Dá sa odhaliť fingované zamestnanie otca?
Môj otec je doma nepracuje.. že akože zamestnaný u známeho vo firme ale nikdy tam reálne ani nebol.. nepýtajte sa prosím prečo mám otázku.. dá sa naňho poslať nejaká kontrola? Napadnúť to?
@sasa1310 že v podstate klamu že je uňho zamestnaný ale nepracuje tam..
A ty vieš ako to majú ošetrené?
Hmm, a ten známy mu posiela peniaze na účet za ničnerobenie?
Čo ťa žerie?
Prečo to chces spraviť?a veríš otcovi je to naozaj pravda?
@minenkak otec.. tak mi uškodil .. nechcem sa tu moc vyjadrovať
Áno poviete že takto sa to nerieši ale ja sa mu chcem pomstiť
Nemáš rada otca,alebo prečo ....? 🤨
S pomstou sa ti neulaví...
@sovica otec mu tie peniaze dá a on mu ich pošle na účet z firemného
@luccija áno aj mama mi to povedala že to tak majú dohodnuté že akože uňho pracuje.. pravda to je
Pomsta ublíži len tomu, čo sa chce pomstiť.Ja toto nepochopím ,takto sa žrať s človekom ktorého nemám rada
Stojí ti to za to?
Ak za neho riadne platí odvody a majú všetky papiere v poriadku tak tam nie je co riešiť.
To ze sa chceš pomstiť sa akurát tak otočí proti tebe.
nemáš ako na neho poslať kontrolu. Štátu platia za neho odvody a štátu je jedno či tam reálne robí alebo nie
Kontrole vadia len zamestnanci bez zmluvy, tj. načierno.
Oh tebe sa musí ťažko so sebou samou žiť..
Ako píšu, pokiaľ majú všetky papiere ok, platí za neho riadne odvody,tak štátu je to jedno kto komu ako posiela peniaze
S tym nepochodis, platia odvody, tak je to pre stat ok
Ďakujem za info nebola som si práve istá či sa s tým niečo robiť da..
a otec má peniaze odkiaľ?
Pomsta nie je sladká. Nerieš otca ale seba. Hľadaj pomoc ako sa vysporiadať s traumami a nie spôsob ako sa pomstit
nie je zakazane mat pracovnu zmluby a pracovat ci "pracovat" doma. ak ma firma zmluvu a odvadza odvody, nikoho netrapi, ze sa realne neidvadza praca. jedine nechapem preco to firma robi...vyraba si odvody bez protihodnoty prace.
opacne pripady su trestne a to praca nacierno. ze robis ale nemas zmluvu a neplati za teba zamestnavatel odvody. Na take pripady sa sustreduju kontroly.

kontrola čoho?