Je hanba pracovať ako upratovačka v materskej škole?
Beriem to za minimálnu mzdu kvôli deťom,aby som im bola na blízku a mala fajn pracovnú dobu..
Hanba to určite nieje ale obdivujem každú jednu ženu ktorá to robí,pretože ja osobne nemám žalúdok na takúto prácu umývať rôzne záchody, grcky atď. Doma mi to nevadí ale pre cudzích ľuďoch áno.
Hanba je sa prizivovat na systéme...
Môj syn v škôlke nemal upratovačku, kuchárku, asistentku...on mal tetu Martušku, tetu Helenku a tetu Mariku 😉
@autorka necitam vsetky komentare. Ale za mna, ja by som to robit sla, zrovna dneska som sa nas tym zamyslela, ked sa mala rano prezliekala, ja tam upachtena rychlo rychlo lebo nestiham do prace..nervy v prdeli, robota az do vecera…pozname to vacsina z nas, ze🤯 a dosla “pani upratovacka”. Pisem zamerne v uvodzovkach, lebo akurat dosla zapisovat prezencku, tak ona tam je pani na vsetko, nie len na upratovanie. Dvihne telefon, prezlieka deti, chodi ako dozor na vylety, upratuje, pomaha pri ranajkach..je to srdce celej skolky bez ktoreho by to neslo❤️ taka pani skolkarska asistentka. Skolkomanazerka😃koordinatorka… a ako ty pises, ze ides kvoli detom a pracovnej dobe-ano to je velmi podstatne. Takze smelo do toho😊
To by som brala aj ja 😃
Moja krpaňa pani upratovačku v škôlke zbožňuje. Pre ňu je hrdinka,lebo pomaha pani učiteľkam a kazdy den jej vymysla ucesy.. a mam spoluziacku,ktora sa z upratovacky prepracovala (samozrejme aj doštudovala) na ucitelku v MS a to sme studovali uplne iny odbor. Drzim palce
Nie
Ziadna praca nie je hanba!!!!!
Žiadna práca nie je hanba, druhá vec, ako ju naša povrchna spoločnosť vníma. A verte mi, v škôlke radšej upracete po malých detickach, ako niekde vo firme, v nemocnici... po dospelých, ktorí vedia byť riadne prasce.
Nie hanba to určite nie je. V škôlke je to extrémne dôležitá práca, predsa tie deti musia mať čisto. Zodpovedná upratovačka je výhra pre MŠ. U nás ich inak voláme gazdinky - také milšie nie ? 🙂
Hanba je, že naša spoločnosť je nastavená tak, že si nie si istá a máš potrebu sa spýtať tu. To je hanba, ale náš všetkých!!!
Ak to niekto názve ze to je hanba tak to môže len hlupák aj upratovačka je robota ako každá iná
určite to nie je hanba, nedrhneš tam záchody ako tie na stanici napriklad, sú to zachodiky po deťoch, okolo detičiek sa budeš točiť, nie je to hrozná práca, akurát málo zaplatená.
Ktokoľvek kto robí v akomkoľvek školskom či predškolskom zariadení si zaslúži môj obdiv. U nás sú pani upratovačky, kuchárky, učiteľky veľmi vážené, dcérky ich milujú a vždy keď ich niekde stretneme sú hrdé, že ich môžu pozdraviť a ony ich odzdravia
Dnes je už aj výberové konanie na upratovačku 😀. Určite to nie je hanba a upratovanie v mš je ešte lepšie ako hocikde inde 🙂🙂❤️ moje dieťa má upratovačku v mš radšej ako učiteľky 😂 stále mi o nej rozpráva
Nič, čo robíš kvôli deťom, aby si im bola nablízku a aby mali čo do úst, nie je hanba.
Určite nie, žiadna poctivá práca nie je hanba. Niekedy to pri tých našich deťoch inak nejde, poznám to...je to veľká obeta ❤
Nie, je to normálna slušná a dôležitá práca a keď je vykonávaná poctivo, treba si ju vážiť. Choď do toho. ✊✊
Určite nie, každé povolanie je potrebné ☺️
Ved to je jedna uzasna praca, super pracovny cas, s detmi, hned by som to brala 😍
@lenicka298 u nas v skolke su pani upratovacky fakt super lebo su aj satniarky. pomahaju cez den s detmi a aj my rodicia sme s nimi viac v kontakte ako so samotnymi ucitelkami. moja dcera ich dokonca oslovuje "pani riaditelka" 😀
Žiadna práca nie je hanba!aspoň ze ideš robiť a pri malých deťoch sa bez pestúnky ci homeoffice nedá robiť nejaké dlhé smeny ci závratna kariéra. Štát potrebuje predavačky,upratovačky,skladníkov,smetiarov i pomocne sily.
U nás je to skolnicka v škôlke všetci ju tak volajú nie upratovačka 😉 väčšinou sa tam na dedine ide po známosti u nás tak isto čiže lukratívne miesto. Náhodou ja čo som robila v predchádzajúcej práci som sa s niektorými upratovačka mi kamaratila a týkali si aj keď mohli byť moje mamy😁 pre mňa to je povolanie ako iné tak isto ja som predavacka a čo sa mám hanbiť 🤣
Lepsie robit upratovacku ako sediet doma.
Ziadna praca nie je hanba, kazdy zije zivot, ako najlepsie vie
Nie, nie je to hanba...
Môj syn mal z celej škôlky najradšej pani upratovačku ... Bol covid a dobre sa inak namakala, keďže rodičov nepustili do šatne. Takže ráno aj poobede každého riešiť ... Cca 40 detí
@egonsk preco by to malo byt na zamyslenie? Poznam zenu ci ma mgr a robi upratovacku.
Ani náhodou. Skôr je hanba, ako tú prácu hodnotia. Ja hoci som mala 4,5 roka, neskutočne si pamätám, keď ma priviezli do nemocnice, kde šlo o minúty, lebo som mala prasknuté slepé črevo, ako po mne sestrička ziapala, nech sa rýchlo vyzlečiem. Mala som hrozné bolesti, viete kto mi pomohol? Práve pani upratovačka v nemocnici ❤️ A aj neskôr po operácii sa mi vždy prihovorila, nikto iný ku mne nesmel. Momentálne vám to takto vyhovuje, využite to a buďte pokojná, veď to robíte v prvom rade kvôli svojim deťom.
@anjelok ktore zamestnanie je podla teva na hanbu?

@miui napr. prostitutka