Čo je práca vašich snov?
Ahojte maminky, včera som tak na prechádzke s deťmi rozmýšľala nad ďaľším vývojom mojej kariéry po materskej, nad tým, ako skĺbiť prácu a deti, nad tým, ako by mala v ideálnom prípade práca mojich snov... Ako by mala vyzerať vaša? Aká je práca vašich snov?
moju "vysnivanu pracu"som mala,kym som nesla na matersku....po nej si budem musiet pohladat nejaku inu,lebo tato sa casovo neda zladit s rodinou-ak sa teda rodine chcem venovat...alebo na niekolko rokov vyhodim vyhybku 😀 a potom sa opat vratim k pracovnemu snivaniu 🙂
ja by som chcela robit s konmi 🙂 milujem tie zvierata, ale aj ked jazdim len rekreacne a len obcas, je to dost financne narocny konicek..a v tomto pripade by som vikendy a sviatky s radosotu pracovala 🙂
Hmmm, nieco medzi Mythbusters, No reservations a moderatorkou nejakeho televizneho cestopisu 😉 😀
Robim technicku dokumentaciu a preklady, spokojna som, aj mam moznost robit home office, ked to je potrebne. Takze podmienky super, to aj akceptujem, ze mi nezaplatia vysokoskolsky titul... Ale vacsina zien urcite nemoze sefovi povedat, ze dieta ma horucku, musi pri nom ostat doma a bude robit z domu... (Mam narok na 2(!!!) tyzdne OCR za rok...)
Praca snov? Neviem, asi robit koucing, alebo trenovat soft skills, ale hlavne, aby mala firma, pre ktoru budem pracovat, kvalitnu firemnu kulturu, normalneho sefa (inteligentneho a nezakomplexovaneho) a, samozrejme, dobry kolegovia, to je pre mna velmi dolezite.
Celkom by mi bolo jedno, aka praca, ale chcela by som flexibilny pracovny cas a moznost pracovat z domu (to mam aj teraz). Ale moj dream job je byt spisovatelkou 😀.
Ja som voľakedy dávno chcela študovať architektúru - interiérový dizajn, ale odradila ma umelecká časť prijímačiek, síce som chodila na výtvarnú na základke, ale nepovažovala som sa až za takú dobrú, aby som zvládla prijímačky. Teraz keď nad tým tak uvažujem, mohla som to aspoň skúsiť, ak by ma neprijali aspoň by som vedela, že na to nemám. Momentálne absolútne neviem aká je moja vysnívaná práca, v podstate som rada, že vôbec nejakú mám, aj keď ju chcem zmeniť, ale buď som prekvalifikovaná alebo nemám potrebnú prax 😝
ja som celkom spokojna s pracou, vsak uz ked som sa to raz rozhodla studovat, tak som aspon v odbore. ALE keby som si mala este raz vybrat a hlavne vedela by som aspon na zaciatku strednej, co chcem robit, isla by som na medicinu a bola by zo mna detska lekarka 🙂 Ale vsetko je tak, ako ma byt. A som spokojna 🙂
hmmm.....umelkyna(talent aj skolu na to mam ale peniazky z toho asi tazko by som mala)
A moj sen bol vzdy vlastnit maly hotelik.Taky ako mala Lorelai v ,,Zeny z rodu Gilmorovcov,,
Tak ja som mala dobre rozbehnutu karieru ako spisovatelka,(1983-1989),vyhrala som nejednu slovensku sutaz,ci v proze alebo poezii.
Moja maturitna praca sa citala este asi 5 rokov,po mojom odchode zo skoly.
No co uz,prisla revolucia v 1989,a spolok spisovatelov sa viac zaoberal politikou ako umenim,tak som pretrhla kontakty..
A potom uz len klasika-1dieta..a vsak to poznate 🙂
Deti podrastli a ja sa uz 2 roky zaoberam myslienkou sa vratit k peru.Tak mozno v sebe este prebudim to basnicke crevo,a nieco zo seba vydam..
ja som si splnila jeden sen v auguste min. roku, ked som s kamoskou zalozila vlastnu cestovku. skusenosti boli dlhorocne ale predtym nam chybala odvaha. praca je moj konicek 🙂 okrem toho milujem pecenie, varenie, chcela by som mat malu restauraciu alebo cukraren .... zatial peciem pre jeden bufetik kolace a torty, bavi ma to 🙂 som spokojna, v lete cakame prve babo-chlapceka... 😲
ja pracujem ako psycholog a moja praca je mojim konickom 🙂 myslim ze malokto to moze povedat v sucasnej dobe 🙂 len aby bolo kde pracovat a budem spokojna 🙂
ja by som chcela mať zdravú pekáreň... alebo robiť školenia alebo predmanželskú prípravu 😉
práca snov pre matku s deťmi by mala trvať max. 6 hodín a nemala by ženu vyšťaviť tak,že doma za sebou nohy ťahá 😒 takú na našom slávnom slovensku má málokto....ešte si pamätám môj nástup do práce po RD,dve deti,manžel večne v práci aj v nočných a ja som od únavy až vracala...teraz mám prácu snov,ale len v zmysle,že táto práca sama osebe je krásna a užitočná /mikrochirurgia oka/ a robím ju rada,ale už radšej pomlčím o prac. podmienkach,možnom relaxe a odmene za prácu-tam to podľa mojich snov nie je ani náhodou 😒
ja by som chcela robiť v detskom hospici raz.. kedze som zdravotna sestra, dufam ze sa mi to podari 😉 raz 🙂
Moja práca snov? Hmm v podstate takú mám 🙂 som cukrárka, pracujem v tomto odbore, taktiež pracujem doma keď chcem, tak aspoň niečo navyše 🙂
Zatiaľ deti nemám, tak uvidíme raz ako to pôjde ale neviem si predstaviť že by som robila niečo iné, nakoľko som bola pre túto profesiu pevne rozhodnutá už keď som mala 10 rokov 😀
Ale bavilo by ma aj organizovanie svadieb a všetky tie srandičky okolo toho...tak už sa teším na moju 😀
ja presne neviem, aká práca by to mala byť, ale asi najskôr vlastný biznis, ktorý by mal zmysel a napĺňal by ma. alebo nejaká kreatívna práca, so super kolegami a uvoľnenou pracovnou atmosférou.
nenávidím stereotyp v kancelárii, kde musím sedieť 8 hodín 😠 a s malými deťmi robiť 8 hodín+dochádzať..no super..onedlho si dám pauzu od toho stereotypu na ďalšej md, ale potom už idem intenzívne hľadať prácu, ktorá by ma bavila viac a bola by bližšie mieste môjho bydliska. je mi na grc z manažérov, ktorí berú 2-3 tis. mesačne a to ako sa cíti zamestnanec a že zarába okolo 500 € je im ukradnuté. 😠
ale tak aby to nebolo len o negatívnom - treba myslieť pozitívne a byť aktívny. výsledky sa určite dostavia. a hlavne - nikdy (!) neveriť niekomu, kto povie, že sa to nedá, je to ťažké, dnešná doba, možnosti malého mesta, vaše možnosti, podmienky na slovensku alebo neviem ešte čo iné - to nedovoľuje!!! možné je všetko 😉 len si stačí ísť za svojim a ostatných si nevšímať a radšej im nič nevravieť, lebo ľudia sú závistliví a škodoradostní..

@pea87 plati, plati 🙂