Existuje zamestnanie, kde môžem vziať svojho psíka?
Ahojte mám takú otázku😄 existuje nejaké zamestnanie kde by som si mohla zobrať svojho psíka ? Poprípade poznáte niekoho kto si ho do práce berie svojho štvornohého člena rodiny ? V zahraničí je to už celkom bežne ale u nás neviem, dakujem
Zabudla som na VS mali dvaja psov, buldocka a jorksira 😀 zlate to bolo, ked to cupitalo okolo
@anonym_autor No... ja som to parkrat skusila a veru na dalsie razy som si nechala prejst chut a veru by som to zamestnancom nezaviedla :D Mozno keby som ho zavrela v nejakej z kancelarii, chodieb, aby nam nebehal po prevadzke = ale to potom moj pes je radsej v klude doma. V praci sa pracuje a nezabava so psom, okrem toho ak je to miesto, kam chodia ludia, tak aj socializovany pes je aktivny a ide si obzriet ludi a tak, a nemaju to vzdy zakaznici radi a o dalsich veciach ani nejdem pisat... proste za mna, nejde to v pracovnom priestore, ak niekto nema office pre seba a max jednu kolegynku, a sedia tam 8h, sklbiť. Aspon nie pre mna. Vzdy je to na osobnej dohode, niekde sef dovoli, inde nie...
pracujem v logistike a jedna kocka si zacala psa nosit. Nema s tym nikto problem, vyslovene nie sme pet friendly office, ale kedze pes je slusny, nikto sa nestazoval. S kolegom sme uvazovali ze obcas donesieme svojich psov - ja mam labradorku a on zlateho retrievera. Len teda moja je tak energicka ze by som ju musela mat na voditku. Proste sa kazdemu tesi a kazdemu lezie doslova do tvare. Plus sef ma alergiu na chlpy. No nic, pes ostane doma. Ale ked ma niekto v praci psa, tak sa urcite za tym psom zastavim, lebo ich mam rada.
my mame v praci dovolene doniest si psa, administrativa - verejna sprava.
ale zaklad je, aby s tym kolegovia s kancelarie suhlasili. moze prist kazdy den.
Ja si nosim do prace psa. Je to ale uz takmer 13r dama a cely cas mi spi pod nohami. Vybehne len von na potrebu a potom spi.
U nas obcas niekto prinesie (v BA sme, stredne velka firma, par ludi chodi do kancelarie). Nie pravidelne, skor vynimocne. Ak by ale mal niekto tazku alergiu alebo problem, tak by im nedovolili.
@anonym_autor dovolené oficiálne to nemáme, ale ked treba nosíme. Snažíme sa aby to vedenie nevidelo. Vedenie chodi na občasné kontroly, o ktorých vieme dopredu ,da sa to uhrať. My máme este len šteniatko a nerada ho nosim do prace, je este bláznivé a ja sa nie dobre sustredim potom na prácu, kolegyna ma uz staršieho psíka a ten prespi celu službu. Sme kancelária o dvoch ľuďoch. Ja mam 10min prácu z domu pešo, autom este menej , tak neberiem ho na cely den (12hod) ,odbehnem niekedy pre neho pred obedom ak ma dieta este po skole kruzok.
@anonym_autor áno, korporát (zahraničná firma). Ono je to na jednej strane super - funguje to bez problémoc, lebo si tam nosia psíka iba dvaja, avšak neviem si to prakticky predstaviť ak by si ich tam nosili dvadsiati, a do toho by sa tí psíkovia navzájom neznášali a štekali, vrčali, do toho alergie...potom neviem ako by sa to riešilo
My mame v praci macku. Niekedy si klienti ani nevsimnu, ze tam je. Ak si vsimnu, tak pri naslednej navsteve jej darceky nosia. Poviem pravdu, velmi nam to zlepsuje vztahy, uvolni to atmosferu a hned maju aj oni krajsi den
mali sme napr zajaca na prevadzke v dlhsej opatere a ten potom ludom aj chybal :DDD zhanali Elvisa.. len Elvis mal rad kable, tak to bola radost :DD
U nas v administrativnej budove je to mozne. Z dovodu mojej alergie kolegovia psov nenosia. Vlastne asi ani by to nikoho nenapadlo.
@anonym_d5a5a9 musí byt v klietke alebo sa voľne pohybuje ?🤗
@anonym_autor nemas na psiu skolku?Ved ani deti si ludia neberu do prace ,nieto psa,co deti su privilegovanejsie.Ale ak si lakoma zaplatit psovi skolku tak potom ho az tak rada nemas.Musis zapracovat na tom,predsa je to clen rodiny,dopraj mu skolku medzi svojimi a nebud taka skupa.
Tiez som bola v pracach,kde to bolo mozne,ale taky smradlavy mokry pes,ked tam roznasa svoju aromu,nie je bohvieako prijemne. Hlavne ked je to velke chlpate plemeno.Maly jazvecik mi nevadil,bolo to aj prijemne rozptylenie,len sa tiez motal popod nohy a clovek aby sa bal,ze mu stupi na krk. My sme mali isteho casu v praci aj andulku. Lietala nam nad hlavami,vsade boli 💩 a zrala kable od svietidiel 😁 Podla mna zvierata a deti do kancelarie nepatria.
Ja si nosim cely zivot svojho yorka - na office je zvyknuta od jej 10 tyzdnov, je to hypoalergenne plemeno, vonku sa pyta, vacsinou si lezka alebo sa prechadza, ak niekto ma pauzu a chce sa mu pohadzat lopticku alebo sa trosku posalit/pomojkat, rada to privita. Teraz ma 14 rokov, nikdy nevadila jedinej osobe, naopak. Som programatorka a vzdy som si firmy vyberala na zaklade ich pet policy.
@anonym_autor netuším, ale my ak treba ísť so psíkom k veterinárovi, ho ráno berieme so sebou do práce( našej firmy). Motka sa okolo nás v priebehu dňa, aj si pospi, vonku s ním muž vybehne na dvor v zadu, aby nemal kam ujsť. Verím, že aj iné psíky by to takto zvládli, len treba mať na to podmienky v práci.
Syn si daval ziadost o pracu do jedneho startupu, kde mali vyslovene napisane, ze psy su vitane 😀 Ale je fakt, ze to bolo v zahranici, nie tu na SK. Kamarati si nosia psa do prace, ale je cely cas v klietke a spi tam.
Aj my si mozme nosit psov. Nosim si ju len ked musim ale ked bude vacsia a vydrzi spat na mieste budem ju bravat castejsie. Samozrejme ked niekto dojde ju priviazem, nie kazdy ma rad psov. Kamosky 2 robia tiez v mensich firmach a tiez si mozu nosit
Ja som si nosila do kanclu, bol to maskot
A v superzoo a podobnych predajniach je to uplne bezne, doniest si havina
@anonym_autor ano, homeoffice
@anonym_autor manžel v projekčnej firme - majú dovolené priniesť si psíka. Kolega dokonca aj berie svoje šteniatko so sebou. Žiaden problém.

@pribinak presne ako ty
@minenkaa vidno že asi ani len netušíš čo to slovo znamená a tak som tá zaradila úplne presne