Dá sa v práci vybaviť, aby som len dokladala tovar?
Ahojte chcela by som sa niečo spýtať.Hladam si pracu a momentálne mam možnosti ako Tesco,Kaufland prípadne nejake potraviny.A moja otázka znie.Da sa vybaviť tak aby som čisto dokladala len tovar?Ide o to,že nechcem robiť s peniazmi,teda pokladničku pretože mam obavy že narobim manko.Ano viem môžem sa to spýtať aj priamo na informáciach ale vieme ako to chodí.Povedia jedno a realita bude ina.Tak preto sa pýtam aj sem či ma tuna stym niekto skusenost ako to v praxi chodí
vo väčšine obchodov sa striedajú, dokonca aj v Kauflande tí čo len dokladajú, ak je veľa ľudí musia na pokladňu
Prečo manko ? Véd natukas koľko ti dávajú a vydas, to nie je ako kedysi vydávali tak ze počítali z hlavy....takéto pokladne zvládne aj "analfabet"
Ja si myslim, ze konkretne v tescu by nemusel byt problem dohodnut sa. Ja to mam naopak, chcela som vyslovene iba v kase byt. Nevykladat. Som sice zamestnanec, momentalne na rd ale chodim od septembra na brigadu a nebol problem, ze budem iba v kase. Je to lahke velmi, zadas do kasy, kolko penazi ti zakaznik dal a kasa ti napise kolko mas vydat. Ja si to vyratam aj sama, skontrolujem, ci to sedi s kasou a este raz si peniaze prepocitam na ruke ked ich davam zakaznikovi. Este som manko nemala, mavam vzdy o par centov viac, co nechaju zakaznici medenaky.
Ospravedlnujem sa, myslela som si, ze sa jedna o brigadu. Ak o pracu, ozaj sa treba opytat v konkretnom obchode. U nas chodia zamestnanci v pripade potreby aj do kasy, lebo sa setri na brigadnickych hodinach ale viem o kolegoch, ktory do kasy nechodia. Aj ked ich je velmi maaalicko. Vacsinou sa striedaju ale stane sa, ze je ludi ako na Vianoce tak idu aj viaceri naraz. Aj chlapi a v pohode. Ako som pisala vyssie, je to uplne jednoduche.
no podla mna sa obávaš zbytočne, v nejakých malých potravinách určite budeš musieť robiť všetko, vo veľkom supermarkete sa možno dá dohodnúť, ale tak je to len sila zvyku, naučíš sa všetko rýchlo, manka by som sa nebála

preco by si mala spravit manko ? do kasy presne zadas sumu ktoru ti da zakaznik a ona ti vypise aky je vydavok, nemusis nic pocitat, ked ti da viac penazi ako stovku tak vyber vydavok a pred nik to este raz prepocitaj aby si sa nepomylila, neni sa coho bat