icon

Išli by ste v tejto dobe do podnikania?

1. jan 2023

Baby ,je to na mne ale išli by ste do podnikania , v tejto dobe? Muž ,by mi ho kúpil, išlo by len o maličkú prevádzku , v objekte kde je každý deň veľa ľudí ..nechcem veľmi konkretizovať.
Mám prácu avšak , robia si tam čo chcú s nami , v robote som asi raz za týždeň s tým ,pretože nás stále nechávajú doma, robiť môžu len vyvolení,že nemám takmer ani na svoje povinné výdavky , nie to aby som ešte deti uživila..toto by bola zmena , musela by som makať, avšak vo svojom ..

Strana
z2
dominikamacakova
1. jan 2023

Nie nešla...

loliku
1. jan 2023

Chod dotoho, kto sa boji nech nejde do lesa 😉 potom vyplakavaju ludia ze robia za minimalku, vsak aj to treba, ale ked mas odhodlanie,podporu manzela, chces nieco viac od zivota vyskusaj

lucka_ke
1. jan 2023

napíš mi do IP aká to je prevádzka, lebo takto ťažko radiť keď okolo toho robíš také strašné tajnosti

kabinka11
1. jan 2023

@lucka_ke tiež som autorke napísala, no neozvala sa. Otázka je položená veľmi všeobecne a pýta radu.

fliacik
1. jan 2023

Ahoj, podnikania ako takého sa báť netreba, ale má to veľa otázok. Chces ponechať existujúcu prevádzku na rovnakom mieste, iba zmení majiteľa? V tom prípade skús zistiť o nej čo najviac - aký je dôvod predaja, aký obrat a zisk prevádzka dosiahla za posledné roky, kto je cieľová skupina, aké sú trendy v odvetví a ako ju môže negatívne ovplyvnit zdražovanie energií, aké sú možnosti ďalšieho rozvoja, reprofilizacie, ak je to gastro, získať s predajom aj receptúru či budeš budovať od základu, aká je štruktúra zákazníkov - chodia tam kvôli produktu, výhodnej lokalite, alebo kvôli aktuálnym majiteľom, aký zisk prináša jedna jednotka produkcie, koľko potrebuješ predať za deň či za mesiac, ak Ťa to má uživiť atď atď. Vela informacii o súčasnom majiteľovi nájdeš aj na finstate. Ak ti prieskum dopadne pozitívne, chod do toho, aj mojim snom je robiť raz sama na seba, ten pocit slobody je na nezaplatenie. Držím palce.

Strana
z2