icon

Je práca učiteľky na strednej škole ideálna?

zuzulik280
20. jún 2020

Prosim poradte mi , mam sa rozhodnut či mam ist ucit na strednu zdravotnu skolu, chodila by som aj na prax..ponukli mi dobry plat, 4 dni v tyzdni, 22hodin tyzdenne, do 13,30 max...prazdniny, volno...pride mi to az prilis idelane, co si o tom myslite? teraz robim na smeny, vikendy...no fakt neviem...prosim ozvite sa mi ti, co ucite, ci je to az tak super, dakujem

Strana
z2
evkamotka
20. jún 2020

Pozri, o 13. 30 doucis, aj kebyze mas kazdy bozi den tam byt este 2-3 dalsie hodiny kvoli priprave, stale sa ti to za ten plat oplati a stale to budes mat lepsie nez pracu na zmeny a po vikendoch.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
aniele
20. jún 2020

@gelifil Ja áno, veď som maturovala prakticky z ošetrovateľstva (ešte si pamätám, že som si vytiahla glomerulonefritídu 🙂) a ústne z interny a chirurgie (okrem SJL a RUJ). A na prax sme chodili od 2. ročníka, neskôr aj na nočné. Odborné predmety nás učili buď sestričky, ktoré si spravili pedagogické minimum, ale aj lekári. No, občas to od nich bolo kadejaké. Najzaujímavejšie učila dejepisárka 🙂.

aniele
20. jún 2020

@hettinka Ja som nakoniec bola korone celkom vďačná. Zase som sa musela učiť. V prvom rade učiť online, uff 🙂. Chalani boli fajn, veľmi mi pomohli. Bolo to naozaj zaujímavé.
@evkamotka Neviem, kto a kde nabral tú hodinu. Možno ešte ZŠ prvý stupeň, neviem. U nás je klasikou siedma hodina (14:35), ale nezriedka deviata, keďže študenti majú v 3. a 4. ročníku veľa voliteľných predmetov. Ale nechcem, aby to vyzeralo, že sa sťažujem. Len sú mi tie predstavy občas smiešne.

hettinka
Autor odpoveď zmazal
juderstina80
20. jún 2020

Urcite je velky rozdiel ucit na strojarine kde su vacsinou chalani a na zdravotnej kde su v prevahe dievcata.Jasne ,ze s dievcatami sa lepsie pracuje.

evkamotka
20. jún 2020

@aniele to ja neviem, tak udala autorka

Strana
z2