Je toto dôvod pre neprijatie do zamestnania?
Ahojte, stala sa mi taká vec. Bola som na pohovore v MŠ. Všetko ok, chcú ma ale naraz sa ma p. riaditeľka opýtala, či môje dieťa ostane v pôvodnej škôlke (chodí do inej). Tak ja, že samozrejme. Tak v tom prípade ma nepríjme, ale keď dieťa prepíšem do ich škôlky tak ma vezme. Je toto v poriadku jednanie? 🤨
@senticka Určite to nie je v poriadku. To je vydieranie by som povedala
@senticka Ja by som na nich poslala oznamenie, alebo staznost. Neviem kto sa tym zaobera na Slovensku... mozno inspektoart prace. Toto je nepripustne.
Ja som pracovala v nestatnej zdravotnej poistovni, ktorej poistenec som nebola. V septembri ma upozornili, ze do konca mesiaca mam zmenit poistovnu, prislo aj par emailov z vysokych miest. Ked som nezmenila, dali mi to vyzrat, isla som pracovat inde.. lepsie sa vyhnut firmam co nepochopili kde su hranice.
@spadnutaslivka jasný dôkaz čo si o tej škôlke myslí? To vážne? Ak mi napríklad minulý rok dieťa potenciálnej škôlky nezobrali, do tej kam chodí áno mám ho prepísať iba kvôli ješitnosti riaditeľky? Že dieťa tam má už kamarátov a rado tam chodí, to nezaváži?
Ak má napríklad škôlku po ruke, aby aj starý rodičia alebo otec chodili pre to dieťa zo škôlky, tak má zobrať dieťa do vzdialenejšej škôlky, aby mali tie osoby horší prístup a horšiu cestu pre dieťa do škôlky? To je somarina na n-tú.
A ďalšia vec, čo ak by učila aj svoje dieťa? Chápem, ak je to v niektorý prípadoch nevyhnutné, ale iba kvôli tomuto vytrhnúť dieťa z obľúbeného kolektívu, to je riadna blbosť.
Moja mama je tiež učiteľka a práve kvôli tomuto nevzala prácu v škole, kam sme so sestrou chodili, radšej išla o 30 km ďalej školy.
Pre takého človeka, ktorý ešte ani nemá toho zamestnanca a už vyjednáva, by som pracovať nechcela.
Ja by som sa jej rovno spýtala na dôvod. Prečo by som dieťa mala preložiť, ked je spokojne v kolektíve kde je. Ci by sa priznala... A inak nemáš co ľutovať. Ako upratovačka ako by si videla pedagogiku v praxi? Nijak si myslím...

@senticka chapem tu by to bol obrovsky benefit
pisomne ti to neda jedine hladat si nieco ine