Čo si myslíte o založení eshopu s bio produktami?
Ahojte, mam len jednu otazku a prosim niektore damy, aby sa zdrzali sarkastickych poznamok.
Co si myslite o zalozeni eshopu s bio produktami? (kozmetika, hygiena, cistiace prostriedky, doplnky stravy, sviecky atd.)?
Myslite, ze by to tu na svk islo?
Nejde mi o ten trend, ze teraz vsetko co je bio a eco je v mode, som alergicka na greenwashing. Ale sama pouzivam a preferujem prirodne veci v eco baleniach.
Mohlo by to mat buducnost? Myslite si, ze by ludia boli ochotni priplatit si za kvalitu? (Lebo bio veci su vacsinou drahsie ako klasicke produkty plne chemie).
A mozno by som do sortimentu prohodila aj kamene (ezo zeny pochopia :D)
Dakujem za kazdy slusny a inteligentny nazor.
Ja myslim, ze ty to vidis velmi jednoducho. Tu.tinuz kocky napisali co vsetko treba riesit. Plus nezabudaj, ze musis mat sklad, ktory ti pride hygiena schvalit, may na nom tovar za par tisic. kopec papierov, vztahy s dodavatelmi. To proste nie je len tak ze si zalozis stranku a predavas
Ja to vidim, aj s kvakitnym eshopom na investiciu 5000e+
Ale ako vravim kazdemu - chod a skus. Zacni predavat, vytvaraj si zakazikov a uvidis.
100-200 eur mesačne zisk je nič a v reále bude ešte nižší, tak to totiž chodí, tiež si myslím, že sa s tým neoplatí začínať.
Ja taketo eshopy vyuzivam a kupujeme bio produkty, potraviny, vacsinu kozmetiky a aj cistiace prpstriedky. Ezo veci nepouzivam a ani mi tato tema nie je blizka, takze neviem sa k tomu vyjadrit. V kazdom pripade, je takych eshopov vela, musela by si vymysliet nieco na zviditelnenie, pripadne odlisenie sa od konkurencie. V kazdom pripade drzim palce 🙂
Osobne si myslim, ze trh je presyteny. (tiez som zvazovala) Ak do toho ist mozno je lepsie odkupit nejaky existujuci eshop, ktory je ako tak zabehnuty a ma nejaku zakaznicku zakladnu.

Nuz, na internete je hlavne dolezite byt viditelny. Naozaj-ten marketing. Bannery, reklama, newsletter do mailu, facebookova stranka, kde to zije, influencer, ktory ta odporuci cez zlavovy kod... dolezity je ten prvy kontakt... net je presyteny vsetkym moznym. Pride mi to, ze aj tie poradne na Konikovi - kociky, GenoTipo, pani Vagacova, co vydala kratko po tom knizku o vychove, dokonca zaluzie a LED svetielka - su o tom, aby sa zvidielnili dani ludia s ich firmou. Co akoze neni nic zle. Ale aj oni sa snazia vynorit z mora informacii, eshopov a produktov.