Eaconomy - neprichádzajte zbytočne o svoje peniaze
Chcem len upozorniť, kto rozmýšľa nad eaconomy - ak ste veľmi učenlivy typ tak to môžete vyskúšať..hovoria len o tom ako kopirujete odkazy a dávate ich do inej aplikácie..to však nie je pravda...môže trvať mesiace kým Vám z toho budú chodiť peniaze...možno stratíte 1000€ a podobne...aj jedna slečna tam písala do skupiny, že s tým končí pretože dokopy prišla o 800e...ja som prišla 'len' o 250.... Už veľmi veľa ľudí tam prišlo za tú dobu čo som tam bola s po väčšine každý odišiel, s tým, že skončil v mínuse... momentálne riešim ako sa z toho zariadenia vymazať, pretože mi boli stiahnuté automaticky ďalšie peniaze...a ak nie ste dobrí v angličtine bude to pre Vas o to náročnejšie pretože nič tam nemáte v sk...prvé mesiace sa tam ľudia radovali z 20 centov čo zarobili a podobne... po novom sú do toho zaplatené aj naše 'slovenské influencerky' ktorým väčšina slovákov rado uverí, ale keby je toto pravda, tak nikto nerobí za pásom, za pc, upratovačku a každý by si len ťukal do telefónu. Easy life 🙂. Taká malá rada, akože vyskúšať môžete ale chcela som týmto len upozorniť ľudí, aby zbytocne neprichádzali o peniaze.
@jojale No ja nikdy nekomentujem ani sa nezapajam do diskusií no nejakou náhodou som zbadala túto diskusiu a kvôli tebe som sa normálne zaregistrovala,pretože čo píšeš,že si tam bola dva týždne a prišla o peniaze to je sila. Prvé týždne máš byť na deme a učiť sa ! To ,že si išla na real hneď od začiatku a dala do toho peniaze to je len a len tvoja chyba .Preboha keď človek nevie šoférovať tiež sada za volant a myslí si,že mu to hneď pôjde a bude vedieť šoférovať? niektorí ľudia sú tam aj 4 mesiace na deme kde máš fiktívne peniaze NIE SVOJE učíš sa,vzdelávaš ja som ešte nevidela aby niekto išiel hneď na real preboha.Potom tu ľudia šíria také sprostosti.V skupine je x ľudí ,kde kazy deň si posielame svoje zisky a niektorí ľudia ,ktorí sú v tom dlhšie ich majú naozaj také,že do tej práce už nemusia chodiť vôbec . Absolútne si nemohla mať o Tom šajnu tak na čo si do toho dávala peniaze?Ten vstupný poplatok šak platí kvôli štúdiu ,máme milión videí,zoomov kde sa ohľadne toho vzdelávame než idem na real a to čo tu ľudia šírite je sila. Škoda,že sa tu nedá pripojiť screen shot s radosťou by som vám sem dala všetky svoje zisky lebo nemám slov na tieto bludy čo tu píšete.Ludia ,ktorí nejsu Blbi najprv sa vzdelávajú ,učia sa to a potom idú na real majú krásne výsledky a absolútne nemám potrebu na to navádzať ďalších ľudí a mať z toho pasívny príjem robím to v tichosti doma popri materskej takže sem nepíšte sprostosti ľudia.
@nina2323 no moja skúsenosť bola presne taká akú som napísala. Ľutujem že som Vám naletela. Druhý krát by som do toho isto nešla. Keď to tebe vyhovuje nech sa páči . Ja tu píšem svoju skúsenosť. Dievča ma nalakalo na to a ďalej sa mi ani poriadne neozvala…poslala mi link kde sa mám pridať do skupín a ďalej nič.Poraiden nepdpisovala a stále sa vyhovárala, len na tie linky že sa mám sama naučiť . A ja sama som sa ako mala naucit niečo keď tomu poriadne nerozumiem… Mala som chodiť na tie vaše online zoomy a tam sa vzdelávať. aha takže 4 mesiace som mala čakať kým sa mi niečo vráti … Tak som rada že som skončila. Keď máš dobrú skúsenosť nech sa paci vzdelávaj sa a uč sa a zarabaj ja ti to neberiem. Ja som rada že som skončila…
Tu je to celkom dobre rozpracované a vysvetlené - https://www.modrykonik.sk/blog/alexander0970/article/eaconomy-pozor-n6700j/ je tam aj príslušné video človeka, ktorý tam pôsobil I tak isto nedajte sa oklamať profilmi na Instagrame - zanetakurtulikova I tadeaskovac I kristi_dali I jessica.zahradova I nazdravie a inými vytvorenými derivátmi - títo ľudia majú v hlave nasraté a dokážu vás oblbnúť.
@aneta01306 Prosím vás o radu. Dnes som si zakúpila u Eaconomy za 140 dolárov. Nič iné som nezaplatila, ani som tam nič nevložila. Pár hodín na to mi v hlave docvaklo, že je to sprostosť a chcem s tým hneď prestať, keď som sa dozvedela, že každý mesiac mi stiahnu 99€. Je tu niekto, kto mi vie pomôcť, resp. povedať, či sa to dá nejako zrušiť a či mi vrátia tých 140 dolárov?
@mia2525 treba kontaktovať sponzora ale dala by som tomu šancu na mesiac ja už rom som v tejto firme a som spokojná
@janka_1709 nechcem v tom ďalej pokračovať, pretože je to hlúposť. Písala som sponzorke a zatiaľ neodpisuje.. je šanca, že mi vrátia aj tých 140 dolárov? Pretože kúpila som to vlastne dnes a aj to chcem zrušiť dnes.
Prečo ste naivní ľudia?
@mia2525 napiš im takýto mail. Peniaze ti vrátia na účet do 3 dni.. na mail: support@eaconomy.com
Tvoj sponzor sa ti možno už ani neozve.
@aneta01306 dobrý den můžu vás poprosit o více informací 🙏
@rolandoskanalos můžu nějaký kontakt na vás ? Chápu že přezdívka tady není vaše jméno děkuji měl bych pár otázek děkuji
@nina2323 až som si vytvoril účet na zaklade tohto komentu 🙂 moj IG: Martinzo77 ..mal by som zopár otázok nakolko sa rád vzdelávam a chcem si nechat poradiť od niekoho kto ma skúsenosť. Budem rád ak ma kontaktuješ. Ďakujem 🙂
@aneta01306 ahoj v jaké skupině to ta slečna psala ? Jinak tohle je total podvod
@bluehorsee ahoj prosím ťa, povedz mi viac o BE
@mbfx no zabudla si napsisat, ze pri copy tradingu je to tak, ze ano pri zisku platíš percenta zo zisku obchodnikovi no pri strate ak obchoduje do minusu vlastne prichádzas o svoj vlozeny kapital a kolko takych copytraderov uz spalilo ludom ucty napr. takže aj tam je riziko, ze o svoje peniaze prídeš... Ak chce clovek obchodovat sam hľadá pod. skupiny alebo teda mentorov, ktori ho to naučia a to uz zadarmo nieje... Je na kazdom kto si co vyberie
@nina2323 už ked si tolko akože študuješ tak članok z apríla 2024 si nenašla o tom, že tato vaša spoločnosť nemá licenciu na Slovensku, čiže z toho zavanaju len problemy. Dalšia vec, rada by som vedela kolke z vas aj platia dane, ked už sa tolko chvastate, že zarabate a nemusite isť do prace, lebo 20% daň, plus naklad, plus učtovnik, tak to urobí rozdiel. Inak tu maš link, oficialny kde sa vyjadruje aj NBS , že tam nejaka byvala farmarka je vaša veduca. Inak daňovaci neklepnu po prstoch hned, oni si počkaju par rokov, pokial to mate na poriadku, tak je to ok, ak nie, tak riskujete.
https://spectator.sme.sk/c/23321292/warning-as-...

@fifoky tak vam vratia do 3 dni pracovnych