Kedy by som mala dať výpoveď?
Ahojte.
Chcela by som sa poradiť.
Keď chcem dať výpoveď v januári-dôvod je sťahovanie sa s jedného konca SR na druhý...Musím si vybaviť nových lekárov,poriešiť zdravotné problémy(cez prácu som bohužial nestíhala),sťahovať sa,atd..Tak kedy asi by som mala dať cca výpoveď?
Potom po výpoveďi sa môžem dať na PN aby som mala
,,ako taký,, príjem?
Ďakujem za odpoveďe...
@mira0611 lenze autorka uz bude v tom case nezamestnaná, takze jej nema prist aky zamestnávateľ na kontrolu, jej bude platit od prvého dňa socialka
@aliziana v mojom okoli sa to este nestalo nikomu, ale pripustam.
@mimka1402 moja kolegyna sa nervovo zrutila, a mala celodenne vychadzky. Mozno preto, lebo ona mala aj depressiu, ale fakt presla v zivote tazkymi skuskami, psychiater jej povedal, ze beznemu cloveku, by stacila len 1 tragedia z toho, cim si ona presla. V mladosti pochovala manzela, jej sestra spachala samovrazdu....
2 mladsie kolegyne zacali ju ohovarat, ona si raz nahodou vypocula ich rozhovor a tato "malickost" jej stacila na to, aby v nej to ruplo.
Ona tim mladsim babam, velmi vela pomahala a takto sa jej podakovali.
@mira0611 mne lekarka povedala ze ked su tsaketo stavy, po 2-3m ide hospitalizacia
@lucik194 presne aj u nas max 3 mesiace inac nemocnica
ale SP nechodi na zaklade diagnozy a vychadzok
SP kazdy den generuje NAHODNE
ja som bola za 10r 1 x na pn a dosla mi kontrola zo SP uz na druhy den !!!
@rorino este raz kontroly su Ggenerovane nahodne pocitacom. a maju v tom bordel.
kamarata kontrolovali ked uz polroka robil..
kamoske sa zas stalo ze uz mesiac robila ale sp ju evidovala stale na PN lebo lekarka jej to neukoncila.a samozrejme sa o tom nevedelo ze ona zabudla. tak jej dosla aj PN aj mzda a PN musela vraciat
@bublinka1426 mne sa to stalo v '99.,takže odvtedy sa zmenilo asi len to,že v Tom majú väčší bordel 🤦

Ak chces vediet sumu, spocitaj si tvoje prijmy za poslednych 12 mesiacov, tu sumu si musis vydelit 365 (pocet dni v roku) to je tvoj denny vymeriavaci zaklad. Napr. Ak ti vyjde 70 euro ako vymeriavaci zaklad, tak dostanes 50% tvojho vymeriavacieho zakladu, cize 35 euro/den.