Eaconomy - neprichádzajte zbytočne o svoje peniaze
Chcem len upozorniť, kto rozmýšľa nad eaconomy - ak ste veľmi učenlivy typ tak to môžete vyskúšať..hovoria len o tom ako kopirujete odkazy a dávate ich do inej aplikácie..to však nie je pravda...môže trvať mesiace kým Vám z toho budú chodiť peniaze...možno stratíte 1000€ a podobne...aj jedna slečna tam písala do skupiny, že s tým končí pretože dokopy prišla o 800e...ja som prišla 'len' o 250.... Už veľmi veľa ľudí tam prišlo za tú dobu čo som tam bola s po väčšine každý odišiel, s tým, že skončil v mínuse... momentálne riešim ako sa z toho zariadenia vymazať, pretože mi boli stiahnuté automaticky ďalšie peniaze...a ak nie ste dobrí v angličtine bude to pre Vas o to náročnejšie pretože nič tam nemáte v sk...prvé mesiace sa tam ľudia radovali z 20 centov čo zarobili a podobne... po novom sú do toho zaplatené aj naše 'slovenské influencerky' ktorým väčšina slovákov rado uverí, ale keby je toto pravda, tak nikto nerobí za pásom, za pc, upratovačku a každý by si len ťukal do telefónu. Easy life 🙂. Taká malá rada, akože vyskúšať môžete ale chcela som týmto len upozorniť ľudí, aby zbytocne neprichádzali o peniaze.
Ako ja som v tej firme viac ako pol roka a to co píšete sú úplne bullshity. Pokiaľ dodržiavajte risk manažment a to čo vám líder vraví tak nemôžte prísť o peniaze. Áno jasne ze nebudete milionár 🙃 ale par stoviek k výplate sa tam dá krásne zarobiť. Ja som to začala popri práci robiť a teraz sa venujem len tomuto. A som za túto ponuku strašne vďačná... Tak kto to neskúsil, alebo respektíve skúsil a zlyhal chybu hľadať inde. Líder je od toho aby sa vám na 100 percent venoval. Preto je líder. Treba si správne rozmyslieť ku komu pôjdete. To je moja skúsenosť 🤗
@zuzana0409 pokial máte lídra ako pisete, ktory sa vam venuje a vsetko okolo... 😃 A ked sa na nieco take davate neviete na koho natrafite ci to bude lider ako má byť alebo len idiot... pokial ste tú osobu vopred nepoznali tak neviete... A bullshity tu nikto nepise iba vlastné a osobné skusenosti... Tak budte rada za vašu a nevyvracajte nazory a skúsenosti iných ľudí,to učia v tej Vašej EA sekte nezdielat negativitu... Tu sme v inej skupine... Nech sa Vam dari
@zuzana0409 Panebože, že bullshity, vy si aspon overte s kým spolupracujete, tá vaša "užasna " spoločnost..nemá povolenia ani v USA , ani na Slovensku aby robila nejaký trading, skuste si uplne jednoducho do google napísať o vašej firmičke , kde sa vyjadruje Národná Banka Slovenska..či aj oni su bullshit? Inak fedarali v USA idú po tom vašom Abdalahovi , či ako sa volá..viem vam sem hodiť linky, môžete si prečitať, má zaplatiť 70 tis dolarov a skončiť s tým bullshitom , ktorý si vy myslite že je seriozne. A ak ani toto s vami nepohne, že o nich píšu federali v USA , a idu mu po krku a takisto NBS na nich upozornuje, tak ste sa riadne dali do tej sekty..A je potom otázne či vyhráva vaša viera alebo zdravy rozum. Inak ste tam len pol roka, na youtube mate tiež od nich dosť ludi čo tam boli a darilo sa im rok , rok a pol a potom o všetko prišli...takže ešte ste tam len pol roka..asi sa potrebujete poučiť.
@mbfx tvoj pohľad 🤗
@mbfx a ty co dávajú videa že to nefunguje, tým ľudia veria. A keď dám ja video tak neveria? 🤦🤦 Neviem odkiaľ máš 300 signálov denne... Z toho co si ľudia platia to členstvo mne nejde nič. Mňa platí firma. Nie ľudia. Ale nebudem to tu rozoberať, lebo aj tak neveríš. Ja mam svoju pravdu. Svojich ludi. Ty máš svoju pravdu, svojich ludi 🙃
@mbfx Pozri na instagrame účty roland.kanalos,nazdravie..Ono by malo byť trestné, propagovať túto blbosť a hlásiť, že s týmto ,,biznisom" nie sú spojené žiadne riziká 🤣 jasné, všetci budú zarábať milióny.. bohužiaľ,len tieto instagramové ,,celebrity", keďže ich drahí followeri sa im poskladajú registraciami na ,, výplaty "a oni si za to môžu bezrizikovo tradeovať 🤣..inak, keď niektorému z nich napíšeš, slušne, hneď blokujú,aby mohli manipulovať ďalej
Pozor na profily ako zanetakurtulikova, kristi_dali, tadeaskovac. A ešte spomínanú nazdravie. Chúďatku nazdravie raz aj blokli na ig účet, isto revala do vankúša.
Môžete mi prosím napísať správu????
Ak chce niekto tradovať musí sa veľa veľa učiť. A určite nie cez niekoho komu musíš dať nejaký 500 ecok5na to aby ti poslal manuál.
Poznám jedného ktorý na sebe pracuje už zo par rokov. Nieje to ako si predstavujete že má z toho milióny aspoň nie hneď. ..
Dá sa stiahnuť aj Demo trading a vyskúšať si to.
Študujte, účte sa keď tak. Sú aj knihy a aj na youtube sú ľudia čo denne riešia na nete ako a čo.
@mbfx Som toho názoru že je to ponzi maskovaná za trading. Bol som v pyramíde mnohé roky dozadu, samozrejme už dávno neexistujucej ako všade boli sľuby vysokých zárobkov a pravidelne investovanie a aby si viac zarobil reonvestovat a nevyberat, vždy je to maskované nejakým produktom v tomto prípade sú to vzdelávacie videá a nejaké signály. Screenom z metatraderu moc neverím ani neviem či obchodujú naživo, metatrader je totiž možné ľahko nabúrať a ľudia majú pocit že obchodujú naživo a zarábajú. Zaujímalo či tie peniaze aj vyberajú z tradingu pravidelne Propaguju to a zarábajú hlavne influencerky s tisíckami sledujúcich, tak môžu mať tie pravidelne výplaty, pretože v tradingu nezarábaš mesačne také isté sumy ako tie influencerky, malé ryby s pár sledujúcich nikdy nebudú zarábať tie tisíce eur. Kto tam vstupuje teraz a nemá sledujúcich, nie je influencer má malé šance zarábať tie vysoké výplaty je už neskoro na vstup podľa mňa. Takýchto veci som už videl na mraky a nielen trading vždy je tam nejaký produkt a za ten sa platí voo forme rôznych balickov. Tj áno zarobia na Tom ti čo tam natahaju veľa ľudí, ti čo prídu neskoro a nemajú ľudí moc nezarobia tak to je v každej takejto veci ak si hore ryzujes vo veľkom, ak nie smola
https://www.youtube.com/watch?v=L92tifEHvec@susi13 sú aj free skupiny, kde sa posielajú signály a človek neplatí nič
@mbfx kde by sa vás dalo sledovať aj vaše signály?
@michaella154 aké sú to prosím vás?
@michaella154 jj jasné sú
A už tu niekto povedal pravdu - https://www.instagram.com/p/DBZI_5Go9tx/ stačí si pozrieť a pochopí hádam každý. 🙂
@zuzana0409 ahoj 🙂 mozes prosim napisat u koho si ? Kludne aj do správy aj tu nechces. Dakujem
@aneta01306 takym podvodnikom fakt naleti len hlupak a zufalec:D Urcite su veci kde sa da zarobit ale nie u tychto a im podobnym.Skor ci neskor to padne a dotycny pride o peniaze.