icon

Kde mám ísť pracovať?

natal12
11. feb 2013

Ahojte , takže chcem poradiť kde isť pracovať, mamka ma už náhaňa do roboty 😒 som minulý rok ukončila úspešne učnovku odbor- cukrárka 🙂 som evidovaná na urade práce no a dnes mi dala pani na úrade ziadost o absolventskú prax že mám vypísat a ona v marci ked príde mi to potvrdí moc som nadšena nebola ☹ kedže ja to nechcem ,chcú sa ludí čo najskor zbavit. Do tesca , kaufland a ako su vyrobné linky samsung voderady tam nechcem ist 😒 v samsungu stát za pásom furt to by som nezvládla asi, a v obchode vykladat tovar zohýbat sa, a ktovie či ultačim vozik s z tovarom kedže som chuda a krpatá a na 20 rokov ani nevyzerám ☹ akú prácu by ste mi odporučili ??? inak robí tu niekto v takých supermarketoch ako je tesco ?? 🙂 Dakujem za vaše rady a odpovede 🙂

Strana
z4
czechzuzanaba
11. feb 2013

@natal12 no zacatek pekny, akorat si treba vydelat na to co si chces navarit a to je ten hacek 🙂

eeffka
Odpoveď bola odstránená
aduskatt
11. feb 2013

tak ja k tmou asi tolko, ze kto chce, hlada sposob, kto nechce, hlada dovod....................

natal12
autor
11. feb 2013

@eeffka Jasné čo ma tu všetci robíte lenivou ??? neišla som preto že sa kazdý hlásil ale ze ma to baví , doma furt pečiem, babké som piekla, susede zakusok a tak 🙂 tak ma prizabi no, ktovie čy bi simi to do oči povedala !! !! naplula by som ti do kischtu!! všetkým čo ma robíte lenivou, neviete čo je vo veci !!

kathynka
11. feb 2013

@natal12 tak co je teda vo veci? aby sme to lepsie pochopili...

eeffka
Odpoveď bola odstránená
natal12
autor
11. feb 2013

@eeffka a čo to píšem kam ??? to je jedno ako píšem nie ?? a ty ako píšeš, teda si predtým ako písala ?? 😀 😀 😀 😀 no torty nie som sa rozhodla ze piect nie lebo ked niekto si objedná na velku svadbu a ja nebudem stiháť a po nociach byt hore 🙂 ale zajtra idem vybavovať takže tak uvidíme čo povedia 😉

mawka
11. feb 2013

😀 😀 😀 😀 mne sa snad sniva. ked toto porovnam s kockou, ktora u mna maka a su rovesnicky, tak je to neporovnatelne. mlada baba, absolutne zodpovedna a spolahliva, uz vydata s dietatom, sikovna, nesmrdi jej ziadna robota a este je aj prijemna a kultivovana, a toto tu, natal12, z nej sa mi chlpy jezia......aj tie, ktore nemam 😠 😠 😠

estterka
11. feb 2013

@natal12 nemas pracu a co ti brani v tom aj po nociach vypekat?? poznam ludi co makaju denne 10 hodin a doma robia v noci bud torty alebo hocico ine aby si privyrobili a mali sa lepsie! ja v tvojom veku som byvala sama v svojej domacnosti a zarabala na seba a teda vobec som na to nebola odkazana a mohla som ostat pohodlne doma .. toto je nieco co neznasam,tak ked nemam pracu vezmem hocico aby som zarabala predsa.. idealne keby ta bez vzdelania a skusenosti sefkou niekde rovno urobili,ze? 😨 😨 😨 😨 otras..

aduskatt
11. feb 2013

@natal12 robotu pri torte, pokial nemas rodinu a inu pracu si vies zadelit tak, ze neponocujes🙂 zatial som ponocovala iba dvakrat...aj to preto, ze raz som robila 29 kuskov naraz a raz sa mi potahovka poondila...inak pohodlne vecer vylozene nohy pri telke....... fakt je to o chceni a nehladani dovodov, co sa ako neda🙂

aduskatt
11. feb 2013

@estterka no, to je este fajn, ze privyrabat, ja ked som mala 16, tak foter mi povedal: tento podnik Ta zivi, tak makaj.a ja cez vikendy makala v rodinnom podniku, cez tyzden makala v skole.a kedze podnik ma zivil, nedostala som ani korunu a musela drzat hubu a krok............ len niektori mladi sa maju doma moc dobre asi a nevedia, co od dobroty....

estterka
11. feb 2013

@aduskatt ja som robit nemusela,ale aj tak od 16tich som kazdu moznu brigadu vzala,pretoze ten pocit mat svoje peniaze stal za to. preto toto nepochopim..

aduskatt
11. feb 2013

@estterka ja som robila, akurat teda peniaze za to neboli🙂) ale od 18tich potom som nasim vysvetlila, ze takto teda nie a isla som na ine brigady, uz za prachy.si pamatam,. moja prva seriozna brigada bola v McDonalds, kde sa dopredu pisali smeny, ako komu vyhovuje aj ako dlho, dalo sa fakt robit od 4 do 8 hodin a zaciatok a koniec smeny prisposobit, takze ziadny problem🙂

czechzuzanaba
11. feb 2013

@natal12 jak jsem psala, mas 19 let, jsi mlada, bez zavazku. Ja to celkem chapu, ze mas jeste vetsi ocekavani od zivota, nez jit delat nekde k pasu, nebo delat, co te nebavi. Podle me je to aj lepsi, nez se spokojit s malem. Jen ted musis proste pro to ocekavani i neco udelat, najit samu sebe. Je hezke, ze mas zalibu v tom peceni a ze aspon neco umis, spousta lidi neumi a nema v 19ti ani to. Sama nejvic vis, kde zijes, jak to tam s praci vypada, tak zkus popremyslet, jakym smerem se vydat.

nene99
11. feb 2013

no mám dojem, že tu len niekto nemá čo robiť, tak píše hlúposti.... 😠
v dnešnej dobe je človek rád akejkoľvek práci a nieto slečinka s učňovkou si bude vyberať, toto nééé tamto nééé...
"poraďte čo"?! Ja mám skúsenosť, že človeka s VŠ vzdelaním, dvoma jazykmi nezobrali za predavača kníh (tým nechcem v žiadnom prípade degradovať túto pozíciu ) a ona si tu vyberá... popravde až ma to vytočilo!

maruska24
12. feb 2013

@nene99 pravda, pravda

dm1
12. feb 2013

@natal12 naco chces pri jednej torte na svadbu ponocovat preboha? 😲 sak nemas deti, nechodis do prace tak ju rob cez den preboha 🤐 . Nehnevaj sa ale teba by som veru nechcela zamestnat ani omylom 🤐

alexandramaria
12. feb 2013

tfíííí, to máš dobrý UPSVAR, že ti dajú absolventskú prax, pol roka zarábaš aspoň 200 € od štátu a máš pekné miesto v CVčku ..buď rada, že ti to ponúkli a ber všetkými desiatimi! U nás (ZA) mladí stoja na ňu doslova fronty ale tetušky to pekne potajomky dávajú svojim rodinným príslušníkom, takže asi toľko 🙄

maruska24
12. feb 2013

buď je príbeh vymyslený, alebo si fakt príliš mladučká na to, aby si pochopila, že práca a peniaze samé z neba nepadajú 😉 Absolvenská prax je super vec, jednak že máš kolonku v životopise, tiež peniaze a aj kontakty. A pečenie? jááj, keby som ja vedela aspoň tri veci z toho čo vyučená cukrárka, aká by som bola happy. A sorry, z tvojich príspevkov je naozaj cítiť iba lenivosť a pohodlnosť.
Ale takto ti poviem, aj tie šlapky či zlatokopky musia odviesť poriadnu prácu aby zato niečo dostali 😀 lebo fakt v živote nič nie je zadarmo.
A že mama chce ísť s tebou? Asi má podozrenie, že by si sa opýtať vôbec nešla, ale prišla domov s báchorkou že ťa nechcú.

anneta1
Odpoveď bola odstránená
maruska24
14. feb 2013

@anneta1 cicaaa a čo to má k danej téme? 😀 😀 😀 😀

kiwinka
8. mar 2013

PRENAJMEM­ miestnosti­ / nechtovy­ design, kozmetika,­ masaze, pripadne­ iný napad? /+ kadernicke­ kreslo v zabehnutom­ salone BA.len seriozne­ . po jednom!, nie vsetky priestory­ naraz 🙂 kazdy priestor najom zvlast samozrejme. 280e/mesiac vsetko ostatne ide Vam.
chcem rozbehnut prevadzku.ak ma niekto zaujem prosim kontaktujte ma
simonkaplankova@gmail.com
0907 522 262

Strana
z4