Kde hľadať prácu po rodičovskej dovolenke?
Ahojte, prišla som si po inšpiráciu a radu 😊. Kde sa vám podarilo po RD zamestnať tak aby ste mohli deti voziť do škôlky a následne ich poobede vyzdvihnúť? Pozerám ponuky už dlhšie ale je minimum zamestnaní ktoré sú tomuto prispôsobené. Študovala som ekonomické lýceum a hľadám si prácu v podobnom duchu. Už mi normálne dochádzajú inšpirácie kde a čo hľadať, preto by ma zaujímali skúsenosti iných mamičiek 🙂. Profesiu, Kariéru a podobné portály samozrejme pozerám.
Najprv som pozerala home office ale väčšina ponúk je vhodná pre ľudí ktorý už majú xy rokov praxe za sebou, čo je pochopiteľné.
Pozerala som aj polovičné úväzky ale to sú väčšinou obchody kde sa robí cez víkend/poobede.
Aktuálne sa pozerám po ponukách kde je možný čiastočný home office ale teda tých je naozaj máličko.
Preto ma zaujíma kde pracujú ostatné mamičky ktoré zabezpečujú celú starostlivosť o deti? Alebo teda ako sa vám podarilo nájsť prácu na čiastočný home office?
@11bodka11 tak choď do vedľajšej dediny alebo mesta...fakt si sama výhovorka a nemčina na úrovni B1 je fakt slabota. To nejak pochybujem,že je statnica. Pokiaľ viem , tak už maturita je od tejto úrovne. Máš úroveň strednej školy a 13rokov si nerozprávala..Hmm.. nič moc teda. Ja mám vyššiu úroveň angličtiny a som v nej aktívne každý týždeň a teda ak by som sa hlásila do práce tak by som to nevyzdvihovala ako nejakú extra vlastnosť. 🤷
@barbie2023 kde pisem ze som si robila statnicu na urovni B1? Vymyslas si riadne Vtedy som mala samozrejme velmi dobru nemcinu. Ale je to uz 13 rokov.
@11bodka11 ale veď ty si sa s tým ohanala ,že máš štátnice z nemčiny a nakoniec ju ani nevieš.
@barbie2023 viem. Ale nie na urovni C1 ako mi tu henta posielala nejaku ponuku
@barbie2023 ona v podstate nevie nič, sedí niekde v dome na dedine a rozkazuje si, akú robotu bude vlastne robiť...🤦♀️👌🤣
Inak, ešte som nepočula, žeby mal niekto štátnicu z jazyka a pritom ho nevedel....🤔 ale co uz, tu sa toho človek dozvie
Nakoniec sa mi podarilo nájsť robotu na 6 hodinový úväzok a ešte aj 70% home office.
Krása. Kto hľadá, nájde ;)
Smiem sa spýtať, o akú prácu ide? 🙂

@11bodka11 konkrétne v tomto inzeráte sa píše o spracovaní príchodzích hovorov, nič o predaji. Ak aj áno, vyjasnili by ste si to na prípadnom pohovore a vykašľala by si sa na to. Taktiež pochybujem, že všetci čo tam pracujú majú dokonalú nemčinu. Mňa napríklad zobrali na pozíciu kde chceli 2 roky praxe, ja som mala 3 mesiace, plus nejaké iné kritériá ktoré som úplne nespĺňala. Aj tak som prešla výberom a dokonca sa aj uplatnila. Angličtinu som tiež extra super nevedela ale stačila mi v danom odvetví. Ale pre niekoho lepšie povedať toto nie, tamto nie, a ani 150. Ponuka mi nevyhovuje. To nebude chyba v ponukách ale inde. Veď môžeš aspoň tie pohovory skusit, alebo ak teraz máš priestor, si doma, deti v inštitúciách, tak si nájdi niekde na nete nemčinu a uč sa..a týmto už končím lebo už nemám energiu na ďalšie ,,nedá sa" 😀