Existuje práca na doma?
Myslíte ženy že existuje práca z domu ale nie predaj výrobkov? 😒😀
@dollyzv tak toto ma zaujalo ❤️ ja som myslela že absolventov neberú. Našla si to na profesii alebo?
@sandricka2011 mozem poprosit viac info o "praci"?vdaka
Áno na profesii 🙂 ak si z okresu Zvolen tak ešte berú ;)
@dollyzv uf, nie som zo Zvolena 🙂 ale pozriem si to 🙂
a klikla si uz niekedy na profesiu? v korona case sa s pracami z domu roztrhlo vrece, takze isto existuje
@danieladeley jasné že existuje, ale všade treba prax
@sandricka2011 Dobrý večer môžete mi prosím napísať viac informácií
@sandricka2011 dáš nejaké info?
nikde treba zacat
Ahoj. Da sa normalne pekne zarobit napriklad ako operator erotickej zoznamky, kde pises pod anonymnymi profilmi s uchylakmi. Kamoska to robi a zarobi si v pohode okolo 150 eur tyzdenne, s vyplacanim problem nema, sama hovori, ze keby sa tomu venovala viac, tak zarobi 1000 mesacne. Tych 150 tyzdenne ma za 3 hodiny prace denne. Akurat teda je dobre si spravit zivnost a platit si poctivo dane a odvody. Takze ti z toho na konci vyjde priemerna mzda. Ale ak ti to staci, tak to skus. chatujuci.com je ta stranka, kde sa da zaregistrovat. (Viem o tom tolko, lebo ma to celkom laka a zistovala som si o tom viac). Staci mat notebook alebo pocitac a dobru slovencinu.
@evja to fakt? 😀 No mňa podrž 😱
@evja ono, mne by to stačilo ako brigáda. Ale akože za 3 hodiny denne mať 150 na konci týždňa je dobré. 🤔🤔🤔
@evja teda myslíš že ak by som šla ako brigádnik a napr mala mesačne napr 300€ že by trebalo živnosť? 🤔 Druhá vec že pobočka je na Seycheloch 😀
na prekladatelstvo ti nestaci nijaky kurz, ale normalna riadna vs s tymto zameranim a najlepsie aj venovat sa tomu popri skole, staze a pod…
lebo potom si tu kazdy zmysli, ze na prekladanie mu staci 2t kurz a google translate 🙄🤦🏼♀️
@zuzuliennka1 tak to vôbec
Vobec to nijako neberiem 🙂 Ako som písala... dokážem si zarabat aj bez predaja. Kazdy ma takú možnosť. 🙂
@sandricka2011 no ale my by sme rady vedeli aká je to práca 😀
kludne mi napis správu. 🙂
Ja som si vcera o tom zacala zistovat co najviac sa dalo. Ak mas prijem, ktory bude pravidelny, tak by si ho mala priznat, cize zivnost je na mieste, ale to je na tvojej odvahe 😊 Komunikacia je so slovenskym supportom a kazdy tyzden chodi operatorom na mail faktura, takze je to normalny prijem, ktory treba zdanit.
@evja vieš mne to príde zvláštne 🤔
@evja pozerala som ti na nete. Nič tam o tom nie je. Akurát tam treba odfotiť OP? a je jedne článok že je to podvod
Tak prácu z domu umožňuje veľké množstvo spoločností, väčších a veľkých korporácií napríklad. A v týchto firmách je miesto pre každého kto má chuť pracovať a spĺňa aspoň základné požiadavky ako komunikačný jazyk danej firmy, práca s MS Excel, Word, Power Point, trochu kritického myslenia, tímový duch, otvorenosť učiť sa novým zručnostiam. Nie na všetky pozície treba vysokoškoláka s 10 rokmi praxe a hneď a zaraz aj strategickým plánom na zlepšenie chodu spoločnosti ;) mám kolegu, ktorý má ukončenú strednú školu, hneď po maturite sa zamestnal v korporáte na pozícii vhodnej pre absolventa bez praxe, vypracoval sa a po 7 rokoch pracuje s nami na oddelení, medzi samými vysokoškolsky vzdelanými ľuďmi s praxou v odbore. Takže treba len skúšať a mať chuť učiť sa

@sofia1 vôbec nie,tu by to ekonomické vzdelanie nepomohlo nič ;) jedinú podmienku majú maturitu,kľudne môže byť absolvent ale je jedno z akej školy..(ako som písala ja mám z umeleckej ) tak dá,lebo máme služobné ntb a jediné čo pre prácu na doma potrebujeme je ten ntb,internet a slúchadlá keďže len voláme ;)