icon

Je možné, že zamestnanec má plat okolo 5100 € v čistom?

11. dec 2025

Spoznala som muza - 30 rokov, je sympaťák pozorný proste posobi normálne.randime cca pól roka a viem ze dlhsie riesi byvanie vacsinou sam. Teraz však chcel na obhliadku ist spolocne lebo si je takmer isty. Zároveň mi povedal ze náš vztah chce posunut dalej, chce si založit rodinu a preto nevie či kupovat sám alebo este cákat a spolocne. Cena nehnutelnosti ma ale kompletne převálcovala - je to skoro 500 000 s tym ze ma aj vlastne zdroje ale vacsina by isla z hypo. Nikdy tak neposobil ze by si to mohol dovolit - spolocne vylety rande platil vacsinou, nenamietol ale ked som chcela přispiet. Jeho plat som samozřejmě neriesila před tým aby ma nikto hned neodsudil až po pocuti tejto nehoráznej sumy.
Lebo teda je to obrovský závazok. Myslíte že toto je reálne alebo nieco na co si mám dat pozor ? Mám
27 rokov a tiez cítím že by som chcela už najist pokojne vody .. dakujem

Strana
z4
anonym_078d54
Dnes o 11:11
@andrea2667

@tilly Nepísala som, že je to nevyhnutné pravidlo, ani že majetok je nutné zlo. Len si stále myslím, že to zvýšené riziko tu je. Nie je zlé byť bohatý. Zlé je posudzovať hodnotu človeka, aj svoju vlastnú, podľa materiálnych kritérií. A áno, rovnako môže kysnúť narcizmom bezdomovec, ktorý vykýbloval nové tenisky.

@andrea2667 je úplne jedno koľko máš peňazí, bohatstvo je jedna vec a charakter je druhá... Ten tvoj názor je typický pre chudobných ľudí, ktorí sa snažia uchlacholiť sa, že byť chudobný je cnosť... Ja poznám veľa skúpich chudobných a?

Strana
z4