Kolega ide po mne

22. sep 2022

Ahojte. Pred pol rokom som nastúpila do novej práce a keďže hovorím plynule anglicky teraz má prehodili na inú trochu lepšiu pozíciu. Zoznámila som sa tam už s pár ľuďmi ale jeden kolega ktorý je momentálne v rozvodom konaní ale ešte stále je ženatý po mne hrozne ide, je aj starší ja mám 24 on 35 ,najskôr mi poslal žiadosť na FB na čom som nevidela nič zlé ale začal mi písať hneď zo začiatku najskôr o práci ale neskôr sme sa naozaj rozpísali aj o živote a tak a rozumieme si...minule ma volal na kávu ale nešla som...dokonca mi aj kolega hovoril že mu hovoril aká som super a že sa mu páčim a že by ma chcel niekam pozvať... priznávam že je super máme si čo povedať aj sa mi páči ale neviem či s ním mám ísť von keď ešte nie je rozvedený ale už nežijú ani v spoločnej domácnosti ale neviem aký je váš názor? Ísť? Neísť?

cacianka
22. sep 2022

Nehrň sa do toho.
Si mladučká, on " starý cap", zažil manzelstvo, aj jeho takmer ex bola super a vidíš.
Teraz ešte nemá spracovaný rozvod, ani všetky veci okolo toho, takže radšej pomali. Aby ťa nevyužil ako mladú babu len aby ukázal exke že ulovil mladšiu od nej. Teraz sa pred tebou robí chrumkavý, oslňuje, namotáva. Veď aj v práci sa dá chvíľu pokecať, pri obede, spoznávaj ho, vsimaj si reakcie a poznámky kolegov, môže to byť studňa informácií, či je naozaj taký skvelý.

autor
22. sep 2022

@cacianka áno všímam si ja sa nechcem do ničoho ponáhľať len som myslela že by sme zašli niekam na kávu alebo tak nič vážne 🙂

vilma7
22. sep 2022

Určite by som nestrácala čas s niekým, čo nemá jedno ešte poriadne uzavreté, a už ide do ďalšieho. Nie, nič pre mňa.

panb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cacianka
23. sep 2022

Káva a pod - štart namotat sa.

kepassa
23. sep 2022

Suhlasim s vyssie popisanym + dodam...ma deti? Ak ano, ja osobne by som na Tvojom mieste do toho nesla vobec. Si mladucka, ved mas taky krasny vek. Myslim si, ze mas realne sancu spoznat (mimo prace idealne riesenie) niekoho slobodneho, bez zavazkov... Obzvlast ak vam to nevyjde bude dusna atmosfera v praci. Poohovara Ta (nemusi, moze) a bude po fajn praci..

kassandra25
23. sep 2022

@kepassa plne súhlasím. Este dodať, že autorka o tom váha, keďže musí písať svoje otázky a problémy na mk. Keby to bolo jednoznacne, ze idem, chcem ist, tak sa pytat cudzich zien na ich nazory nemusi, ale stacil by jej vlastny usudok. On vo svojich 35 rokoch ako dobry manipulator ma toho vela za sebou a svoju naivnu 24 rocnu ovecku by si pohodil tam, kam chce on.

miroslava21
23. sep 2022

Asi by som tu kavu odlozila na neskor. Nepises ci ma kolega aj deti. Je to dost podstatne. Si mladucka a zbytocne si skomplikujes zivot s chlapom so zavazkami a v rozvodovom konani. Si vo veku ze si mozes vyberat a neponahlat sa. Vies lebo casto sa stava ze chlap v rozvode alebo cerstvo po nom si najde zenu len ako "medziprestup" alebo naplast po manzelstve, na chvilu. A ty sa namotas a nakoniec nic z toho.

eva112014
23. sep 2022

Presne! Je “hladný” na SEX! Súhlasím, čo píšu vyššie. Počkaj ešte a hľadaj si mladšieho, teraz sa ti to nezdá, ale neskôr to môžeš oľutovať. A ešte kolega k tomu, ruky preč od neho!

danica2711
23. sep 2022

to, že je v rozvodovom konaní a nežijú spolu vieš len od neho? Nemusí to byť celkom pravda...

melany4
23. sep 2022

Počkala by som kým nebude úplne rozvedený a keď by som aj na tu kávu išla,alebo začala s ním chodiť ,tak len slušne bez väčších intimnosti a tak by som zistila ci mu ide o pekny vzťah alebo o niečo iné.