icon

Je dobré sa registrovať na casting Markíza?

9. jan 2025

Je dobrý nápad zaregistrovať sa na ich stránku? Láka ma to hrať v nejakom filme alebo seriáli. Kedysi som navštevovala aj divadelný krúžok a odvtedy je to mojím veľkým snom. Síce na vysokej škole študujem niečo iné. Máte s týmto niekto skúsenosti? Je tam už niekto zaregistrovaný a reálne ho vybrali? Alebo ako to prebieha? Prípadne ak by ste mali nejaké iné rady. Ďakujem za odpovede.

thirstymonk
9. jan 2025

Neviem či priamo markiza, ale mojho svalnateho kamarata vybrali ako žida do nejakeho holokaustoveho vojnoveho filmu. Museli ho postaviť dozadu, aby zakryli veľke ramena a dostal za to myslim 25€. :D

kikusenka1
9. jan 2025

@thirstymonk ale bol v telke😂

thirstymonk
9. jan 2025

@kikusenka1 Joj ta v telke už som bol aj ja :D

kikusenka1
9. jan 2025

@thirstymonk no ako vidím tak na modrom konikovi budú za chvíľu samé televízne hviezdy 😀

muchotrafka298
9. jan 2025

Su castingove agentury, kde sa mozes registrovat. Staci si ich vyhladat na internete alebo sledovat na socialnych sietach. Koho hladaju, ako sa hlasit, ci maju databazu a pod. Niektori maju ponuky na Facebooku, kto splna poziadavky sa moze hlasit a oni si vyberaju. Hollywoodske produkcie ale fakt necakaj a ani velke zarobky.

dancingqueen321
9. jan 2025

Toto by aj mna zaujimalo. Ja si chcem zahrat v rodinnych pripadoch 🙂 uz som na markizackej stranke aj pred casom pozerala otvorene castingy, ale rodinne pripady tam neboli.

babydesire
10. jan 2025

Sestra mojej kamosky ucinkovala par krat v Sudnych pripadoch..