icon

Doplnky na stôl do práce

10. júl 2023

Chcem si trošku zutulnint miesto v práci na stole. Čo máte a bez čoho si neviete prácu prestaviť? Kancelárska práca. Ďakujem

minesasubu
10. júl 2023

Ja som mala maly ramik s fotkou mňa a muža, misku na sladkosti (stale musela byt plná 🙂) zalezi co sa ti paci a co mas rada

syslik81
10. júl 2023

niekto ma rad zive kvety,niekto forky rodiny, niekto sosky a podobne hovadiny a niekto zas radsej cisty a priehladny stol.. takze je na tebe co mas rada a bez coho sa nezaobides .. hlavne nic co by mohlo mozno vadit druhym a ak robis s ludmi tak by som ani osobne veci nedavala...

zuzuliennka1
10. júl 2023

prazdny stol, ziadne serepeticky. mam na stole (okrem pc a mysi😀) len flasu s vodou, karticku, mobil, pero.

eliskadad1
10. júl 2023

kytičku zo živých kvetov, to je také moje, čo mi spríjemňovalo fungovanie v práci 🙂

sona96
10. júl 2023

Ja si nepotrpim na doplnky, ale mám svoje vlastné kancelárske potreby, aj keď máme erarne v práci. Mám svoje zvýrazňovače v pastelových farbách, kancelárske spinky v tvare jednorožca, peknú zosivacku atď. Mne toto robí v práci radosť.

viestta
10. júl 2023

Kym som v kancli robila jedina "ozdoba" bola podlozka pod mys s Rembrantovou reprodukciou. Aj tak tam bolo pracovneho bordelicku dost, kde by sa este pracholapace zmestili ani neviem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
10. júl 2023

Pohar s cajom, vsetko ostatne by mi zavadzalo

kataina
10. júl 2023

u mna by aj kytička vyznela ako ironia 😝 ja mam v robote na stole tolko kopčekov papierov, že sa tam ledva zmestim, som rada ked tam mam šalku kavy bezpečne kam položiť. Skratka som zasypana "bordelom" mame nedostatok skrín aj priestoru

sheila121
Odpoveď bola odstránená
zuzikak
10. júl 2023

moje heslo : do prace sa chodi pracovat, nie si tam robit druhy domov. Kancelarske potreby bezne, ktore potrebujem, krem na ruky s prijemnou vonou (mavam suche ruky) a max. 1 kvet alebo nieco co ti sprijemnuje prostredie a pekna salka. Idealne ak by si mala odtial odist- nech to zmestis do 1 malej tasky. Ziadne osobne fotografie, magnetky, pohladnice a pod. lebo sukromie nepatri do prace. Ale to som ja a moj postoj k praci 🙂

sharpay
10. júl 2023

že toho mám..kvalitný reprák musí byť- žiadne šumítko...magnetky ako pripomienky na chladničke, moje vlastné perá a stojan na fixy, dekoračné predmety na stole, ktorý je za mnou( mám tri veľké stoly), zmenšeniny drevených euro paliet a VZV (je to podstatná časť mojej práce), veľká podložka pod myš a klávesnicu, mnoho poznámok pod sklom atď... podotýkam, že sedím sama v kancelárii a môjmu bossovi to nevadí...

beata_k
10. júl 2023

Kvet

buberova
10. júl 2023

Mám rada čistý stôl ale na poličkách nad ním mám kvety 🙂 v 4 črepníkoch a piaty je na ceste