Išli by ste upratovať, aj keď bude majiteľ doma?
Išli by ste upratovať byt aj keď bude majitel bytu doma keď budete upratovať Mam možnosť ze by som si tam mohla zobrať aj syna
Však a nemáš presne určené, kedy máš upratovať? Ak áno a je tam zároveň aj majiteľ, tak zrejme by si ísť mala.
S majiteľom by som problém nemala. Dieťa by som ale do cudzej domácnosti nebrala ani náhodou, ak tam idem pracovať. Ako budeš pracovať na 100% dôsledne, ak budeš kontrolovať dieťa? Mne chodí upratovať pani a teda dieťa doniesť by som jej nedovolila. A upratuje vo väčšine prípadoch keď som doma, ja ju nesledujem, robí si svoje, ak máme obidve čas, tak keď skončí, urobím jej kafe a pokecáme pár minút. A mimo toho, ak im dieťa rozbije TV za 1000 eur, máš financie, aby si im škodu zaplatila?
Dakujem tak idem do toho ja sa pýtam preto lebo kamoska my hovorila aby som nešla lebo je to chlap a co ak nám niečo spraví 😀
@melanta súhlasil stým ,moj syn dokáže obsediet ma 5 rokov bude mať pri sebe knižku alebo inú hračku
@anicka777777 ak to majiteľovi nevadí, tak v pohode. Mne ako píšem by to vadilo, pretože neverím v prácu na 100%. Hoci ti dieťa vie obsedieť, nemať ho neustále na pozore v cudzom byte sa nedá.
@anicka777777 vždy som doma ja alebo muz ked nam prjdu upratovat...akurát, že nedovolim si nosit deti...raz som to jednej kamoške co nám umyvala okná dovolila a jej syn mi pokreslil gauč
@melanta žiaľ aq my inak nedá keďže je to cez víkendy a nemám stráženie tiež by som najradšej diets nechala doma
@rachel36a fuhaa tak to je jasne ja synovi nedám žiadne pastelky knižku alebo hračku s ktorou sa nedá nič poškodiť
@anicka777777 Nemyslím si, že by vám niečo urobil 😀 Ale z toho profesionálneho hľadiska sa to podľa mňa absolútne nehodí, ako je aj vyššie spomenuté, dieťa popri práci proste ťažko ustriehneš na 100%.
@anicka777777 robila by som tak ako je nutné, t.j. keď nemáš inú možnosť a majiteľ súhlasí a vieš že sa môžeš spoľahnúť že to dieťa zvládne, tak by som dieťa so sebou zobrala.
Ja som dieťa vdovy, moja mama naozaj nemala nikoho kto by jej pomohol so strážením, tiež sme s ňou chodili do práce a čakali kým skončí pretože nás nemala kam odložiť a bola samoživiteľka. Moje deti by nemali žiadny problém počkať kým by som teoreticky niekde doupratovala ani v tom veku, my sme tak so sestrou tiež tak boli zvyknuté od mala na našu situáciu.
Držím palce, nech sa to všetko dá zariadiť.
@raffaella ved toto inak sa nám nedá bud pôjdem aj snou alebo nebudem môcť ísť nikam a peniaze naozaj potrebujeme je to ťažké syn to vydrží je šikovný zvládne to iná možnosť není
@anicka777777 ani ona mu ju nedala...našiel...
Dieťa určite nie v žiadnom prípade je to neprofesionálne
Kamoška Ti hovorila, aby si nešla, lebo je to chlap a čo keď vám niečo spraví?
Tak by jej asi iné neostalo, len ho z bytu vyhodiť.
😃
"Jano, sused môj, ja by som aj chcela, aby si ma teraz z jarmoku odprevadil, ale sa aj bojím. Veď by sme šli cestu sami a čo keby si mi niečo spravil...?"
" Marka, suseda moja a akože by som Ti mohol niečo spraviť? Vari nevidíš, aký naložený idem z jarmoku? Aha, v jednej ruke si kotol nesiem, kravu na povraze vediem a v druhej zase vidly a kúpenú sliepku držím."
"No, veď hej. Ale čo keby si tak cestou sliepku na zem zložil, kotlom prikryl, vidly poriadne do zeme zapichol a o ne kravku poriadne priviazal?!
@orisker ano aj tieto myslienky zeny mavaju. Bud rad, ze vo svojom muzskom svete sa nemusis obzerat vecer cez plece, mat pripravene kluce v ruke a za ziadnych okolnosti sluchadla v usiach, prejst na druhu stranu chodnika, lebo utocnik nema na cele napisane, ze je utocnikom a preto nevies co ak. To nie je paranoja, to je ochranny instinkt. Not all men, but always a man.
@anicka777777 od momentu ked ti za to niekto plati,je to povazovane za pracu.A dieta do prace nepatrí. Je to neprofesionalne a bez respektu.Do bytu ideš ty kvoli niecomu,prace.Druha osoba tam nema co robit.A je odvaha sa opytat,ci si mozes zobrat dieťa. A pises,ze ina moznost nie je.Je!Neísť. Je to drzé.Ja by som nedovolila,aby mi dieta behalo po dome.Mas zaplatene napr 4 hodiny na upratovanie,nie sledovanie svojho dietata.Za mna nie
@anicka777777 baví ma, ako tu ŽENY/MATKY reagujú na dieťa v práci a hovoria niečo o profesionalite. S profesionalitou to nemá nic spoločné. Dnes už dávno existujú spoločnosti (samozrejme nie na Slovensku, ak nie ste poslankyňa NR) kde si žena, manažérka prinesie dokonca malé kojené bábätko do kancelárie, a na Slovensku firmy kde si vezmete svojho PSA! Poznám veľa ľudí, ktorí počas svojich 8 hodín prepijú viac kávičky, a prekecajú 5 hodín, ale robota nie je urobená a pištia ako sú málo zaplatení. Takže mne ako zamestnávateľovi by nevadilo, ak si niekto zoberie pre mňa za mňa aj celú rodinu. Budem chcieť od neho urobenú prácu a to je celé. Mimochodom, som normálne v šoku, koľko žien tu má doma upratovačku 😏
@dariaaa ale no. Do práce si bežne vidíme deti. Malé, stredne, veľké. A nikomu to nevadí. Keď sú prázdniny, máme to tam ako v škôlke🤣a všetci žijeme.
@anicka777777 ak majiteľ nemá problém s dieťaťom, ja problém nevidím.
Všetko sa dá keď človek chce 🙂 ja som robila aupair v Španielsku, žila som normálne s nimi a starala sa im o tri deti, mali upratovačku už dlhé roky a keď nemala kde dať syna v lete cez prázdniny tak som ho strážila spolu s ostatnými, oni sa vyhrali a ona mi za to platila, takže tak 😀
@maya_hi myslím, že väčšina žien nemá upratovačku na každý deň alebo pravidelne. Alebo napr dva krát v roku pred sviatkami si zjednoduší život. 🙂
V pohode, kamoška tak chodí upratovať a žiaden problém. Proste v dnešnej dobe má veľa ľudí HO a sú stále doma alebo mamičky s viacerými deťmi na materskej. Ak potrebujú pomoc upratovačky, tak prečo nie, ak to ani jednej strane nevadí. A ak majiteľovi nevadí, že si so sebou vezmeš dieťa, tak normálne choď.
Ja teda vidim rozdiel v mieste vykonu prace. Pre mna je velky rozdiel, ci to dieta berie clovek do kancelarie alebo k niekomu domov-do sukromia. Pes k nam domov? Ani omylom veru.
A ano, upratovacka mi chodi kazdy tyzden. Chodi uz 17 r.
Okrem kavy dostava od nas aj darcek na narodeniny a Vianoce.
Tiez mame upratovacku a casto sme doma obaja, alebo je doma len manzel, vobec mi to nepride ako problem a tiez by mi nevadilo ani dieta..
@lenkakravcova dobre možno okná, vytepovať koberec... Ale také drobné upratovanie, pranie... to si ani neviem predstaviť. Prežiť, ale aj zaplatiť 😁

jasne, ved a preco nie, pokial s tym majitel suhlasi a nema problem? uplne v pohode.