Je bežné, že sa skener v Kauflande zablokuje?
Ahojte, mala som nepríjemnu situáciuv Kauflande. Použila som skener a pri platení sa zablokoval stroj a bolo vypísané, že predavačka má skontrolovať oskekované produkty. Je to bežné? Všetko sedelo, no cítila som sa hrôzne. Ďakujem
síce v kauflande nepracujem no už aj mne sa to 2x stalo, predavačka normálne prišla pár produktov zoskenovala, niečo naťukala do pokladne a potom som normálne zaplatila a išla preč
Jasne, uplne bezna vec.
Ako pisu, bezna vec.. ci si bola prvykrat na samoobsluznej?
Raz za čas musia náhodné odsledovat nákupy... My sme boli včera a tiež nas musel skontrolovať pracovník... Nikdy som. Sa nad tým nepozastavila, brala som. To bežné... ☺️
Horšie by bolo, ak by pri náhodnej kontrole vybral pracovník niečo, čo nebolo oskenované...to uz by bolo trápne 😉
Mne kontrolujú každý nákup, vždy, ale platím okolo 100 eur. Ešte som sa z toho nezrutila psychicky. Irony off.
Prečo sa cítiš hrozne? Však to je bežná chyba.
To je súčasťou nákupu so skenerom, nad určitú sumu to vola predavačku a ta kontroluje určitý počet produktov. nepracujem tam, ale bezne nakupujem odkedy zaviedli skenovanie. Aj telefonom aj skenerom. Aj dnes som, aa aj kontrolovala.
U nás kontrolujú každý nákup nad určitú hodnotu. Teraz nechcem kecať, ale tak 90 eur cca. A potom náhodne. Mne už kontrolovali miliónkrát, dokonca som si raz nechtiac pípla balík toaletakov za 10 eur, akoby to bolo len jedna rolka za 50 centi. Pri skenovaní mi to došlo, teta to mala na háku, doskenovali sme a bolo. Pravdepodobne sa im to tam niekde zaznacuje a ak by som mala takýchto omylov viac, budú asi kontrolovať častejšie
Stava sa mi to pravidelne,je to asi nahodne.stalo sa mi to pri mensej sume (cca 20eur,ale vacsinou pri vacsich napr 60eur).ale robia to velmi casto ked skenujes,no stres.stalo sa mi dokonca,ze som omylom zabudla pretocit mnozstvo,tak som sa ospravedlnila,doblokovala mi to a bolo vybavene..
Bežná vec, neriešim, vôbec ti nemá byť prečo trápne.
Len raz som to riešila, mladá brigádnička, evidentne životom znudená a ako mľaskajúca krava žúvajúca žuvačku, mi kontrolovala nákup.
Logicky, ťažké veci som dala dole, ľahké hore a tašky naplnené len do polovice. Všetko prehrabala a hádzala jak jej prišlo. Konzervu mi hodila na lyo ovocie (doma som ho vybrala celé rozpučené), fľaše mlieka mi chcela položiť na vajíčka (stihla som chytiť), na rožky už neviem čo chcela položiť. Proste prístup horší jak malé decko a trošku rozumu zapojiť ani omylom. Našťastie tam pracovala krátko (asi aj chápem prečo).
No a ved je to úplne bežné,skontrolujú či je všetko.nablokované.Mne sa to stalo už 2x po sebe.Úplná pohodička...
Mne sa paci ako pohode to tu beriete 🙂 ale hlavne teraz sa nákupy sa častejšie kontrolujú a ľudia sú takí "ja podám sťažnosť, stále len mňa kontrolujete" a pod.
Áno, robí sa to všade
Bežná vec , kontrola . Buď určitý počet kusov , alebo do istej sumy . Keď nájdu 1x nenaskenované dohodia a kontrolujú viac - už sa mi stalo , keď 2x asi kompletná kontrola nákupu , to sa mi ešte nestalo
Dobrý deň všetkým.
Dnes sa mi stalo v Kauflande niečo, na čo dlho nezabudnem. Pri nákupe som použil skener a bohužiaľ som zabudol naskenovať 1 položku. Dokonca pri pokladni prebehla aj námatková kontrola, ktorá bohužiaľ tento produkt tiež nezaznamenala. Po zaplatení som prechádzal výstupnou bránou a tam to zapípalo. Automaticky som pozrel na pani pri informáciách , že čo mám robiť a ona len pokrčila plecami - že jej je to asi jedno. Tak som pokračoval k východu z predajne. Tam ma však zastavila SBS, že im volali tá istá pani z informácií, že nemám nablokovaný konkrétny produkt. Bola privolaná Polícia, spísali so mnou záznam, že som kradol v obchode a pokuta 30 Euro. Odteraz som zlodej zo záznamom na polícií. Sám policajt mi povedal, že on by ten skener nikdy nepoužil, lebo je tam veľké riziko že niečo zabudnete naskenovať. Nakupujem v Kauflande roky a mesačne tam necháme s manželkou cca 300 - 350 Eur. Mám 60 rokov a už v živote nepoužijem skener. Je mi jasné že to bola moja chyba, ale chcel by som upozorniť hlavne starších ľudí aby používali klasické pokladňa, lebo ako povel pán s SBS - nie ste ani prví ani poslední, ktorý doplatili na nepozornosť a sú z nich zlodeji so zápisom na polícií !!!
Mne sa to raz stalo,že som nenaskenovala. Hodila automaticky do košíka.. Tiež kontrola no pani našťastie uverila že som to naozaj urobila omylom. Bola to vec za euro a v košíku som mala drahé mäso. Od vtedy už dávam pozor.

Veď to je úplne bežné. Rovnako aj v tescu.
Vyberie sa náhodný nákup na kontrolu a pracovník oscanuje pár produktov.