icon

Kedy ste sa rozhodli opustiť prácu?

31. aug 2025

Ahojte, kedy bol pre vás ten bod v práci, že ste sa rozhodli pre inú a vážne odišli?

Strana
z2
lulua15
31. aug 2025

@anonym_autor keď ma po 4 rokoch vyhodili bez varovania z minúty na minútu a síce potom volali späť keď sa zmenila organizácia ale hlava mi už nedala sa vrátiť kôli šikane a bossingu od šéfky. Jediné čo mi chýba je plat čo som mala a pocit že to poznám..idem do nového a bojím sa😢

anonym_771646
31. aug 2025
@lulua15

@anonym_autor keď ma po 4 rokoch vyhodili bez varovania z minúty na minútu a síce potom volali späť keď sa zmenila organizácia ale hlava mi už nedala sa vrátiť kôli šikane a bossingu od šéfky. Jediné čo mi chýba je plat čo som mala a pocit že to poznám..idem do nového a bojím sa😢

@lulua15 netreba sa bat. Tiez som sa prvykrat bala a nebolo sa coho. Veci budu ine a niektore lepsie. A ked nie, ide sa zas inde. Tak to je... sikanovana by som urcite neostala. To nestoji za to

anonym_1bec53
1. sep 2025

Keď prišli deti a prácu ktorá ma bavila a v ktorej som bola dobrá som musela nechať na úkor roboty ktorú som popri deťoch bola schopná robiť

marca12
1. sep 2025

@anonym_autor Bohuzial,az ked som vyhorela. A posledna bodka bola,ked bol otec po tazkej operacii a musela som sa onho starat tyzden po operacii,po nociach som chodila do roboty,lebo sef nevedel prezit,ze nie som v robote. A ked mi sef vykrical,ze som doma a nie v robote. Vtedy som si povedala,ze takemu chrapunovi ja peniaze zarabat nebudem. Novu pracu som si nasla ihned,dokonca aj dve ponuky som mala.

viera012345
3. sep 2025

@anonym_autor ... mňa musí zamestnávateľ vyhodiť 😀

Strana
z2