icon

Je môj šéf príliš zvedavý a klebetný?

13. dec 2023

Ja viem že každý sme nejaký… ale takého človeka ako je on som ešte nestretla… on musí vedieť o každom kto ma kde v akej banke hypotéku koľko platí aký ma úrok…
Kolegyna si našla staršieho priateľa neustále to vyťahuje vypytuje sa či s ním bola a či uňho bola a neviem čo..
ďalšia kolegyna je nezadana ma 33 r. To zas zisťuje cez ine kolegyne napr. Cezomna či nemá niekoho či neviem… mala dovolenku bola v zahraničí zas musel vedieť s kým tam bola či nevieme… je neskutočne klebetny pred každou kolegyňou inak vždy je na strane tej s ktorou sa akurát baví… (keď sa niečo rieši )
Ešte napríklad razítka od lekára doprovody naco máme nárok on to neuznáva on si len sebe dáva on si to vyčerpá vsetko za rok čo sa len dá… ja za celý rok mqm jeden doprovod s frajerom do nemocnice ale to musel vedieť presne okolkej idem dokedy čo sa bude robiť
A razítko nemám asi ani jedno vsetko si vybavujem vo voľnom čase

No mohla by som pokračovať do zajtra… on potrebuje vedieť naozaj vsetko a o sebe nehovorí nič ja len viem že v akej dedine pri meste býva a že ma tretie dieťa na ceste … to je vsetko 😁

Čo si o tom myslite preháňam či je to normálne ?

lenka.25
13. dec 2023

Nechápem, na čo mu to hovoríte , určite by som nikomu nevešala na nos, kde mám hypo, v akej výške , ani s kým s prepáčením súložím mimo pracovnej doby .

autor
13. dec 2023

@lenka.25 ja mu nehovorím nič už som názoru čím menej vie tým lepšie… ale od báb tlači informácie celú smenu proste…

patus_2
13. dec 2023

Veď mu nič nehovorte. S kým išla na dovolenku? Neviem. Má niekoho? Neviem. Bola u neho? Neviem. Časom pochopí, že to je zbytočne. Alebo mu rovno splechni, že je to súkromná vec. Načo mu vedieť k akému lekárovi ideš, s kým ideš a čo budete robiť...

autor
13. dec 2023

@patus_2 to je pravda s tým lekárom ja mu môžem lem oznámiť že idem lekárovi a donesiem ju razítko nič viac mu nemusím hovoriť…. No aj tak by mi to neuznal si myslím .. výnimočne mi uznal doprovod jeden v roku ale to musel vedieť všetky podrobnosti

lenka.25
13. dec 2023

@anonym , akože by ti neuznal doprovod k lekárovi , veď to je zo zákona .

medda_beda
13. dec 2023

On nemá na výber ti niečo uznávať.

alex49
13. dec 2023

On sa nerozhoduje ci ti uzná lekára 🙈 zo zákona máš nárok na 7 dní lekára a 7 dní doprovod. Pekne ich začni využívať.

marcellka32
13. dec 2023

Cooo? On vám neuznáva lekárov? Na to máš nárok zo zákona, 7 dní na seba a 7 na doprovod a pekne ich použi...bez rečí okolo, bez debaty
Inak to s kým robíš že sa bavíte o výške hypoték, kto koľko platí, aký má úrok? 🤦‍♀️
Odo mňa by sa nedozvedel nič ani o mne, ani o iných...na všetko dávaj odpoveď netuším, to neviem, nezaujíma ma to, je to súkromné

pbra40
13. dec 2023

A co on je? Tvoj sef a majitel firmy? Ci veduci zmeny? A nad sebou ma sefa?
V oboch pripadoch by som mu povedala, ze je to sukromna vec. A ak by neprestal, stazovala by som sa u nadriadeneho (ak ma).

autor
13. dec 2023

@pbra40 nad sebou ma riaditeľa ktorý s nami veľmi dobre vychádza a mám pocit že je na našej strane vo veľa veciach

zuzanaete
13. dec 2023

On vam o sebe prezradi veci? Mala som kamosku, ktora rada vyzvedala. Neklebetila to dalej. Len sa rada vypytovala. Zastavila ju vzdy protiotazka. Ked sa uz zacala pytat detaily a niekto namiesto odpovede sa spytal to iste, tak tym rozhovor skoncil. Ona prezradzat nechcela. Mozno stoji za pokus, ze ak sa spyta, ze s kym bola na dobolenke, tak dat protiotazku - A s kym ste vy boli? S kym ste travili vikend? ….

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzubb007
13. dec 2023

No nenormalne ste vy, nie sef, pyta sa pokial sa dozvie a ked mu poviete preco nezistit, vsak sa dohodnite s kolegynami, ze kaslete na neho a je, a doporod a doktorov vyplyva zo zakona 7 dni tak si moze trhnut, on bude vyskakovat pokym si vy date

martul
13. dec 2023

on je aký je, s tým nič nespravíte.
Nie je normálne to čo robíte vy, doprovod lekárovi vám nemá čo neuznať.
Ja mám taký pocit, že vy ste ,,slabé omáčky" a necháte si to všetko. Debatovať môžete o firemných záležitostiach. Vypytovať sa bude toľko koľko mu vy dovolíte.

cacianka
13. dec 2023

Klebetny zvedavý chlap horší ako 10 klebetnic.
Tak mu to vráťte, dohodnite sa a pýtajte sa, každá osobitne,
šéfe kde máte hypo, aký máte urok
Šéfe kde vám chodia deti do škôlky, koľko platíte
Šéfe kde ste boli cez víkend, na výlete, na lyžovačke, na dovolenke, pri mori, koľko hviezdičiek, koľko to stalo, kto bol s vami, ako dlho ste cestovali, kedy idete na výlet, kedy idete na dovolenku, koľko stali vaše topánky, a vaša žena kde pracuje, koľko zarába, kde jej žijú rodičia...
Keď sa ho to každý deň opýta aspoň 5 žien, a keď dohodnete jednotnú tému takmer každý deň, bude mu v hlave hucat až sa vás zabudne pýtať
Najlepšia obrana útok , a hlavne rafinovaný , jemný ženský 🤩😉

danica2711
13. dec 2023

a vy ste nesvojprávne, či máte z neho až taký strach, že vyslepičíte všetko, na čo sa pýta? Nechce vám uznať niečo, na čo máte zákonný nárok, tak stiahnete chvost a mlčky trpíte? Veď sa preberte, preboha. Ak vám jeho správanie vadí všetkým, dohodnite sa na spoločnom postupe, dajte mu jasne najavo, že do vášho súkromia ho nič nie je, zákonné nároky si budete uplatňovať a ak nie, ešte má aj on šéfa, s ktorým to preberiete - a milý šéf zistí, že sa z neho neposeriete a stiahne chvost on

sense
13. dec 2023

Normálne nie ate ani vy keď mu to vesiate na nos. A takisto ak sú tam kleberme ženy tak nepoviem o sebe nič ani im

autor
13. dec 2023

On vie byt veľmi nepríjemný keď ide niečo mimo neho,,. Viacerí u nás to riešili tak že proste odišli do inej roboty