Je pre influencerov výhodnejšie než štúdium?
Keď vidím ako si žijú influencery.. neustále dovolenky obediky spolupráce.. to v dnešnej dobe sa fakt neoplatí ani študovať školy.. skôr si rozbehnúť instagram .. za jednu spoluprácu vedia dostať niekoľko tisíc.. to je fakr extrém to človek poctivou prácou nezarobí
Čo si myslite?
Este ma napadol jeden influu/ youtuber z naseho mesta, zhodou okolnosti trvaly pobyt aj vsetky firmy jeho sidlia asi 200m od nasho domu /mozno aj menej/ a teda taky arogant v realy 😂 A nechcela by som takto zit, aby mrte ludi mi videlo pomaly az do spalne...
@darinaslay nemusíš ma milovať. Nestojím o to. Staci, že budeš slušná voči iným ľuďom a nebudeš ich urážať.
@darinaslay 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 urazas a to aj teraz. Precitaj si ešte raz pravidla MK.
@darinaslay tebe dali prosím ťa na čo spoluprácu ?
Na fet ?
Prečo sú zmazané komenty?😭😭😭
Aj ja som sa chcela pobaviť.
😂😂😂
Žijú však z ľudí ktorý im na to naletia a veria každej blbosti ktorú prezentujú. Čo myslíš ako dlho to môže trvať?
A realita je niekedy úplne iná ako virtuálny svet.
@melanta aby si bola v obraze, tak napríklad influencer ktorý má aspoň 80 000 sledovateľov má za jedno story aj 3000€. Záleží od počtu sledovateľov a sú to veľmi pekné peniaze
@maca1984 myslíš? Keď má niekto 20 rokov tak má publikom 20 ročné. Keď bude mať 50 rokov tak aj jeho publikom bude mať 50. Prečo by nemali mať spolupráce?
@viestta no neviem, sledujem dosť inteligentných účtov na Instagrame. Žiadne trapošky čo predávajú "kolagén"
@dominikamacakova to je ina kategoria, aj ja sledujem lekarov, novinarov, ucitelov matematiky. Ale ti asi nezarabaju tisice ako je spominane v uvodnom prispevku
@enmery hanbu si robíš ty keďže ani nevieš napísať slovo HANBA!!! 😂
@viestta ak majú veľa sledovateľov a berú spolupráce tak zarábajú. Tie spolupráce nie sú o predaji, ale o povedomí a dobrom mene značky. Ako som napísala, oni zarábajú tisíce za jedno story, ale netvrdím, že to niekto nemá iba ako koníček. Sledujem jednu českú fyzio a minule rozprávala koľko zarába. Má vyše 100 000 sledovateľov
@enmery ja neviem či to nevidíš, ale Gaborikova je už celá dosť umelá. Predáva vitamíny na vlasy a pritom má sama štyri vlásky v troch radoch. Riedke a začínajú jej v polovici hlavy. V živote vlastne dokázala len to, že si dobre “ľahla”. A nie, nezávidím jej, nemám čo.
@top_manazerka no inak tie vitamíny na vlasy... Minule som videla ako si chytá štyri vypadané vlasy na čele, že ako jej rastú z cukríkov 😂
@top_manazerka Prepáč, že som Ťa pobúrila a preťukla sa na mobile pri M a N. Uż sa to opraviť nedalo. Pekný deň.
@top_manazerka Vidím, že ty je sleduješ. Hádam nechceš porovnávať umelú plačkovú s prerobeným ksichtom a ju. To je celé.
@top_manazerka Ja ju sledujem a rada ju sledujem. Ona neberie hociake spoluprace a nepredava hocico,lebo nemusi,penazi ma dost. Navyse prave ona robi dost velku osvetu ako neplytvat. V kuchyni vyuzije kazde zvysky jedla,to na nej obdivujem a v tomto ma dost inspiruje naucit sa zo zvyskov pripravit dalsi pokrm. Pritom v ich financnej situacii by mohla vyhadzovat vsetko a zit na donaskach jedla. Neriesme donekonecna vzhlad ludi,ale to,aki su,aki maju prinos pre spolocnost.
Ja instagram ani nemám čize blbcov nemienim živiť
@maca1984 joooj takých by tu bolo kam vietor,tam plášť 😆
Máš,ako s dráčikom.. celý kôň sa pretekal,kto hodí najväčšiu jedovatú slinu na majiteľa a prichádzali Vianoce išli nohy dolámať, čo zháňali hračky odtiaľ..ale pripomenúť to nesmieš nikomu,lebo si hneď za najväčšiu zrúdu😆🥴
Je to síce mimo ig ,ale princíp ten istý
@miskakyska ja viem.
Ver mi, že viem .
Na grc mi je, aká faloš.
🤮🤮🤮
@miskakyska aj hnusný hic na Sk, tak sa odtrepe na Cyprus, lebo tam je cypruská chladiarenská, že áno ? 😁
Aj hnusní arabi, ale krémy si z arabských krajín dáva kupovať ( tretionoin)a predáva ich ďalej.
Aj sa vysmievajú za " na aute"sme šli.
Ale že ona čaká " za výsledkami " , to je v poriadku.
Jój, toľko by som vedela napísať
@dominikamacakova myslím aktuálnych influencerov.
Vieš si predstaviť že taká Moma napr.to bude robiť v 40- 50 tke ? Čím je ona prosím ťa " vzácna " ?
Čím je vzácna Plačková ?

@bessie12 Einstein mal pravdu, že vesmír a ľudská hlúposť sú nekonečné. Len o tom vesmíre mal pochybnosti😉