Je práca manažéra verejného obstarávania náročná?
Dobry deň. Mam moznost ist pracovat na poziciu Manazer verejneho obstaravania. Je to v statnej sprave. Aspon tak to nazvala pani s ktorou som volala. Nikdy som nic take nerobila. Pracovala som ako fakturantka a administrativny pracovnik,v SAPe. Tu sa robi v programe CES co je vlastne SAP. Povedala mi ze naplnou prace je kontrola vsetkych tych dokumentov,ci su v sulade s legislativou. Plat tam je 1400 plus odmeny,cize do 1800 eur. Mam to skusit? Neviem o tom vela,aj ked mam vystudovanu verejnu spravu. No cudujem sa ze by ma vzali bez skusenosti. Ci tam nechce robit nikto alebo co. Bojim sa ci to nie je velmi zodpovedna pozicia ked je tam taky vysoky plat. Nechcem sa tam pchat ak nato nemam. Dakujem za postrehy a skusenosti
zaucit a naucit sa od zakladu su dve veci a preto je v podstate je jedno z toho pohladu co vyberies
vzala by som vyssi plat a nespekulovala od kedy si na UP 02/2024?
Uz ti dali aj oficialnu ponuku?
@dancingqueen321 kde?
Autorka, ako si dopadla?
a kam vlastne PPA ci UPSVAR? a od kedy nastupujes?
tak drzim peste a kedy nastupujes od 1.4?
No veru PPA nie je moc veľká výhra, ale nevadí, na začiatok stačí 🙂 Ja by som tú prácu určite vzala, už len preto aby som sa dostala do štátnej správy 🙂 Ja sama robím v štátnej správe. Komunikujem s kolegami z VO na kvázi dennej báze a vyzerajú byť spokojní a nemenia sa tam, sú tam dlhé roky, takže asi dobre 🙂 Aj ja to vnímam ako ten lepší a perspektívny flek, že keď sa orientuješ v tejto problematike, tak nemáš problém nájsť si prácu. A myslím, že k tvojím skúsenostiam k fakturácií a administratíve to bude veľké plus aj do budúcna. A v CES sa naučíš robiť. Tak držím palce v novej práci, nech sa ti páči, nech máš dobrý kolektív a nech sa do toho rýchlo dostaneš 🙂
Myslíme Poľnohospodársku platobnú agentúru obe? Ja tam nepracujem, pracujem inde v rámci štátnej správy a píšem o mojich kolegoch z VO, nie tých z PPA. A prečo to nie je výhra? Povedala by som to tak - kvôli kauzám, ktoré majú.
Ahojte! ja som na druhej strane, my sutazime a projekty sú okolo 2-6mill.€ . en by som sa chcela opýtať, aký je priemerný hrubý plat človeka pracujúceho vo VO len tak cca. ? PRacujem uz rok vo firme, a tyzdenne zadavam 2 projekty. plus mam aj ine prace k tomu, ako skotrolovanie supis vykonanych prac, uhrada faktur , vyhladavanie projektov, emas , atd.. Rozmýšľala som nad tým, že požiadam o zvýšenie platu, pretože často pracujem večer, najmä keď je vysvetľovanie, a aj cez víkendy. Nadčasy nemám, mám len fixný plat. Ďakujem 🙂 🙂
Ahojte! ja som na druhej strane, my sutazime a projekty sú okolo 2-6mill.€ . en by som sa chcela opýtať, aký je priemerný hrubý plat človeka pracujúceho vo VO len tak cca. ? PRacujem uz rok vo firme, a tyzdenne zadavam 2 projekty. plus mam aj ine prace k tomu, ako skotrolovanie supis vykonanych prac, uhrada faktur , vyhladavanie projektov, emas , atd.. Rozmýšľala som nad tým, že požiadam o zvýšenie platu, pretože často pracujem večer, najmä keď je vysvetľovanie, a aj cez víkendy. Nadčasy nemám, mám len fixný plat. Ďakujem 🙂 🙂
@norhyka som odborný garant (získaný praxou nie skúškou) a teraz po 7% zvyseni budem už (snáď) mat 1000 Eur v čistom. Obstaravam stavebné práce za milióny a aj tovary a služby.
@norhyka to je velmi tazko povedat. Mozes nyt v stastnej sprave napr v 9 platovej triede, mozes byt vo verejnej so zmluvnym platom a mozes byt v exterjne fitme kde uz su to velmi pekne cisla ale zalezi kolko toho mas. Takze to moze byt od 800e za mesiac po 4-5k za zakazku
@norhyka som odborný garant (získaný praxou nie skúškou) a teraz po 7% zvyseni budem už (snáď) mat 1000 Eur v čistom. Obstaravam stavebné práce za milióny a aj tovary a služby.
@anonym_40dd45 Fijjjha,.....coze??? a pracujes fixne 8h? A od kedy si v odbore? ... Ja mam viac v cistom, a ja sa stazujem...
@norhyka to je velmi tazko povedat. Mozes nyt v stastnej sprave napr v 9 platovej triede, mozes byt vo verejnej so zmluvnym platom a mozes byt v exterjne fitme kde uz su to velmi pekne cisla ale zalezi kolko toho mas. Takze to moze byt od 800e za mesiac po 4-5k za zakazku
@really8 ja mam jedine le s tym problem, tak nemám bonus po úspešne získanom projekte- ked odovzdaju nam staveniasko... ale ani kolegovia nedostanu ktori nacenuju... od marca sme podpisalai ZoD za 9,5 mill netto, co som ja odovzdala, a ani muk ani fuk...
@anonym_40dd45 Fijjjha,.....coze??? a pracujes fixne 8h? A od kedy si v odbore? ... Ja mam viac v cistom, a ja sa stazujem...
@norhyka 10 rokov. Pracujem vo verejnoprávnej institucii v krajskom meste, čiže v praci musím byť 8 hodín (pohyblivá prac.doba).
@anonym_autor
@anonym_autor ahoj , ešte pracuješ v ppa? Ako sa ti tam pracuje? Si spokojná? Mám ponuku tam ísť pracovať .tak som v rovnakej situácii ako ty na začiatku roka 🫢
Ďakujem za odpoveď

bodka ved vezmi to kde mas lepsi plat predsa len +500€ a viac nie je maly rozdiel znalostne asi neni rozdiel u teba (ze ovladas agendu