Je táto pracovná ponuka pre vás tá pravá?
Kandidát/ka musí byť procesne orientovaný človek, hľadá cesty, ako správne analyzovať či rozdeliť množstvo marketingových operácii a zrealizovať potrebné úkony v rôznych systémoch, so schopnosťou ustriehnuť si detaily a nuansy jednotlivých kampaní pre značky, produkty, riešenia, partnerstvá...
Na tejto pozícii ste zodpovedný-á za alokáciu nákladov na marketingové aktivity a plánovanie, manažment, claiming a reporting peňazí od nadnárodných technologických značiek (vendorov) v súlade s ich podmienkami a termínmi.
Je to zároveň úplne kľúčová pozícia - kontakt a zdroj informácií pre interné tímy produktových oddelení a financií pri alokácii marketingových nákladov na partnerské (zákaznícke) akcie - eventy, workshopy, kampane, reklamy a podobne.
Ideálna kandidátka (kandidát) je skvele zorganizovaná osoba, štruktúrovaná, pokojná povaha, žiadna hystéria ale nádych výdych, poradí si s ťažkými situáciami, ukľudní všetkých zúčastnených a dodá schválené podklady na fakturáciu 🙂 easy 🙂
Pozícia je obsadzovaná ako zástup počas rodičovskej dovolenky, ale obvykle si všetkých takýchto pôvodne "zástupcov" aj tak vo firme nechávajú.
Zamestnanecké výhody, benefity
výýýýbronýý šéf!
veľa práce z domu
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Mzdové podmienky (brutto)
1 700 EUR/mesiac
mzda závisí len od skúseností a seniority
Ako marketér úplne presne rozumiem tomu, o čo ide, aj keď to písal v celku chaotický človek 😅. Zároveň je to tak komplexná pozícia, že by som to nešla robiť ani za vyššiu odmenu 🙈
Som matkou 5 detí a myslím že táto pozícia je mi šitá na mieru, lebo som človek, ktorý hľadá cesty aby sa moje deti nepozabíjali, viem správne analyzovať , či rozdeliť množstvo nakupených rožkov a zrealizovať potrebné úkony v v kuchyni tak, aby sa všetci najedli so schopnosťou ustriehnuť si detaily a nuansy jednotlivých detičiek pri mrvení, špinení, vykecávaní, hádaní..
Ako matka a žena som tiež zodpovedná za alokáciu nákladov na hypotéku, nákupy, výlety a iné aktivity od manžela (vendora) v súlade s jeho podmienkami a termínmi.
Byť ženou a matkou je tiež kľúčová pozícia - kontakt a zdroj informácií pre susedov, kamaratov, rodinu a všetkých známych.
Som skvele zorganizovaná osoba, štruktúrovaná, pokojná povaha, žiadna hystéria ale nádych výdych, poradí si s ťažkými situáciami, ukľudní všetkých zúčastnených vrátane detí a vytvorí harmoniu v rodine
Znie to ako uloha mojej 9 rocnej dcery napisat inzerat
Ja som strasne stara, ale pripada mi to ako Màrketing vlastnej firmy … vsetci sme taky fantasticky, easy peasy atd … neviem nejak by som tomu nedoverovala … ale to je moj prvy zly dojem, ako kebty sa ten clovek, co to pisal nevedel normalne vyjadrovat … napisane trochu pubertacky alebo prave uschnuty atrament na diplome…. Ale ja som uz prilis stara … keby som mala 25 max 30 , single so zaujmom o socializing a akcie s kolegami … este by som sa mozno citila oslovena (hlavne preto, ze zastupcov si nechavaju - povodna osoba sa nechce vratit a ide na max podporu … asi som prilis Negativ na) .. Asi by ma zaujmala aka velka je firma, kedy vznikla a financna bilancia … a samozrejme hodnotenia … vzdy sa nejake najdu
Mne to príde tiež taká ponuka ako zo strednej školy. :D A v jednej takej firme som aj pracovala a aj ,,feeling” tej firmy bol taký. Všetci chceli byt strašne cool. Ja som to nedavala :D A to som mladá, som gen Z
Myslím, že z inzerátu je úplne jasné, koho hľadajú. Je dosť jasne formulovaný. A nie som generácia Z, mám takmer 50. Ale je to taký nepodarok štýlu "chcem byť cool, ale neviem to". A určite to nie je inzerát pre generáciu Z, ako tu odznelo. Je to typický slovenský paškvil, dievča pre všetko, niekoľko pozícií v jednom, za jednu mzdu, aj to v rámci marketingu nie vysokú. Predpokladám, že to bude malá firma. V takom korporáte toto riešia asi tak 4 pozície.
Myslim, ze ani nie je tak chaoticky napisany, ako sa niekto snazil zaobalene napisat, ze budes mat plnu rit roboty, ktoru si budes nosit aj domov a telefon ti bude zvonit aj vecer doma a po vikendoch. Budes makat ako fretka a menezovat ludi pod tebou, aby robili co maju a nacas. A este cakaju, ze budes kreativna pod stresom.
@stanulienkat a budes kludna a davat vsetkych do kludu a organizovat ich a strazit aby nieco nepotentovali, proste nadych vydych ... :D
v preklade - kopec nezmyselnej analytiky, procesov ktoré spolu nesúvisia, robíš všetko a nič a šéf bude narcisticke hovado (dám ti sto eur, ak nie) a blaboly aby to znelo sofistikovane, nešla by som do toho...
Zase hľadáme seniora na všetko za plat juniora 😀 😀 wtf už s týmto fakt 😀

Mne to pride ako velmi komplexna pozicia, chcela by som vediet plat. A snazia sa posobit veselo a cool. Len tych benefitov maju malo, este som nezazila firmu, kde by povedali, ze sef je zly. Dokonca som si spomenula na jedneho mojho byvaleho manazera, ktory rad sameho seba povazoval za feroveho, spravneho sefa a pritom to bol najvacsi blbec akeho som v pracovnom zivote stretla