho analytika

anita6666
9. apr 2025

Je to veľmi málo...

Strana
z3