Je výplata asistenta na súde 1400 € mesačne?
Ahojte,
u nás v okresnom meste hľadajú asistentku na súde, podľa platovej triedy by to malo byť v základe 865,5€. Budem končiť SŠ a rada by som sa prihlásila.
Aká môže byť finálna výplata? Počula som, že sa ženy na tejto pozícii nemajú až tak zle, ako si ľudia myslia. Vraj aj zvyšovali teraz nedávno, počula som, že kľudne môže byť výplata aj 1300-1400€ v hrubom. Je to pravda?
Ak niektorá z vás takto pracuje, máte aj služby? Vraj sa stane, že služba výjde cca na 1 týždeň v mesiaci (treba byť v pohotovosti 24/7) a výplata sa tým dá tiež pekne zvýšiť. Koľko spraví taká pohotovosť navyše k výplate, ak je ozaj každý mesiac? Plus koľko je príspevok na stravu?
Ďakujem 🙂
*ps. rada si vypočujem aj nejaké zaujímavé príbehy o tejto práci, nech viem, či sa rozhodujem správne.
kamoska pracovala par rokov ako asistentka na sude, a nonstop sa stazovala, ze malo zaraba, ale v lete bezne koncili o 12, a tusim aj piatky pocas celeho roka, vselijako tam cachrovali s dochadzkou, a dost vela zalezi, aj akeho budes mat sudcu
len pre zaujimavost - preco musi byt asistentka na urade v pohotovosti? Napr ked sa sudcovi pokazi kopirka a nemoze si vytlacit letenky na dovolenku? 😅
len pre zaujimavost - preco musi byt asistentka na urade v pohotovosti? Napr ked sa sudcovi pokazi kopirka a nemoze si vytlacit letenky na dovolenku? 😅
@tanicka907 aj sudcovia majú pohotovosť. Tak logicky aj asistentka.
ešte dávno pradávno (áno som stará 😂) boli pohotovosti protekčné záležitosti a novoprijatý nemal šancu, práve preto lebo sa na nich dalo privyrobiť a naozaj sa nepretrhneš 😉 čiže aj toto si prever či je to ešte aktuálne alebo či doba postúpila tak, že sa dávajú za trest 😁
na tejto pozícii nepoznám nikoho kto by sa nesťažoval, ale najlepšie vyskúšať a uvidíš

@emmap0 už včera sa tu niekto na toto pýtal