icon

Kedy ste si našli prácu snov?

3. sep 2024

Zienky taka debatka . Kedy ste si našli svoju prácu v ktorej ste vedeli ze to je ono ze ste spokojne ?
Po akom čase alebo v akom veku ? Ja mam 34 ale stále akosi to nieje 💯 perc. Cítim ze to nieje stále ono takže som dala výpoveď a hľadám niečo iné. [ môžem si to zatiaľ dovoliť] len dúfam ze sa nájdem a nájdem niečo pre mňa 😊

Strana
z2
stvura
3. sep 2024

@doriiis je to mozne, moj spoluziak robi mozno 4dni v mesiaci a nema sa zle 🙂

barborachors
3. sep 2024

Ja sa z každej prace snazim spraviť pracu snov. Momentalne som v ďalšej a som spokojna.

eviku777
3. sep 2024

Ked som zacala podnikat zacala som to co ma bavi

eviku777
3. sep 2024

@eviku777 nie je nic lepsie ako byt sam sebe panom neprosit sa o dovolenku kedy a kolko , moze prist hocikto za tebou hocikedy do prace atd je to uzastne

lakebabe
3. sep 2024

Po 30 tke keď som začala robiť z domu a sama na seba, pre mňa vždy bol sen mat časovú uplnu slobodu a nikoho za chrbtom a to som si splnila. Dúfam ze už bude len takto dobre.

rozculena
3. sep 2024

mám 59 a nenašla som..........ale každú prácu som robila najlepšie,ako som vedela

nelka93
4. sep 2024

Pracujem v príbuzným odboru ako som študovala, tuto prácu som nasla pred rokom čiže keď som mala 30. Som spokojná 😇

hrasocek12
5. sep 2024

@egonsk toto úplne chápem. Ja už rok a pol trpím vyhorením. Ako ste sa z toho dostali? 😔 Ja si neviem nijak rady 😔 som zúfalá

sisska96
6. sep 2024

Nikdy. Už robím sama pre seba ako podnikateľka

egonsk
6. sep 2024

@hrasocek12 absolutny odpor a nechut som mal cca pol roka, potom sa to postupne zlepsovalo a aktualne viem v tom znovu pracovat, ale vycerpava ma to a nemam z toho take potesenie, skor mi to dviha tlak. Naopak znovu sa mi zacali myslienky ovela viac sustredit na druhy konicek a aj by som si vedel predstavit ist robit v tej oblasti, ale mam obavu, ze by to bola znovu dost velka zmena v zivote ... Asi od noveho roku spravim rozhodnutie ako dalej.
A ako som sa z toho dostal? Realne som rok nepracoval a snazil sa venovat len manualnej praci okolo domu, zahrady a tak.

mirithia
9. sep 2024

42 a stále nič... niekde asi robím chybu 😁

marca12
9. sep 2024

V 35tke som nasla pracu,kde rada chodim,mam super sefa,perfektny kolektiv.

oblecenie99
9. sep 2024

@stvura Ten pocit poznám. Nikdy sa nekončiace veci, žiadne hmotné výsledky po sebe. Vyhorenie, trvajúce už snáď druhý rok. Teraz sa to trochu zlepšilo, ale závidím kolegyniam vášeň, ktorú do tej práce dávajú a ktorú k nej prechovávajú... ja ju v sebe (už) nemám.

Strana
z2