Kde nájsť prácu na home office?
Ahojte, v prvom rade prosim o relevantne odpovede a ziaden predaj/pyramidy a pod.
Hladam uz dlhodobo pracu, primarne HO. Momentalne som kvoli zivot. situacii v “diere”, kde nie je praca takmer ziadna. Dochadzanie nie je mozne, nakolko su vsetky vacsie mesta daleko. Pracovala som v korporatoch v BA, casom (aj pred covidom) som presla na full HO. No teraz su ponuky velmi biedne. Ak by o niecom niekto vedel (mal by z toho aj referal bonus 🙂 prosim o info, ozvem sa v sprave. Velmi pekne dakujem!
Pozri súkromné správy. Určite tam máš už skvelé ponuky.
Na HO mozes kludne robit riaditelku zemegule- zavisi iba na tom ci vies robit nieco co nevie kazdy druhy
@lucik194 sup sup na linked in-e, worki, profesii, atd. som. Mam VS, robim si rozne kurzy, no kedze som samozivitelka, moznosti az tolko na vyber nemam. Logistika skola/kruzky tiez nepusti, kedze je dieta este male.
Aj ja poprosim o info,dakujem😁
Myslela som skor pozicie, ktore zatial nie su na portaloch. Najskor sa obsadzuju interne a v ramci referalov od zamestnancov. Dakujem.
A musíš žiť v tej diére?
bude to zniet drsne, ale nikdy by som neodporucila a ani nedohodila v práci cloveka, ktoreho nepoznam....
a mohol by mat cv brutalne dobre. proste papier za mna znesie strasne vela.......
Co viem tak 100% HO uz neponuka ziaden korporat a minimalne prve dni/uvodne skolenia a zaucanie treba absolvovat v office. Ak je toto tvoje najdolezitejsie kriterium na vyber zamestnania tak asi ist smerom zivnosti - neviem co vies ale napr preklady, uctovnictvo, v oblasti IT a pod vies robit sama na seba a z domu
Robila si v korporátoch, čiže vo viacerých. Takže tam sa nakontaktuj a rieš s recruitermi možnosti, či už aktuálne alebo do budúcna. Povie ti o reálnych možnostiach full remote.
Ahoj, len taky tip, nehladaj len homeoffice, ale i telepracu, je to presnejsi termin na to, co hladas. Alebo praca remote.
Ozvi sa mi, u nas sa stale da…
@dancingqueen321 mozem poprosit info?
Aj ja hladam Ho remote. Tiez byvam tak * nikde* ako ty a skusenosti s remote pracami mam

takychto oznamov je tu denne 10, je to nezaujimave, sup sup profil na linkedin , nic viac k tomu netreba dodat.