Je správne, že mi šéfuje o 6 rokov mladšia žena?
Vo firme som 15 rokov. Tato dievcina je sefkyna dcera a prisla k nam do firmy asi pred 7 rokmi. Ked nastupila mala 0 rokov prax. Pred nedavnom ju povysili a dava mne prikazy. Citim sa z toho velmi zle, ked nastupila ja som ju vela veci ja zaucala, vysvetlovala a teraz mi sefuje. Pri kazdom jej prikaze smerom ku mne len v hlave pretocim oci. Prehanam, ci je to normalne vo firmach?
Je to úplne prirodzené a bežne som šéfovala starším ľudom aj o desat dvadsat a viac rokov. Je to o zručnostiach a čo vieš nie o veku. To že si niekde x rokov ti nedáva žiadny dôvod že ty by si mala byt niekde povýšená alebo garanciu. Tak to jednoducho nefunguje. Ak by si svojimi schopnostami očarila tak by ta už dávno povýšili. Chýba ti drive a hlad. Nájdi si inú firmu, daj si trochu pokory a snaž sa viac.
Jasnééé, je to bežné (zámerne nepíšem "normálne"), volá sa to rodinkárstvo a je ho vidieť aj v štátnych inštitúciách.

Pred materskou som šéfovala v necelých 30 rokoch paniam ktoré mali cez 60. Iné vzdelanie, iné pracovne pozície. Nikto s tým problém nemal. V poriadku sme spolu fungovali