Dá sa zvládnuť homeoffice na plný úväzok s bábätkom?
Je tu nejaka mamicka na pokec? Uvazujem ze sa vratim do prace, ale len na homeoffice, s tym ze budem 8 hodin k dispozicii na pocitaci telefone...No mam 7 mesacne babatko. Babatko mam zlatucke, prehra sa aj sama, spinka dobre...Zvladnem to? Ze nie som jedina. ...?
@squ1rrel tak aj moja bola takú buchta kde má dáš tam som, ale neviem si predstaviť pri nej pracovať.A cely deň by sa mala zahrať a prebavit sama ani v 3, 5 r, lebo chcem ísť von, poďme hrať hru...Asi nie je je homeoffice ako homeoffice podľa toho čo čítam..neviem príde mi to nefér voči dieťaťu samozrejme núdzovo sa to dá, ale to potom radšej opatrovateľku, ktorá bude s nami doma a pojdu von a pod...
@luccija ja s tebou suhlasim, neda sa venovat dietatu aj pracovat naraz. Ja si to tiez neviem predstavit - dlhodobo. Mne teraz nedavno isla opatrovatelka na 4-tyzdnovu dovolenku a zhodou okolnosti moja 3-rocna nemohla ist do skolky cca dva tyzdne. Museli sme to vykryt roznymi sposobmi, velakrat ipadom bohuzial. A to som bola uz v pracovnom nasadeni ala materska dovolenka, uz za mna mali nahradu, zapla som sa o 10 rano, odhlasila o 5 vecer, urobila zopar mitingov pocas pracovnej doby a poslala zopar emailov denne.
Ale si predstav ze mas urobit nejaky projekt, ja neviem, napisat operacny manual na xyz, alebo otestovat novy system, nemas ziaden vyhradeny cas, tak myslim ze pracovat by sa takto dalo aj popri detoch. (ale to nie je autorkin pripad).
Na HO som vydržala s mojou prácou presne týždeň.
Všetko záleží od práce a od dieťaťa. Ja mam relatívne dobre dieťa ale náročnú prácu a proste sa musím sústrediť a keď ma 15x za hodinu dieťa vyruší, tak moju prácu proste neurobím a môžem sa aj pokrájať. To mal vtedy tri roky a už sa.s nim dalo dohodnúť. Po týždni som "našťastie" ochorela a šla na PN. A potom som otehotnela a bola som na rizikovom takže našťastie to dobre vyšlo lebo o staršieho sa nemal kto postarať.
No a malý ma teraz 15m...a NEDOKÁŽEM s ním robiť veci do práce. Zvládnem akurát tak nakúpiť, navariť, poriešiť prádlo, riady, psa, a x krát nakŕmiť, umyť, prebaliť, prezliecť, a spáchať hygienu.. A aj tak je tu furt bordel...😂

@squ1rrel vystihla si to s tou projektovou prácou. Ja mám ešte šťastie v tom, že sa môžem "vyhovarat (v mojej hlave)" na časové zóny, takže keď niekedy mam termín v divných časoch, nikto neočakáva, že budem na 100% o 9tej dostupná.