icon

Kde pracujú vaši manželia/partneri?

trixi7
11. nov 2012

Ahojte mamičky 🙂 zaujíma ma, kde pracujú vaši manželia/partneri, pretože môj manžel sa stále sťažuje, že málo zarába, je z toho nešťastný, že nemôže zabezpečiť rodinu tak, ako si predstavuje, keďže bývame na východe Slovenska a je tu vysoká nezamestnanosť a nízke platy. Tak kde, čo robia a koľko zarábajú? 😀 Keď ste spolu začali fungovať, mali ste veci na úver, našetrené, alebo vám pomáhali rodičia?

trixi7
autor
11. nov 2012

@nice202 kuchár v IT firme? ukáž mi jedného, a ešte bez VŠ 😀

nice202
11. nov 2012

@trixi7 hocijaka firma, ci uz AT&T v KE, T-Systems Kosie ma plno nekvalifikovanych ludi bez VS s plynulym ovladanim cudzieho jazyka. moj muz tak robi, nie je kuchar, ma skonceny gympel, ale bol v UK naucil sa jazyk a dnes robi pre jednu z tychto firiem.

mircalla
11. nov 2012

Moj je manazer v IT firme, je cudzinec a zaraba neskutocne vela, ani to tu radsej nenapisem, asi by mnohych porazilo. Co z toho, ked je totalny lakomec a okrem bytu a benzinu vsetko platim ja:(

trixi7
autor
11. nov 2012

vieš stačí napísať normálnu vec, a ne polemizovať tu prečo som vytvorila tému, háklivá téma a neviem aká 😀 veď to sú reálne veci, čo sa hanbíte za príjmy alebo profesie?
@nice202

nice202
11. nov 2012

@trixi7 ??? vsak ja ti chcem pomoct a pisem ti kde prijmaju ludi s ovladanim cudzieho jazyka aj bez VS.....

trixi7
autor
11. nov 2012

@nice202 ok, ďakujem pekne 🙂 nenarážam na teba, ale tu na expertky čo vedia len buzerovať

titkovamiriam
11. nov 2012

IT 1800 plus vysluhový dochodok

nice202
11. nov 2012

@trixi7 ja necitam celu temu a nazory inych zien. Pisem ti, ze da sa pekne zamestnat aj v ke v jednej z tychto firiem....

bubinko83
11. nov 2012

čim vačšie mesto a čim viac na zapad tym vačšie vydaje,čim viac na vychod tym menši plat ale aj menšie vydaje a horšia nezamestanonost .Ja si myslim že by sme napr. v BA nevyžili z toho prijmu čo mame.

effkaa
11. nov 2012

podnika, a plat? od nuly po veeeelmi vela. Ako ktory mesiac, v ramci hesla, co si zarobis, to mas... Ked nerobis, nemas nic. A niekedy robis a aj tak nic nemas... hm...

gabriella7
11. nov 2012

a pomôže ti ked budeš vediet kolko zarábaju napr. pravnici,lekari, predavači,obchodníci,družstevníci, podnikatelia...?alebo ťa zaujíma len povolanie tvojho manžela operátor?

fra
11. nov 2012

@effkaa ale odvody platíš aj ked nemáš nič 😝

miskakyska
11. nov 2012

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 známa firma táto
@trixi7 škoda reagovať 😝 😝 😝 začne o voze a skonči pri koze 🙂

namarie
11. nov 2012

Keď má tvoj muž mindráky hold smola, buď rada, že mu na tebe zalezi natoľko aby bol s tebou doma a nie niekde vo svete, môj priateľ študuje a študujem aj ja,.nedáva mi peniaze, občas kúpi niečo malej z peňazí, čo mu pošle jeho mama na živobytie, radšej hladuje, len aby sa o svoju dcérku postaral,v máji ho cakaju štátnice a podľa všetkého odíde do BB odkiaľ pochádza a ja s malou budem musieť ostať 300km od neho aby som dokončila školu... Aj teraz je doma len cez vikendy a k tvojej otázke o vernosti: každého vec a svedomie, no minimálne u mňa je to tak, ze kým sa vracia k nám a venuje sa dcerke, tak nech si má aj hárem tam kde je...

fra
11. nov 2012
effkaa
11. nov 2012

@fra no to je ta "vyhoda" 😀 😀 pri podnikani...

fra
11. nov 2012

😀

magduska2
11. nov 2012

Nepochopila som narážky na "vernost muža pracujuceho v zahraničí"dnes je to uplne normalne že ak chcu ludia žit musia preto niečo obetovat..a ked sa nedaju zarobit peniaze doma tak sa musi vycestovat..Myslim si že ked ten muž chce tak ta podvedie aj ked pracuje doma a večer co večer liha stebou do postele...

magduska2
11. nov 2012

a nemyslim si že muž ktorý odide za pracou je zly manžel alebo otec...myslim si že ked chce pre svoju rodinu všetko..a na to dnes potrebujes peniaze...tak je určite lepšie ked ide a tie peniaze zarobi ako ked sedi doma a stazuje si na politiku a pod" a žije od vyplaty do vyplaty

simca06022011
11. nov 2012

@trixi7 predstav si, že aj ludia bez VS dokazu najst dobre miesto 🙂 niekedy aj lepsie ako s VS... prax a chut robit, sikovnost a trochu stastia treba.. a skusat skusat a hladat hladat.. nie doma sa lutovat a plackat 🙂))

simca06022011
11. nov 2012

no a k nakladom.. ked som byvala v Ba, minula som ovela menej ako tu v BB.. aspon podla mojich obratov na ucte... oblecenie, dostupnost vsetkeho ma vyslo lacnejsi.. byvanie... vlastny byt si aj tu kupim za 200tis+ rovnako ako aj v BA.. podnajom tu je cca 400EUR aj to ked zozeniem nejaky dobry... a potom ma dorazia s nedoplatkami, lebo majitel bytu plati minimalne energie :P Samozrejme nejaka dedinka v hornej dolnej sa nemoze porovnavat, ale myslim, ze vacsie mesta su na tom s nakladmi rovnako, pretoze "podnikavci" rychlo kopiruju ceny. Mozno sa to za tych par rockov zmenilo, ale pochybujem ze tak vyrazne...

tomasko27
11. nov 2012

Ako nevidim nic zle na tejto teme.Ved nikto nechce presne sumy,presny plat,a keby aj?ved ani jedna sa nepoznate osobne,vela nema ani fotku tak?A myslim ze to pomoze v tom ze proste ked tu budu sumy za dane veci,tak jedna druhej poradit v com a ako najlepsie usetrit a pod,moj nazor.Dufam ze som sa nikoho nedotkla,nemam to v plane.
Nemam este manzela ale partnera a este nezijeme spolu.

lucula73
11. nov 2012

kočky ak možem svoj názor...........vzhľadom na to,že tu na koníku sa navzájom pozná veľmi veľa dievčat,tak ja silno pochybujem,že tu niektorá zverejní príjem svojho manžela,ak,tak veľmi málo báb.............jednak kvoli súkromiu a jednak kvoli možnej závisti 😝 😝
A navyše je naozaj rozdiel,či žije rodina na východnom alebo strednom SK....... 🙂 🙂

luka1206
11. nov 2012

pekny vecer, musim reagovat aj ja lebo mi to neda......tiez mi pripada modry konik len o tom ze kazdy tu len mudruje, navaza sa do druheho.....mali by modreho konika premenovat na ,,mudrlantky na modro,, fakt ako ked sa nechcete zapajat do debaty tak aspon tie najmudrejsie reci sem nepiste ved je to stupidne....ale to sa tyka uz vela debat co som citala nie len tejto, normalne citim zlo z kazdej diskusie co citam.......fuj boze normalny pokec uz vymyzol medzi ludmi????? len nemudrujte pre boha!!!!!

miskakyska
11. nov 2012

@luka1206 to je teraz cool 😅 😅 😅 určite si nečítala celú tému,lebo by si nenapísala,to čo si napísala...zakladatelka témy tu vystrkuje rožky len taký fukot a z jej písmen zaváňa podraždenosť a riadna...podľa mňa sa riadne nudí ...založiť takú istú tému,aj otázku naraz má aký význam? 🙂

titkovamiriam
11. nov 2012

@miskakyska vidim že ma už aj otazku,tam nemusi diskutovat a si sa jej asi ani nechce:(

miskakyska
11. nov 2012

@titkovamiriam tak to vyzerá.. 😠 také milujem..povrtajú sa tu a zduchnu..ale sa mi zdá,že stihla oprášiť starý nick 🙂

trixi7
autor
Odpoveď bola odstránená
trixi7
autor
11. nov 2012

@luka1206 akukolvek temu by som zazlozila, vzdy by sa nasiel niekto kto by tu zacal len mudrovat..ci to je praca, byvanie, zdravie, rodina, peniaze, deti, skola, skolka, oblecenie, vzdy sa najde niekto kto bude najmudrejsi a ide sa len vysmievat z niekoho ... zacne o voze , skonci pri koze, a normalne neodpovie na otazku... pokial nemam co povedat k teme, nezapajam sa do diskusie ... toto forum je tu nato, aby sa tu debatovalo, ked ma clovek nejaky problem, chce sa nieco opytat, zalozi temu, caka normalne odpovede...ale tu to je nemozne

trixi7
autor
Odpoveď bola odstránená