icon

Kolega v práci ma nazval sockou

30. jún 2022

Dosť ma urazilo, keď ma kolega v práci nazval sockou. Len preto, lebo žijem v nájme. O to viac to bolo od neho hlúpe, že on dostal svoj byt od rodičov, nemusel sa snažiť zarobiť si naň. Nech má, nezávidím mu, ale nechápem takýchto ľudí. Socky si predstavujem inak. Ale priznávam, že ma to zarazilo. V práci si stále robí z nás "nájmových" žarty, až nemiestne mne a ešte jednej kolegyni dáva najavo, že sme pod úroveň. Neviem ako to riešiť, už som sa slušne ozvala, ale on sa len smeje.

lubina
30. jún 2022

@nini1978 ja mam iny nazor, ak sa to kazdemu chlapovi "prepecie" len tym, ze zena ho odignoruje, tak si bude dovolovat este viac. Kazdy moze takuto situaciu riesit ina, teda kazda zena, lebo tu ide o to, ze chlap sa obuva do zien. Ja by som to riesila tak, ako som napisala 😉

floren
30. jún 2022

Odpoveď: Ja z toho nájmu raz odídem,aké ty budeš debilom navždy

chouette0157
30. jún 2022

je to kretén a v princípe ti môže byť úplne jedno, čo si myslí, nevšímaj si ho

sszuzu8
30. jún 2022

😂 Bože to fakt ta len toto urazilo?

nini1978
30. jún 2022

@lubina nie ,ja to beriem inak
Profesionálny odstup je prvoradá záležitosť.
Nie rozprávať o osobnom živote a potom zistovat aký je to hlupák.ked človeka nepoznáš, nemá o tebe vedieť nič.
Teraz vybaviť ako dospelá žena,normálne ho upozornis, že si to neptajes.bude pokračovať ,?- ignorácia
"Sa mu to prepecie" ?
Ja to vôbec nevnímam ako nejaký závažný priestupok na to,aby sa išla sťažovať sefovi,s ktorým je ten hulvát kamoš
Môže sa to úplne obrátiť proti nej...ako už bolo vyššie spomenuté.a budú sa z nej uchechtavat aj iní
Infantilne' neskutočne

lubina
1. júl 2022

@nini1978 ja chapem tvoj nazor, akurat som napisala, ze ja by som to riesila inak. A autorka sa musi rozhodnut, ako to bude riesit ona, sama za seba.

nominativ
1. júl 2022

Povolanie - Syn.

Kašľať naň.

17alexis
1. júl 2022

Preco vobec preberate sukromne veci v praci?

karolinakr
1. júl 2022

Zaspievaj mu od Rytmusa povolanie syn a natriasaj sa ako pri rape, urobiš naňho vačší dojem ako sťažnosťou

natalka13
4. júl 2022

Povedz mu ze ty na rozdiel od neho mas na najom. V zahranici je to uplna bezna forma byvania, ludia nelpia na vlastnictve nehnutelnosti.

betulinka1
4. júl 2022

Ignoruj ho. Nemusis sa obhajovat ani nic jemu nie je do tvojho bývania. Ja by som to neriesila.

monkasponka
4. júl 2022

Mu povedz že by si sa hanbila ak by si bola ako mamičkin cecok aj v dospelosti ako on 😁

mikadooo
4. júl 2022

Povedz mu, že si na svoj byt zarobíš vlastnými rukami, nepotrebuješ k tomu ako dospelá vycicať vlastných rodičov.

katkine_terapie
4. júl 2022

Autorka: Jediné čo môže pomôcť je mladého pána rýchlo upratať nejakou vtipnou hláškou, ktorá nebude vyznievať, že sa cítiš ukrivdene/dotknuto. Nabudúce keď s ním budeš začni: Pekná košeľa/tricko. Mama kupila? Neskôr: Počuj ty máš dvojizbak v XY stvrti, ze? Koľko vaši platia za sluzby spravcovi? Inokedy:Super hodinky. Ježiško u rodičov priniesol? atd.

marlene
4. júl 2022

je to diskriminujuce a urazajuce. ja by som ten rozhovor spisala- vlozial ho do staznosti a podstupila dalej . za prve to nema nic spolocne s pracou,za druhe je to diskriminujuce. taketo vyjadrovanie nie je akceptovatelne .

monkasponka
4. júl 2022

@katkine_terapie tak nejak 😀, alebo kludne: čo dobremaš? mamička varila , alebo aj ti podpisuje este suhlas zakonneho zastupcu? Zvonil budik alebo mamička zobudila? Aj frajerku ti vyberaju tiež rodičia ? Aj rande ich berieš so sebou? .. juuj zgustla by som si 😁😁

maulena
4. júl 2022

Ale to ta nenapadlo, ze ta arofantne podripuje, lebo mozno sa mu pacis a kedze on je velke rozmaznane dieta, tak nevie ako ta dostat...tak ta chce zlomit. Je to skor manipulacia a najlepsie spravis ( ak nechces any ta dostal), ze sa nudes spravat, ze ho nepocujes. Ze je nepritomny v miestnosti. Mlcanie je najmocnejsia zbran na manipulatorov. Zapis si to a riad sa tym. Mam to odskusane

sticker
radkamikic
4. júl 2022

Velmi sa s tym zapodievas...nam triedny profesor,mudry pan, vzdy hovoril ze niekto zo suterenu predsa nas na prvom nemoze urazit.....cize on si bude zit v svojom prizemnom od mamicky ale nemoze ta to cely zivot brzdit, o par rokov mozes mat vlastny na 2poschodi....ak by podobne invektivy vytahoval opatovne riesit s nadriadenym alebo pekne natvrdo cez policiu...podobne mozno riesit ako priestupok...na hrubu dieru hruba zaplata.

hafize
4. júl 2022

Vieš, môžno zajtra mu zdetegujú rakovinu a prehodnotí svoje názory🍀
Dal by Boh, aby mal šancu sa ospravedlniť 🤝

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
any_soj
4. júl 2022

To je mentalita chudobných, takéto útoky ako robí on, kvôli majetku. Mentalita bohatých je neriešiť majetkovú úroveň druhých. Skutočne bohatí ľudia si nezakladajú na vlastnení veci, lebo nie sú na to odkázaní. Viac riešia vzťahy než veci. Okrem toho, vlastniť byt je slovenská úchylka. Oveľa viac sa mi páči, ako fungujú v zahraničí nájomné byty. My sme náš kúpili len preto, lebo je veľmi fajn, v našom meste z najlepších a majiteľka sa ho rozhodla predať a ponúkla nám ho za super cenu - vedeli sme, že lepší podnájom ani v porovnateľnej cene ako splácanie hypo nenájdeme.

dilino
4. júl 2022

Niesi žiadna socka ved veľa ľudi býva v prenájmoch mestských bytoch na ubytovniach. Dakomu sa smeje ked iba natrčil ruky u nich je to normálne.No lebo tak bol výchovany že všetko dostane zadarmo.A z druhých sa vysmievať to mi pride take úbohe take ako žiak 9 ročnika taky čo má 15 rokov.Každy z nás sa môže v dnešnej dobe ocitnuť na ulici.Clovek má všetko a odrazu nič pride choroba pride o prácu nebude mať na hypotéku skonči na ulici.To je hlúpy že sa vysmieva.Ked rozdavali rozum už sa mu neušiel.A dalšia vec to že mu darovali byt neznamena že ma ho na svojom mene.Možno je to niečim podmiene a nakoniec TY sa budeš vysmievať jemu.Netreba si ho všimať.Výsoko lieta nizko spadne a pád bude dozaista tvrdý.A aj ked má neviem koľko rokov neznamena že má rozum.Mozog ma každý ale rozum malo kto.

marca12
4. júl 2022

Takuto sikanu som si zazila od byvalej kolegyne. Mlada baba po vyske som zacala byvat v podnajme a kokegyna ma neustale ohovarala a aj predomnou velakrat sa nemiestne vyjadrovala o ludoch,ktori byvaju v podnajme ako o sockach a najpodradnejsich ludoch. Prirom ona nema nic,jej muz zdedil dom po rodicoch staru haraburdu a takato zena sa povysovala nad ostatnych. Ked sme mali po rokoch stretavku z byvalej prace,keby nemala sanku na pantoch,tak jej huba padne az po zem,ked sa dozvedela,ze mam dom,na ktory som si zarobila. A tvoj kokwga je obycajny hlupak,sedliak a primitiv.

karolinakr
4. júl 2022

Nechapem co je zle na podnajme.U nas za dvojizbak pytaju 700eur, hypoteku mas 300, tak kto si moze dovolit najom určite neni socka davat 3/= vyplaty na podnajom..su to sice peniaze von oknom, ale niekde byvat musíš

dilino
4. júl 2022

@savoya presne tak súhlasim s tebou.

au1994
4. júl 2022

…vieš čo a záleží ti vôbec na tom, čo si myslí takýto ču*ák?

slniecko174
4. júl 2022

ignoruj ho, nic mu nehovor, nezniz sa na jeho uroven.....taky clovek to nepochopi a ty sa budes zbytocne trapit a prenasat to domov. Jednym uchom dnu, druhym von.

nurielka
4. júl 2022

Pravidlo číslo jedna. V robote sa nerozprávaj o súkromí. Koniec pravidiel.
Nesťažuj sa, kolegyňa sa sťažovala na ďalšiu kolegyňu v bývalej robote a nakoniec šéf vyhodil tu čo sa sťažovala, lebo "nezapadla" do kolektívu. Neodporúčam.

sccarlet
4. júl 2022

Čistý debil, nevšímaj si ho a nepočúvaj tie povýšenecke kraviny. Aj naňho môže dôjsť...

ukulela
4. júl 2022

Vies co, jozi, radsej sicka, ako debil... a z tvojho agresivneho tonu usudzujem, ze si si uz asi davno dobre nevrzol a asi ani rano nestihol vydrnkat na hajzli. Tam su wecka, budes kludnejsi....