icon

Eaconomy - neprichádzajte zbytočne o svoje peniaze

aneta01306
11. júl 2023

Chcem len upozorniť, kto rozmýšľa nad eaconomy - ak ste veľmi učenlivy typ tak to môžete vyskúšať..hovoria len o tom ako kopirujete odkazy a dávate ich do inej aplikácie..to však nie je pravda...môže trvať mesiace kým Vám z toho budú chodiť peniaze...možno stratíte 1000€ a podobne...aj jedna slečna tam písala do skupiny, že s tým končí pretože dokopy prišla o 800e...ja som prišla 'len' o 250.... Už veľmi veľa ľudí tam prišlo za tú dobu čo som tam bola s po väčšine každý odišiel, s tým, že skončil v mínuse... momentálne riešim ako sa z toho zariadenia vymazať, pretože mi boli stiahnuté automaticky ďalšie peniaze...a ak nie ste dobrí v angličtine bude to pre Vas o to náročnejšie pretože nič tam nemáte v sk...prvé mesiace sa tam ľudia radovali z 20 centov čo zarobili a podobne... po novom sú do toho zaplatené aj naše 'slovenské influencerky' ktorým väčšina slovákov rado uverí, ale keby je toto pravda, tak nikto nerobí za pásom, za pc, upratovačku a každý by si len ťukal do telefónu. Easy life 🙂. Taká malá rada, akože vyskúšať môžete ale chcela som týmto len upozorniť ľudí, aby zbytocne neprichádzali o peniaze.

ivet294
3. okt 2023

@janka_1709
Mne stiahli poplatok za ďalšie školenie, nechcem pokračovať. A riešim vratenie peňazí, ako sa vám podarilo, že vam vrátili peniaze?

maranco
3. okt 2023

@ivet294 platíš kartou? Ak máš možnosť blokovanie konkrétneho obchodníka tak si ich zablokuj, ak taká možnosť nie je vypni si internetové platby kartou, alebo nastav limit na 0€.
https://www.fio.sk/docs/bannery/zabezpecenie_ka...

ivet294
3. okt 2023

@maranco a je nejaká šanca dostať ten poplatok späť?

maranco
3. okt 2023

@ivet294 ak ti neposkytli službu za ktorú zobrali peniaze môžeš reklamovať v banke platbu kartou. Ak ti poslali materiály na školenie a ty ich len nechceš tak nemôžeš reklamovať, rieš to priamo s nimi.
Oznámila si im vôbec že chceš ukončiť odber? Predpokladám ak by vedeli, že už nechceš ďalšie školenie, tak by poplatok nezobrali.

ivet294
4. okt 2023

@maranco už som to vyriešila, písala som na podporu, odpísali mi, že peniaze mi pošlú za 7 až 10 dní, tiež zrušia účet keďže nechcem pokračovať. Vydýchla som si

maranco
6. okt 2023

@ivet294 daj potom vedieť či ti peniaze vrátili

ivet294
6. okt 2023

@maranco áno vrátili mi peniaze, vydýchla som si

janka_1709
11. okt 2023

@hviezda62 využívam signály každý deň

gulka123
23. okt 2023

@maranco ahoj… 🙂 bohužiaľ som sa tam pridala aj ja, ale nemám na to ani čas ako som si myslela a keď vidím čo sa tu píše tak by som taktiez chcela odber zrušiť, aby mi za ďalší mesiac nestrhli peniaze z karty…kde nájdem zrušiť odber???

rolandoskanalos
21. apr 2024

Vezmu to ve stručnosti v bodech.

• Takže jde jen o nahánění co nejvíce lidí do systému, aby platili měsíční členství a lídři měli své tučné odměny za marketing. Proto firma dává do affiliate systému 80% svého zisku.

• Vygooglete si články a informace na téma: Eaconomy scam

• Lídři berou desítky a stovky tisíc dolarů měsíčně díky členství zákazníků a dalších affiliate partnerů, kteří věří, že budou v tradingu profitabilní či jednou budou kde oni a budou brát skvělé pasivní peníze z dalších lidí.

• Realita je, že se přesouvají struktury pod top lídry, aby rychle rostli a nepadali z pozic, protože fluktace je obrovská. (logicky v tradingu průměrná životnost zákazníka ve firmě je 1-3 měsíce, proto jsou motivováni týdenním pasivním příjmem, když budou dělat marketing a zvětšovat organizaci.

• Děje se to, aby přitáhli na obrovské pasivní peníze další top lídry z jiných firem a tedy s nimi i velké struktury lidí.

• Absolutně nikdo z nich vám neukáže svůj MetaTrader a profit za poslední měsíc, dva či déle. Většinou ukazují jen uzavřené pozice, mnohdy na demu nebo challengich u fundovaných účtů.

• Produkty jsou nefunkční, Manara je upravený software za 15$ měsíčně, nové produkty firma slibuje od konce loňského roku ale stále nic. O robotech co budou ochodovat za vás ani nemluvě, ty ani marketéři nepromují.

• Top lídři kvůli obrovské fluktaci musí otvírat nové a nové krajiny, protože všude je jen otázka času, než lidem dojde jaká je realita a kolik lidí končí.

bluehorsee
21. máj 2024

@aneta01306 podobne neodporúčam ani spoločnosť Be. V tom sú dokonca oveľa väčšie peniaze za registráciu.

natalll
3. jún 2024

@ivet294 napisali ste po anglicky? dakujem

jojale
6. jún 2024

Dobrý deň, dnes mi stiahli peniaze z karty. Neviem ako ich získať späť, Viete mi poradiť komu mám napísať? a ako ste to riešili?

natalll
6. jún 2024

@jojale Ja som to riešila, napisala som na podporu a peniaze mi vratili

natalll
6. jún 2024

@jojale Nebojte sa pošlu vam naspet, napiste im mail

jojale
6. jún 2024

@ivet294 Dobrý deň , viete mi pomôcť ? mám taký istý problém

jojale
6. jún 2024

@natalll Už som napísala mail. ale riešila som to aj s bankou aby mi zablokovali kartu.

aams
6. jún 2024

@jojale koľko ste tam boli a prečo ste zrušili účet u nich ? Napíšte vaše skúsenosti

jojale
6. jún 2024

@natalll a odpísali Vám niečo? a do koľkých dni Vám vrátili peniaze na účet?

jojale
6. jún 2024

@aams bola som tam možno 2 týždňe, prišla som o peniaze.Nebola to mala suma, ale dotyčná ktorá ma na to zlákala, hovorí že si môžem zato sama, keďže som sa nevzdelavala s nimi, a nepripajala som sa na ich zoomy a prezentácie. A po 2 týždňoch som si povedala že stačí to neni práca pre mňa.. prísť o peniaze… tak som to všetko vymazala a keďže som kartu nikde nezaregistrovala a nedala si zapamätať platbu tak som myslela, že mi nestiahnu peniaze a dnes mi stiahli ďalších 90 EUR.

maranco
6. jún 2024

@jojale na pochybné platby si založ bezplatný Revolut, tam máš jednorázovú kartu, alebo virtuálnu kartu tej nastavíš mesačný limit, alebo ju hocikedy zrušíš a založíš novú kartu
nemusíš čakať kým ti banka vydá novú plastovú kartu

natalll
6. jún 2024

@jojale Neodpisali mi nič, a asi 3 dni.. Napište im to iste posliu vam

natalll
6. jún 2024

@jojale To ste nemusela zablokovať kartu, stacilo napisat ze chcete zrusit ucet, mne dnes tych 90€ vratili

fifoky
Autor odpoveď zmazal
fifoky
Autor odpoveď zmazal
natalll
8. jún 2024

@fifoky Napište im mail po anglicky a zrusia ucey aj peniaze vratia tych 90€

jojale
8. jún 2024

@fifoky áno môžme

fifoky
Autor odpoveď zmazal