icon

Je povinnosťou umývača riadu kontrolovať náradie?

25. jan 2025

Pracujem v reštaurácii dlhšie ako môj nový kolega ktorý si zrazu myslí že je niečo viac. Umývala som riady odbehla som na pauzu a vrátila som sa a arogantne mi povedal že našiel som svoj nôž medzi riadmi a že ešte raz a že mu kúpim nový. Neskutočne ma vytočil. Tak ako umývača riadu nieje moja povinnosť kontrolovať každý nožík ktorý mi príde do drezu či je jeho nieje snáď je jeho robota aby si zabezpečil aby sa ten noz ku mne nedostal. Prečo ja mu mám kupovať nový nôž?

domkakvet
25. jan 2025

Slusne si mu to mala povedat, ked ti to povedal, tak ako si to napisala sem.

janulka1802
25. jan 2025

Veď nech si ho stráži predsa on.

alickapusinka
25. jan 2025

Pošli ho do p..i a budeš mať pokoj.S takým len tak vulgarne musiš vedieť že primítiv ostane prímitívom. Raz by mi povedal tak by som mu dala hubovej polievky pred všetkými že viac by neotvoril papuľu.Nie som konfliktna ale nemám rada takých debilov dôležitých jak hovono v zádku.Nech si strči do zádku svoj nožík.A vyhražky by hned prestali.Normálne na neho zhukni hlavne ked nebude čakať a pred všetkými.

svetlonos
26. jan 2025

Každý profil kuchár si svoje nože chráni ako oko v hlave a niet pána aby si ivmch on dal do dresu a neumyl sam!
Keď mne kuchár požičal svoj nôž posvätný, bola to teda pocta! Všetci vedeli ktoré sú jeho nože a nik sa ich bez jeho dovolenka nedotkol!
Raz som v inej kuchyni chcela narušiť nôž a pani kuchárka mi mili ukázala, že to robím zle. Bol to jej nôž. Všetko sa dá povedať uplne inak ako každý normálny to pichopu. Ja rada sijem a keby mi niekto mojimi nožnicami na látku strihať lepuliacu pásku, hrube kartóny, drôty a podobne, vyskočila by som tiež z koze. Ale to moj muz vie.
Pokual ste mala kuchyňa, nech ti svoje nože ukáže a dáva si ichvlaskavo do extra nádoby a nie do dresu - alebo hneď umyva.

janulka1802
26. jan 2025

@domkakvet len či by slušne pochopil?!🤔Nepripadá mi z príspevku, žeby mu slušnosť bola blízka. Mňa by to tiež nahnevalo. Tiež som hlavne za slušnosť, ale odtiaľ potiaľ.