icon

Čo sa pýtať na pracovnom pohovore?

rakahaka
28. mar 2017

Ahojte,
Sef si vybral za mna nahradu, kedze idem na matersku ale ze este nie je ista, ci ju vezme. Mam sa s nou stretnut a posudit. Budem s nou sama.
Prosim Vas poradte mi, nakolko ju nemam zaucat, co sa mam danej osoby pytat? Ci ju len obkukat ci je schopna? Mam 27r, pani do 40.
Jedna sa o poziciu manazera internetoveho obchodu (dvihanie telefonu, odpisovanie na maily, vybavenie objednavky od objednania u dodavatela, cez kuriesku spolocnost k zakaznikovi).

nivea777
28. mar 2017

Ci s tým má nejaké skúsenosti,vybrala by som si nejakú krížovú situáciu a nech ti povie ako by to vyriešila keďže pri práci s ľuďmi sú vždy nejaké problémy, nespokojný zákazník,omeškanie dodávky atd

dominika6
28. mar 2017

@rakahaka ved túto robotu môžeš robiť aj na materskej nie?
a ona by sa mala zaujímať a vypytovať nie ty..

rakahaka
autor
28. mar 2017

@dominika6 vyzaduje to nepretritu 8,5h prac dobu cize nie.
Ja mam zistit ci bude vhodna, jej pozicia este nie je ista.

fokuska
28. mar 2017

@rakahaka Ved presne ako keby si robila pohovor. Ci uz nieco podobne robila, s cim ma skusenosti. Ak ma, alebo nema overit si - ako by reagovala v konkretnych situaciach, ja by som ich dala niekolko ako uz bolo spomenute vyssie. Ak je potrebna praca s nejakym specifickym softwarom, programom a pod. tak ci to ovlada, na akej urovni. Ako si ona tuto pracu predstavuje, co od nej ocakava. Otestovat cudzie jazyky (ak su potrebne k praci).

Spis si na papier co je potrebne na tuto poziciu, co sa tyka vedomosti, zrucnosti, vlastnosti, povahy a potom toto vsetko zaradum testuj a pytaj sa.

dominika6
28. mar 2017

@rakahaka tak ako vravím ona by sa mala zaujímať o náplni práce,čo bude robiť,ako riešiť situácie čo najlepšie a hlavne mala by zaujímať aj o program ako taký...čiže ak sa nebude chytať vôbec a ty sa budeš iba vypytovať a ona kyvkať hlavou,je to znak aj toho že ona nejaví záujem a ani nemusí chápať čo jej hovoríš..