Dotácia pre mladých poľnohospodárov a farmárov do 40 rokov
je tu niekto, kto žiada? Príp. nejaký SHR? Chcela by som rozprúdiť debatu o skúsenostiach z praxe. Ozvite sa. Vopred ďakujem.
áno, správne si počítala..
tak a zasa nám to predlžili. Počula som že vracajú prílohy ak tam nieje aj rodné číslo.
@lucinddas Ach ale tu trepete!
@chcem50000 preco trepem???? chcelo by to rozvitu vetu.
No co, aký je počet ziadosti? 😜 vyzera, že už to nepredlzia 😊
@jana_konik dnes som odovzdal 3ziadosti..
@chcem50000 a celkovy pocet je aky aktualny? 🙂
@jana_konik to som sa zabudol opytat.. :D
@chcem50000 OMG to najdolizitejsie 🙂 inak, kolko si mal pocet bodov v ziadostiach?
No lebo mna to až tak nezaujíma, takže pre mna určite to nie je to najdôležitejšie.
87
Ahojte prislo Vam uz niejake vyrozumenie, mne zatial nie. Projekt som mala na nosnice. Dajte vediet.
ešte nič, lehotu maju 90dni. @stanislav10 na nosnice? s vystupom 25tis? to aki pocet si mala?
V mediach prebehlo, ze je 2000 ziadosti podanych. Mate niekto blizsie info?
@jana_konik Dali sme 450 nosnic + predaj trusov, 100 bojlerových kureniec, bodov 76 neviem, nviem ako to dopadne ale som hrozne zvedava.
@lucinddas az 2000 ziadosti uf , podavala som to skoro na konci terminu a co sme mali info tak bolo podanych len 20 percent z obnosu penazi
@stanislav10 20 percent by znamenalo len 120 ziadosti a to je fakt nerealne. To kto Vam povedal,ze je len tolko ziadosti, ked mozem vediet.
@lucinddas povedala mi to pani co mi robila projekt, volala PPA viac krat, ale sama som zvedava lebo niektori pisu , hovoria vela ini malo. Jedine cas ukaze. Neviete kvôli comu predlzovali terminy?
V mojom okoli podali este 2 ziadosti na vcely. a dalsi 4 to zabalili. Tiez si myslim ze zaujem bol velky.
@stanislav10 oficialne sa termin predlzoval kvoli EU komisii, ktorej sa zdal standardny vystup nizky. To posledne predlzenie bolo podla mna preto, lebo nejaky vyvoleny nestihal. 🙂
@stanislav10 to ste mali na aky vystup? na 25tis, asi nie, ze?
btw, my sme mali tiez nosnice 🙂
@jana_konik preco vystup 25 000 ? Stacil 8 000 , nie? Ved v poslednej aktualizacii to tak bolo.
@stanislav10 ano, stacil 8000. len viac bodov bolo za 25tis. Uvidíme ako to dopadne. A uz aj chovate nieco?
@jana_konik ano - nosnice cca.dost vela 😉 zbozie si dopestujeme ale aj dokupujeme.Nevies aky je postup ked chcem podu do prenajmu z PF?
@stanislav10 neviem, o tu podu som sa nezaujimala
uz niekomu prislo vyjadrenie?
Mne este nie a cakam ,cakam a cakam......
Ahojte este stale nic?
Viac ako 300 podaných ŽoNFP -Vypracovanie potvrdenia o registrácii ŽoNFP - Najneskôr do 90 "pracovných dní"od posledného možného dátumu /22.03./ na doručenie ŽoNFP poštovou alebo obdobnou prepravou. Takže môžeme očakávať asi koncom júla...
Výber ŽoNFP - Najneskôr do 60 "pracovných dní" od vypracovania potvrdenia o registrácii ŽoNFP - koncom októbra...
Vydanie rozhodnutia o schválení/neschválení ŽoNFP - Najneskôr do 60 "pracovných dní" od výberu ŽoNFP - koncom januára 2017...
Ja som to rátala tak...
To je ako zly sen.... ☹

@chcem50000 dobrý, chcela by som sa iba spýtať, že odkial viete že je už podaných cca 700 projektov? Dakujem!