icon

Kde sa zamestnať s obchodnou akadémiou bez skúseností?

24. nov 2025

Kde mam isť pracovať s obchodnou akadémiou bez skúseností?

Strana
z2
anonym_e81694
25. nov 2025

Ja som po škole išla na absolventskú prax na obecný úrad a tam si ma aj nechali. A po materskej som sa zamestnala v zákazníckom centre. Skús banky, poisťovne, zákaznícke centra, ale na týchto pozíciách ťa musí baviť práca s ľumi, lebo zákazníci sú teda rôzny, každý deň iný zážitok 😂

domkakvet
25. nov 2025
@macik34

@domkakvet veru napr okolie Prievidze je problem aj do obchodu

autor
25. nov 2025
@anonym_e81694

Ja som po škole išla na absolventskú prax na obecný úrad a tam si ma aj nechali. A po materskej som sa zamestnala v zákazníckom centre. Skús banky, poisťovne, zákaznícke centra, ale na týchto pozíciách ťa musí baviť práca s ľumi, lebo zákazníci sú teda rôzny, každý deň iný zážitok 😂

@anonym_e81694 ano robila som z domu som volala ľudom a nikdy viac

lucia11kob
26. nov 2025
@anonym_f06ce7

@lucia11kob Posielať ju do zahraničia. Super. Aby tam robila, ako chyžná, barmanka, čašníčka, či umývačka riadu. Čo jej to do budúcnosti pomôže, okrem toho, že zarobí viac než tu? Aký má zmysel ísť do sveta, keď nemá kariéru, s ktorou by sa zamestnala kdekoľvek?

@anonym_f06ce7 a čo tu na Slovensku..?! Vy ste asi v živote neboli v zahraničí pracovne ?

vulka
26. nov 2025
@anonym_autor

@vulka ano ale v bratislave a velke mesta

@anonym_autor v Prievidzi

nana8989
26. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_e81694 ano robila som z domu som volala ľudom a nikdy viac

@anonym_autor to je úplne iné otravovať niekoho z domu po telefóne, to by som tiež nikdy nerobila. Ja myslím, klasická práca na zákazníckom centre niekde v kancelárii.

mamina1112
Odpoveď bola odstránená
anonym_0d7fbf
28. nov 2025

ja som po OA zacala ako administrativna podpora v malej firme, potom som presla do stredne velkej do back officu, neskor na zakaznicky servis, nic nie velmi dlhodobo, nic nie extremne narocne. Pomedzi to som sa snazila zdokonalovat si anglictinu a excel kde sa dalo. Nebavilo ma to, ale vydlazdilo mi to cestu do medzinarodneho korporatu kde som doteraz. Mozno nie idealne pre niekoho, ale ja to tam mam rada, plat je fajn, karierne sa mi aj dari sa stale posuvat a stale mam pocit, ze mi to nieco dava. Ked chces ist podobnym smerom, tak nestracaj cas v praci, co s tvojim vysnivanym smerom vobec nesuvisi, stale sa snaz ostat napr v tej administrative, alebo rob so systemom, faktury, atd... Tolko ti asi poradim.

Strana
z2