Existuje reálne nejaká práca na doma?
Ahojte, prosím vás existuje reálne nejaká práca na doma? Nemám namysli katalogovy predaj skôr nejaké či už administratívne práce, vyplnovanie niečoho a pod. Pozerám na internete rôzne ponuky ale žiaľ bezúspešne tak sa pýtam tu či viete konkretne o niečom, niekom kto ponúka nejakú pracu. Potrebovala by som si nejako privyrobiť.
Ďakujem 🙂
@martinam11 ale veď im to ponúkni zadarmo. Ak za to pýtaš peniaze, tak si len ďalšia pyramída. Navyše, si na koníku dosť rokov, aby si vedela, že je proti pravidlám, aby si ponúkala niečo, za čo pýtaš peniaze. Každý, kto porušuje pravidlá, je neseriózny a tým pádom posledný, komu by som išla niečo platiť.
@melanta vy nemusíte nič ja to mám v inzeráte to že kniha nemá väzbu neznamená že neexistuje kto chce ozve sa kto nie nie mne to nevadí ja som chcela predať ďalej mne to pomohlo a keď nikto nekúpi nevadí
@nadezda111 dobry den o aku pracu ide?
@melipe zdravím, mohla by som poprosiť viac info ohľadne práce z domu ak je to ešte aktuálne. Ďakujem
@luccija Dobry den, chcem sa spytat ci je nejaká ponuka na pracu z domu?
Dobrý deň.Jedná sa o jednoduchu prácu napr lepenie etikiet. Material byva v kartonoch ,tak sa vždy opýtam najskôr skadial ste.
@melipe LV
@daniela2219
To je dosť daleko na presun materialu ,to sa Vám ani mne neoplatí
Najlepšia práca pomimo je kseftarina, šmelina. Dobre kúpiť, ešte lepšie predať. Najmä v oblasti ktorá je vášňou. To je jedno aká oblasť a ešte lepšie keď sa tomu dodá pridaná hodnota. Poznám x ľudí, ktorí vykupujú bicykle (samozrejme kvalitné kúsky, nie lacáky), Retro synťáky z 80-90 tých rokov, motorky, ..hlavne na Bazoši. Dajú to do poriadku, nafotia pekne , prípadne rozpredajú na diely a to už nie sú žiadne drobné. A hlavne nejedná sa o žiadnu nasilu vytvorenú nezmyselnú činnosť za pár halierov, ale hlavne musí človek robiť to v čom je dobrý, vcom má vášeň a čo vie generovať slušný zisk. Ostatné je cesta do nikam.
Ano, je to mozne, ja som toho prikladom. Robim projektovu koordinatorku, vsetko ma zaucili, ale bola potrebna vysoka uroven anglictiny, keďže je to zahranicna firma. Som vystudovana ucitelka anglictiny, ucit som uz viac nechcela.... pracu som nasla na profesii.
@veverickav ahoj poprosim mozes aj mne bapisat tip na firmu ohladom prace na doma? Dakujem moc